Planer om å bygge garasje i Vestby?

Skal du bygge en garasje i Vestby? På Mittanbud finner du flere flinke snekkere, tømrere og entreprenører som kan hjelpe deg med hele byggeprosjektet, fra fundament til ferdig garasje.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planer om å bygge garasje i Vestby?

Skal du bygge en garasje i Vestby? På Mittanbud finner du flere flinke snekkere, tømrere og entreprenører som kan hjelpe deg med hele byggeprosjektet, fra fundament til ferdig garasje.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber for å bygge garasje i Vestby

Carport med bod

1543VESTBY

Carport med bod. Vi ønsker å etablere en carport med isolert sportsbod på forsiden av huset. Carporten skal ha plass til 1 bil og boden bør være minimum 8 m2. Taket kan være et enkelt skråtak/flatt tak med taktekking i shingel/takpapp evt. “grønt tak”/villeng (se bilder) for å harmonere bedre med tomten. Det må trekkes strøm til carporten slik at vi kan etablere elbil-lader samt et par uttak i boden og evt. enkel belysning. Vi trenger hjelp med tegning og søknad til kommunen da vi trolig trenger dispensasjon om å øke tomteutnyttelsen med et par prosent samt dispensasjon fra byggegrense mot kjørevei. Nabo har nylig fått innvilget tilsvarende dispensasjoner ifbm. carport slik at dette bør kunne løses. Vi ønsker dere velkommen til en uforpliktende befaring for å diskutere løsninger og prising av prosjektet. Tilbyder må ha ansvarsrett og oppgi referanser. Oppstart avtales etter nærmere avtale. Link til hus: *skjult webadresse*

Avretting gulv garasje

1555SON

Jeg skal avrette 1/2 garasje med en eller annen form for støp. Halve garasjen har murgulv i vater, resten er dårlig asfalt. Jeg vil rette opp denne halvparten slik at det blir ett plant gulv (skal brukes som treningsrom). Området som skal rettes opp er ca 3x3 meter og fra ca 7 cm til 1 cm dypt. Alt er ca tall. Ønsker betalt befaring fra noen med peiling på støp, og ta det derfra

Sluttføre isolert garasje

1555SON

Har en Igland standard garasje med utvidet leppe. Ca 49,6kvm i grunnflate. Nedre etasje er isolert og plastet, men taket i 1. etasje må legges og det må skjæres til slit at spotter ser pene ut. Garasje port fester trenger ikke å demonteres da man heller kan skjære til osb platene. Men hvor garasjeport er monternt i vegg må kanskje senkes noe pga høydeforskjell. 2 etasje er isolert og plaster, men mangler dampsperre. Taket i 2. etasje kan legges flatt langs lengden. Det må og legges til rette for luftventilene og skjære til spotter. Jobben ønskes sluttført ila August. Og når 1. etasje er sluttført, så vil vi rydde loftet og sette alle ting ned i 1. etasje av garasjen, så det kan være et par dager diff. Bauhaus og obs bygg kort kjøretur unna (20 min) for materialer. Sparkling og maling av gips ønskes spesifisert separat i tilbudet. Ønsker prisestimat ikke nødvendigvis fastpris. Men maks diff på pris estimat må settes i tilbudet. Oppsummert: • Osb-plater i himling nede i garasjen • Fullføre dampsperre på loftet • Utforing av gavelvegger samt isolere og plaste • Gipse vegger og tak

Måle opp plassering til garasje

1540VESTBY

Skal bygge en garasje. Men finner ikke tomtegrenser. Trenger en til å måle opp via gps for å få riktig plassering

Dobbelt Garasje

1543VESTBY

Under kvm dobbelt garasje

Grunnarbeid ink støp for garasje

1555SON

Vi planlegger en garasje på ca 6x6m. I den sammenheng trenger vi grunnarbeid og støp av såle. Det er ferdig pukket, men den har ligget under plen i ca 20 år så er litt usikker på om den kan brukes..

Siste evalueringer
Ferdigstille garasje innvendig.

Nøye og proffe fagfolk! Kommunikasjon veldig bra.

Mars 2018
U

UNKNOWN om DM PROSJEKTER AS

Son
Tekking garasje

Veldig fornøyd med Bjørn Erik Natland. Ser ut som veldig bra utført arbeid som omfattet tekking av garasjetak, nye vindskier, nye takrenner med mer. Opplagt flink tømrer med god kompetanse også på taktekking. Herlig fyr år forholde seg til, hyggelig, fleksibel, avslappet , fokus på dialog og løsninger. Sånn skal det være.

Jan. 2018
J

Jørgen om NATLAND BYGGTJENESTER

Son
Tegne og søke om tillatelse for tilbygg, fasadeendring og garasje.

Løsningsorientert arkitekt som utfordret våre egne ideer om hvordan tilbygget på vårt hus kunne løses. Vi brukte litt tid på kommunikasjon pr. mail og telefon og kom etter hvert frem til en veldig bra utforming på tilbygget. Arkitekten leverte i henhold til avtalt pris og innenfor forventet tidsramme. I tillatelsen fra kommunen fikk vi til og med skryt for arkitektonisk utforming.

Des. 2015
L

Lars Even om BjH-Arkitekter AS

Son
fundament m ringmur til garasje

Fine og hyggelige folk, lett å forholde seg til. God pris og effektive. Anbefales :)

April 2015
S

Stian om TRUNIX AS

Son
Oppretting av garasje i Vestby

Raskt utført og godt fornøyd med resultatet. Når vi mottok faktura var denne høyere enn det de anslo.

Mars 2014
E

Eirik om Kreativ Tømrerservice As

Halden
* Fortsatt ledig: Stor garasje !

Raskt ute med tilbud om hjelp til tegninger,godkjenning etc, er igang med søknader etc.

Feb. 2012
T

Tore August om Kreativ Tømrerservice As

Hvitsten