Planer om å bygge garasje i Nannestad?

Skal du bygge en garasje i Nannestad? På Mittanbud finner du flere flinke snekkere, tømrere og entreprenører som kan hjelpe deg med hele byggeprosjektet, fra fundament til ferdig garasje.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planer om å bygge garasje i Nannestad?

Skal du bygge en garasje i Nannestad? På Mittanbud finner du flere flinke snekkere, tømrere og entreprenører som kan hjelpe deg med hele byggeprosjektet, fra fundament til ferdig garasje.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber for å bygge garasje i Nannestad

carport with storage shed/ Carport med redskapsbod

2032MAURA

Simple carport with storage shed at Sandnesseter in Nannestad. Size: Length: 7 m, width: 4 m and height 3 m The storage shed (4x2m) should be at the end of the carport with a concrete floor and an entrance door on the outside. The carport must be without walls. Flat roof. Before the inspection, state the min-max price for the work excl. materials. ------------------------------ Enkel carport med redskapsbod på Sandnesseter i Nannestad. Størrelse: Lengde: 7 m, bredde: 4 m og høyde 3 m Redskapsboden (4x2m) skal være i enden av carporten med betonggulv og en inngangsdør på utsiden. Carport skal være uten vegger. Flatt tak. Før befaring, oppgi min-max pris for arbeidet ekskl. materialer.

Oppføring av garasje

2030NANNESTAD

Jeg skal sette opp en ny dobbelgarasje etter å ha revet den jeg har på bilde . Garasjen blir bestilt hos a-garasjen , og er 6.2x7.8 i størrelse. Det kommer en materialpakke inkl alt . Jeg river den gamle og gjør ferdig med grunnarbeider og støper ny betongsåle . Garasjen skal bygges på 25 cm leca stein

Bygge carport og redskapsbod vedsiden av garasje. Pergola og balkong.

2033ÅSGREINA

Bygge carport og redskapsbod vedsiden av garasje. Pergola og balkong.

Garasje

2034HOLTER

Trenger hjelp til snekkerarbeid invendig oppussing av garasje etter lekkasje

Garasje og bygge en etasje til i huset

2030NANNESTAD

Jeg skal bygge garasje eller garasje med utleieenhet. Jeg skal i tillegg også bygge en etasje til i huset (har 2 etasjer til nå, skal bygge en ny en).

Carport

2030NANNESTAD

Carport på ca 12x9 meter. Med møne tak!

Siste evalueringer
Sette opp takstoler

Pålitelig, god kommunikasjon. Og gjorde det som skulle til. Takk

Juli 2020
R

Russell om HUS OG HYTTEPLANER HURDAL AS

Maura
Bygge garasje

Jeg kom i kontakt med Boganes i midten av september 2019, via Mitt anbud. I slutten av november var en flott dobbeltgarasje med bod ferdig. Boganes har under hele prosessen vært enkel å samarbeide/kommunisere med. Han kommer til avtalt tid, jobber veldig effektivt og holder det pent og ryddig rundt seg. Kvaliteten i arbeidet han har gjort er upåklagelig. Jeg kan absolutt anbefale dette firmaet!

April 2020
K

Kjersti om H.BOGANES BYGGTJENESTER

Åsgreina
Strøm til garasje, rive og støpe nytt gulv på bad, legge nytt gulv på vaskerom, legge nytt gulv på 100 kvm med parkett. Bytte av vindu.

Planen var å legge laminat og varmefolie, strøm til garasje og bytte gulv på et nytt bad som var utført elendig av noen polakker som ikke burde drive i bransjen. Badet måtte totalrenoveres. Innsatsen kan var upåklagelig. Utmerket jobb og dialog underveis. Jeg kommer til å bruke Daniel til alle mine prosjekter og anbefaler andre det samme. Har brent meg før og vet hva dårlig håndverk koster. De som ikke nevnes her er flisleggere, elektro og rørlegger som står ansvarlig for våtromsnorm og papirer. Disse er av høy klasse. Ilir Golemi fra Flis Service er utrolig nøye og planlegger flislegging sammen med deg og forklarer det meste av valg som må tas og hvorfor han gjør som han gjør.

Juli 2019
K

Kristian om OSLO SNEKKERSERVICE AS

Holter
Innvendig arbeid i garasje

Hurtig respons på jobben og kunne starte opp etter kort tid. God pris på jobben og bra kommunikasjon i hele prosessen. Godt fornøyd med sluttresultatet, og kan anbefale MC bygg.

Juni 2019
E

Erik om MC BYGG AS

Maura
Støpe gulv i garasje

Fantastisk utført jobb med enestående resultat. Gunnar holdt oss informert hele veien gjennom prosessen. Enestående entreprenør med gode faglige løsninger til en fornuftig pris. Vi stiller gjerne som referanse for dette firmaet. Takk for meget godt utført arbeid.

Mai 2019
T

Tore om LØRENSKOG BETONGGULV AS

Nannestad
Oppsett av 2 stk ladestasjoner til elbil i garasje

Flere firmaer viste sin interesse tidlig men respons og svartid videre var begredelig. Her var PSV Elektro i en egen klasse. Kommunikasjon, oppfølging og responstid (denne gang fra Jørgen) på henvendelse fra meg var eksemplarisk. I tillegg kom PSV med det billigste tilbudet. At gutta i tillegg var presise, effektive og hyggelige gjør at man velger PSV også i fremtiden ved andre oppdrag. Forsett med å ha kunden i fokus gutta så blir dette bra!

Okt. 2018
K

Knut om PSV ELEKTRO AS

Åsgreina
enkel snekkerjobb i garasje

fin og effektiv jobb, ryddige og hyggelige folk

Okt. 2018
T

Thom Kristian om KM BYGG AS

Hagan
* Fortsatt ledig: Bygging av garasje

Svært god oppfølging før, under og etter byggingen. Han foreslår gode løsninger underveis, noe som er med på å forbedre produktet. Garasjen ble veldig bra, og jeg kan trygt anbefale han videre. Kommer til å ta kontakt med han igjen ved behov for snekkerarbeider.

Juli 2018
E

Erik om H.BOGANES BYGGTJENESTER

Maura
Montere Garasje Motor

Hei de gjorde en veldig god jobb, til en meget bra pris. Og de var veldig hyggelig. Anbefaller:)

Nov. 2012
k

kujtim om LITA BYGG OG VEDLIKEHOLD AS

Maura