Bygge garasje - Ørsta

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Bygging av garasje, 70 kvm grunnflate

6153ØRSTA

Denne henvendelsen gjelder er at jeg ønsker et pristilbud på en garasje med utgangs punkt på det vedlegget som er merket med 05- Garasje Fasadeteikninger. Garasjen er ferdig bygge meldt og godkjent av kommunen, så jeg ønsker å starte byggingen så snart som mulig. Stedet den skal bygges på er: Haugevegen, 6153 Ørsta. Møre & Romsdal Norge. Om noen kan levere ferdig moduler så er jeg svært interessert i en pakkepris på dette også. Da jeg har noen «ønsker» som kanskje er litt spesielle, så ønsker jeg en pris på «standar modell» som kanskje dere alt har, og på min «ønsket modell» Som det viser ut ifra kladden min, så er dette en garasje på 8 meters bredde og 8,70 meter dybde, som da blir ca. 70 Kvm. Det er om å gjøre for meg å få størst mulig takhøyde inne i garasjen, da det er ønskelig med bla. løftebukk o.l Så om dette blir en takstol konstruksjon, så må dette være av typen som gjør den «innvendige høyden» høyere enn den visuelle utvendige høyden, om dette gir mening. I forhold til den vedlagte kladden av garasje fasaden, så kan takvinkelen event. økes for å oppnå høyere innvendig høyde. Gesimshøyden kan ifølge reguleringsplan her være inntil 3.5 meter utvendig, men jeg tenker at den synelige utvendige gesimshøgda ikkje bør være over 3,1 m ? Ser for meg noke slik som dette for å oppnå mest mulig innvendig høgde om mulig? Ref bildet under her. Men har har kanskje dere noen ideer? Andre følgende ønsker jeg har for garasjen er: -Når det gjelder innkjørings høyde på porten, så er det ønskelig at den er på min. 2,5 meter høyde og 6 meters bredde. (eller mål som gjør at vi ikke må over på industri port?) -Tak av svart blank decra med snøfangere rundt hele taket. -Vegger og tak klargjort for innvendig isolering. -Event. pris på isolasjonspakke -Vegger utvendig med standard hvitgrunnet dobbelfals kledning? (må ha lik den som er på huset mitt) Håper at dere kan se litt på dette og event. komme med forslag om hva som er mest hensiktsmessig. Om noke er mangelfult eller uklart, så er det bare å ta kontakt.

Garasje

6150ØRSTA

Støpe plate og rå bygg garasje 7x 7 m

Støpe betongplate garasje

6154ØRSTA

Støpe betong plate til garasje på 50m2 Ønsker et lite fall så vannet renner ut av garasjen.

Garasje

6165SÆBØ

Garasje, dobbel, 6, 80 x 7,30 ca. Med 2 garasjeporter, ei dør på sida. 2 vindu. Material, vanleg fjøler.

Betong støping garasje gulv

6154ØRSTA

Har en garasje på 7x6,2 meter (ytterkant) som trenger støp (isolasjon, avretting... og armering samt puss i etterkant..) tenker 20 cm i bak kant og 13 cm ved port (1cm fall pr meter). Ringmuren er satt opp (2016).

* Fortsatt ledig: Sette opp takstolar på garasje

6153ØRSTA

Treng nokon å sette opp takstolar på garasje 9,5 x 4,5 m Takstolane er ferdig pre-fabrikkerte. Vi har ikkje stillas tilgjengeleg. Klart for denne jobb ca medio mai 2021. Ynskjer pristilbod.

Siste evalueringer
Graving garasjetomt, støype garasje.

Meget bra utført arbeid, grov ut tomt til garasje og gjorde jobben på mindre tid enn forventet og under forespeilet pris antydning. Kan anbefales på det sterkeste.

Juni 2019
D

DANIEL om Svein Fløtre

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud