Planer om å bygge garasje i Time?

Skal du bygge en garasje i Time? På Mittanbud finner du flere flinke snekkere, tømrere og entreprenører som kan hjelpe deg med hele byggeprosjektet, fra fundament til ferdig garasje.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planer om å bygge garasje i Time?

Skal du bygge en garasje i Time? På Mittanbud finner du flere flinke snekkere, tømrere og entreprenører som kan hjelpe deg med hele byggeprosjektet, fra fundament til ferdig garasje.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber for å bygge garasje i Time

Forlengelse av flatt carporttak.

4340BRYNE

Forlenge eksisterende carporttak med ca 5.5m. Taket er "flatt", det vil si fall på ca 1cm pr m. Taket skal tekkes med takpapp som eksisterende tak. I tillegg skal et utvendig inngangsparti/halvtak rives og vegg repareres etter riving.

Støpe betonggulv i garasje og fikse belegningstein

4340BRYNE

Skal ha nytt betonggulv i en garasje på ca 32m2, men det må først gjøre litt grunnarbeid. Grave ut masse og et tynt lag med asfalt. Asfalten ligger rett på et jordlag og kan enkelt fjernes for hånd Fylle på med pukk og støpe gulvet som skal være 10cm og stålglattet. Har selv isolasjon som skal legges ned. Legg ned tromlet brostein i betong som skal erstatte noe av den eksisterende steinen foran garasjeporten. Tenker 3 stk i dybden og 5.3 meter lang (Langs porten). Reparer et par steiner rundt 2 betongsko som ble brukt til søyler som har blitt fjernet. Har brukes eksisterende stein som fjernes foran porten. Det har tidligere vært 2 porter i garasjen og 2 søyler på siden, disse er fjernet og en stor dobbel-port har blitt montert Det er muligens litt fjellmasse som må meisles ut, men det skal være en ganske liten del av garasjen. Ønsker tilbud hele jobben med unntak av isolasjonen som jeg selv har.

Garasje

4355KVERNALAND

55m2 garasje Ønsker tilbud på tømmer arbeid. 6,5 x8,45 5,5 m port i ene enden, et vindu på 100x240, en dør på 100 og en stor skyvedør på den andre kort enden.

Tømmermanm

4355KVERNALAND

Skifte karm / dør i garasje.

Trenger hjelp til å bygge en ny garasje.

4344BRYNE

Vi skal rive vår nåværende garasje og bygge en ny og utvider garasje. Rivingen og støping av nytt gulv tar vi selv, men trenger noen som kan bygge selve garasjen. Vi har fått godkjent tegninger, og garasjen skal være 50m2 med flatt tak. Garasjen skal bygges på Bryne. Vi ønsker pristilbud fra interesserte. Ta kontakt så kan tegninger oversendes

* Fortsatt ledig: Legge skifertak på garasje.

4344BRYNE

Hei. Vi har oppført ny garasje, men ser vi trenger hjelp til å legge dråpeformede skifertakstein. Vi har kjøpt brukt Vossaskifer av god kvalitet. Mål: str. 21 cm x 37 cm. Stein er pakket på paller a 10 kvm/300 stk Det er fotstein langs gesims. Taket måler ca. 80m2. Vi øsnsker pris oppgitt pr. m2. Det er et enkelt saltak på 40grader uten gjennomføringer Arbeidet må utføres så raskt som mulig, og senest før utgangen av september. Det står nå stilas rundt hele garasjen. Vi har lagt trykkimpregnerte lekter 30x48mm på hele taket. Vi kan stå for blikkenslager til mønebeslag dersom dere ønaker det. Ta kontakt om det er noen spørsmål.

Siste evalueringer
Dobbel Garasje

Søyland Bygg har bygget en nøkkelklar garasje for oss. 14 dager etter befaring var byggearbeidet i gang, ettter 3 uker var garasjen ferdig minus portene. Portene tok en del tid å få på plass, pga underleverandør og ikke SB. Ny leverandør av porter ble valgt og en uke etter var portene montert. SB opplevdes som kjappe, nøyaktige og pålitelige i alle ledd av jobben, og kan trygt anbefales videre. Mvh Steven Tomlinson og Einar Vetrhus

Mai 2013
S

Steven Tomlinson, Einar om Søyland Bygg AS

Kvernaland
Bygging av dobbelcarport

Flinke og profesjonelle.God tone med tømrere. Anbefales.

Sep. 2012
B

Buster om D&D&D BYGG AS

Sandnes