Bygge garasje - Tromsø

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Bygge garasje i Tromsø

HANSEN SNEKKERSERVICE

5.0 (8)

Garasje - fall

"Veldig fornøyd med resultatet og jobben ble utført effektivt. Hyggelige fagfolk."
R
Richard
Tromsø, Juni 2023

Ecobygg Jerzy Lewczuk

Hi!I am new on Mittanbud, but have 25 years experience and can show our references.We can offer do to most carpenterjobs, (snekring, maling, bygging, flislegging) tiling, sparkling, painting, building houses, installing kitchens, doors and windows and much more.I also have experience from Sweden, where I have been a sub-contractor for Skanska.Please let me know if you have any questions or need help.Best regards. Ecobygg Jerzy LewczukTel: 967 13 270 Mail: ecobygg2026@gmail.com

Se mer

Bygge garasje, kun snekring

"Ecobygg v/ Jerzy Lewczuk ble brukt for å bygge garasje. Jeg er superfornøyd med hele prosessen fra første kontakt til befaring, og totalgjennomføringen av prosjektet. Min opplevelse var at han var pålitelig og effektiv, samarbeidet godt med meg, var ..."Se mer
O
Odd-Arild
KROKELVDALEN, Juni 2022
Ecobygg Jerzy Lewczuk

RAMFJORD BYGG AS

4.5 (17)

All slags konstruksjon eller renovering inne og ute. Vi jobber med tre, stein, betong og metall. Komplett interiørarbeid.

Carport

"Superfornøyd med gutta som leverte godt og effektivt arbeid. God kommunikasjon med Andrej som funket som leder og tolk."
E
Eivind Jensen
Tromsø, Okt. 2021
RAMFJORD BYGG AS

TROMSØ MASKIN OG UTEMILJØ AS

Vårt mål er hele tiden å være i forkant av markedet gjennom kontinuerlig innovasjon og utvikling på alle våre fagområder. Nettopp derfor er ingen jobb for stor eller for liten for oss.Vi har løsningen på din utfordring - enten den er på land eller til vanns.Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger.Bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen - noe vi legger stor vekt på. Vi har høy og bred erfaring, og er godt kurset både innen HMS og produktutviklingen.Vi er opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens behov og ønsker. Våre kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris.VÅRE TJENESTER- Graving- Massetransport- Drenering- Tomteutgraving- Fjerning av oljetanker- Klargjøring for asfaltering- Trefelling

Se mer

Asfaltering og bygge garasje

"Dedikert og pålitelige."
L
Lise Nordhus
Kvaløysletta, Aug. 2021
TROMSØ MASKIN OG UTEMILJØ AS

Riktig Byggservice AS

Bygge tak over garasje

"Greit utført jobb."
J
Johnny
Krokelvdalen, Aug. 2021
Riktig Byggservice AS

ELFLOD AS

Vi leverer Elektroinstallasjon tjenester i Sørnorge i Oslo området samt hele Troms fylke. Vi har alle nødvendige godkjenninger for alle Elektroinstallasjon jobber vi tar på oss.

Nye lysarmatur i garasje

"Veldig bra pris, punktlig, ryddig og godt resultat."
A
Anders
Tromsø, Des. 2020
ELFLOD AS

JOSEFSEN CONSULT AS

3.7 (15)

Vi er en profesjonell aktør som er opptatt av å ivareta kundens behov og ønsker.Vi kommer gjerne på en uforpliktet/gratis befaring.Ser fram til å høre fra deg.Odd Ivar JosefsenTlf 40206475JOSEFSEN CONSULT AS

Se mer

Garasje, oppussing ute/inne

"Hele prosessen gikk smertefritt. Jobbet lange dager og var effektive. Ferdig i god tid før sluttdato i kontrakten."
S
Siv Og Pål
Tromsø, Okt. 2020
Siste registrerte jobber

Firma som kan stå ansvarlig for underbygget garasje som søkes godkjent

9014TROMSØ

Hei. Etter en prosess har kommunen kommet frem til at arealet under garasjen, som ikke tidligere er omsøkt, kan inngå i vår bolig. I første omgang som bodaeealer, men forhåpentligvis også som oppholdsrom etterhvert. Vi søker et foretak som kan påta seg ansvaret i byggesaken. Dvs. for allerede utført arbeid fra nittitallet. Det aktuelle arealet (tidligere garasjefundament) er ca 25m2. Boligen ligger på Tromsøya. Håper å høre fra dere!

Ny garasje

9027RAMFJORDBOTN

Må gjøres grunn arbeid. Vil ha støpt bakvegg. Og litt på sia. 7,5 bredde x 9 meter lang, Må sendes søknad. Og ferdigattest når ferdig.

Bygge frittstående isolert bod

9012TROMSØ

Ønsker å få satt opp frittstående isolert bod på 24kvm (6x4m), inkludert grunnarbeid (eventuelt tilbud uten grunnarbeid). Boden ønskes bygd med pulttak, i hage på flat plen med grei tilkomst.

Enkel carport

9007TROMSØ

Jeg ønsker å få pris på en helt enkel carport, stolper og tak. Målene blir sånn ca b: 3.5 m l: 4.3.

Bygge Garasje

9020TROMSDALEN

Ønskelig med en garasje på ca 49 Kvm som skal være klargjort for Isolering som jeg selv tar ved en senere anledning. Garasjen er ønskelig skal være rundt 6,2 m x 8 m og innenfor målene slik at den ikke er søknads pliktig.

bygge garasje

9017TROMSØ

Innkjørsel med skråning i enden hvor garasje skal bygges. Liten dobbeltgarasje på 2 etasjer. ca 49kvm per etasje. Graving og grunnarbeid. Ikke isolert hovedetasje, men gjerne isolert underetasje som skal brukes til bod. Søkeprosess og nabovarsel i gang. Har tegning av garasjen utført av firma.

Siste evalueringer
Forskalingssnekker til nybygg

Kjapt og effektivt

Nov. 2019
T

Torgeir om NICU INVEST AS

KVALØYA
Oppgradere en sliten garasje, ev rive ned og bygge ny.

Holder avtaler. Innafor på beregnet tid og pris. Dyktige snekkere som står på. Supert resultat :-)

Sep. 2019
R

Ragnhild Skogeng om KNUTSENS AGENTUR

Tromsø
Lekkasje garasjetak

Nicu gjennomførte en grundig befaring, noe vi var veldig fornøyd med. De ga oss god veiledning på pris, og vi valgte å gi dem oppdraget på timesbasis. Jobben ble utført til avtalt tid, og de ble ferdige før estimert tid. Da de var ferdig ryddet de og kastet alt av søppel. Kommunikasjonen var veldig god gjennom hele prosessen.

Aug. 2019
M

Markus Kyrre om NICU INVEST AS

Tromsø
Riving

Arbeid utført som avtalt, ingen overraskelser eller diskusjon, selv om det kanskje ble litt mer omfattende enn først antatt.

Juni 2018
M

Morten om BOLIG FORNYELSE

Tromsø
Garasjeport

Svært fornøyd. Alt var ryddig og greit i prosessen. Skifting av garasjeport mm gjort på 2 dager.

Sep. 2017
T

Tone om HPH SERVICE AS

Vettre
Åpen Carport skal omgjøres til lukket garasje.

Vi er kjempefornøyd med jobben som Janis og hans ansatte gjorde. Det som gjorde at de vant anbudet var at de spesifiserte de forskjellige kostnadene bedre enn konkurrentene, sant viste interesse og kom på befaring. Arbeidet ble utført til avtalt tid, og til avtalt pris.

Des. 2015
S

Stian om GIRTS CERBULIS

Tromsdalen
Bytte ut garasjeport

Vår erfaring med Bozz AS er udelt positiv. De svarte raskt på anbudsforespørselen, kom rakst på befaring og gav et pristilbud. Jobben ble raskt utført slik som avtalt og til avtalt pris. Snekkeren/innehaveren var også en hyggelig mann.

Sep. 2015
G

Geir om MPS BYGG AS

Tromsø
Levere og montere 2stk garasjeportåpnere

HPH gjorde en flott jobb både på montasje og valg av riktig produkt for oss.

April 2015
T

Tor S. om HPH SERVICE AS

Tromsø
Nybygg garasje.

Veldig fornøyd med det arbeidet som ble utført. God dialog med byggherre under hele arbeidsperioden. Høflige og flinke arbeidere. Endringer underveis ble utført på en fleksibel og god måte. Ingen problem å anbefale dette firmaet til andre.

Jan. 2012
R

Ronny om Bygg & Eiendomsservice

Tromsø

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.