Bygge garasje - Haugesund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Kle igjen garasje

5518HAUGESUND

Har per nå en garasje som er kledd igjen med spiler, noe som gjør at vann kommer inn. Ønsker å kle igjen med panel. Den må også støpes mot bakke. Gjelder to vegger.

Garasje

5533HAUGESUND

Ønsker å få bygd en 6x7,2 m garasje som står i stil til huset. Kledning må være dobbelfalset liggende m/spor (CU impregnert og beiset med ett strøk jotun funkissort), lekte, asfaltplate og uisolert 48x98mm reisverk. Fasadeplate som Steni hvit SN 8001 hallmatt må være en del av fasadeutrykket. Garasjen trenger ikke å være isolert, men vi ønsker en ferdig pakkepris hvor alt inkludert eletrikkerarbeid og grunnarbeid er tatt med.

Grave og Bygge garasje i betong.

5523HAUGESUND

I eiendommen vårt er det en del av tomten som vi ønsker å grave ned for å bygge en garasje. Det er rundt 60/70 kvm. Vi vil bygge opp med betong/konkret. Vi vil benytte sjansen til å flytte en rør/ kloak som hører til en gamle system og går gjennom naboen sin eiendom.

lage bod under garasje

5532HAUGESUND

Hei. holder på og lage bod under garasje, noe er utgravd men mer må graves ut. Ønsker noen så kan grave siste rest, støype plate på gulv og mure opp 2 stk vegger. vegg til venstre bygges utenfor eksisterende vegg. Se vedlagt bilder

Tilbygg, fasadeendring, støttemur, trapp

5537HAUGESUND

• carport med terrasse og pergola på tak. • trapp fra ny takterrasse til terrengnivå for hage. • trapp i terreng fra terrengnivå for hage til parkeringsnivå • fasadeendring ved bytte av eksisterende vindu til skyvedør. • støttemur med maks høyde 1.5 m. Informasjon fra godkjent søknad hos Haugesund Kommune: Carport søkes oppført i forlengelse av eksisterende veranda mot nordvest og eksisterende altan i sørøst. BYA for omsøkt tiltak er 49m 2 , og tiltakshaver vil her få plass til bil og sykkelparkering. På taket blir det anlagt takterrasse med pergola på del mot bolig. Pergola vil sammen med ny skyvedør fra kjøkken/oppholdsrom gi terrassen veldig god brukervennlighet. Ny trapp fra hage til takterrasse og fra hage til terrengnivå for parkering vil bli oppført for enkel tilgang. Eksisterende trapp fra parkeringsnivå til hage blir fjernet. Da plenen Side 2av 5 ligger noe høyere enn parkeringsnivå vil det bli nødvendig med støttemur på maks 1,5 meter. Avstand fra støttemur til nabogrense er 3,2 meter.

Bygge inn garasje sopm står under eksiterende byggverk

5516HAUGESUND

Har nå en garasje som er under eksterende tak på hus, ønsker å få støpt gulv i samme høyde som hus med varmekabler, sette opp kledning, isolasjon og vegger innvendig.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud