Bygge garasje - Porsgrunn

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Bygge garasje i Porsgrunn
SVEIS-STÅL-MONTASJE BØRRE LARSEN AS
Adalsveien 33, 3185 Skoppum
4.8(490)

Siste evaluering

montere garasjeport

"grei bedrift"

A

Anders Mathias

Porsgrunn, juni 2022

Les flere evalueringer om SVEIS-STÅL-MONTASJE BØRRE LARSEN AS

EDDIE AS logo
EDDIE AS
Markavegen 855, 3948 Porsgrunn
4.7(35)

Siste evaluering

* Fortsatt ledig: 50m2 garasjetilbygg i mur

"Veldig fornøyd med hele prosessen. Eddie er veldig lett å kommunisere med. Han svarer alltid på telefonen. Arbeidet ble utført til avtalt pris og til avtalt tid. Ekstraarbeid jeg ville utføre samtidig ble avtalt skriftlig før igangsetting og også dette utført til avtalt pris og tid. Pent resultat, og ryddig etter endt jobb. Anbefaler Eddie AS"

E

Elisabeth

Porsgrunn, nov. 2021

Les flere evalueringer om EDDIE AS

ENTREPRENØREN PER ECKHOLDT logo
ENTREPRENØREN PER ECKHOLDT
Østre Bjørntvedtveg 72, 3917 Porsgrunn
4.5(33)

Siste evaluering

Klargjøre område for oppsett av garasje, støttemur, såle og grunnmur.

"Veldig fornøyd med gjennomføringen, god dialog underveis, pålitelig, gode forslag underveis til løsninger. Pris som avtalt, stødig og trygt grunnarbeid med maskin. Særlig fornøyd med steinleggingsjobben som ble utført med tålmodighet og presisjon. Grunnarbeidet virket veldig ordentlig med utskifting av alle masser, og god bearbeiding før steinlegging og asfaltering. Støping av såle og mur til garasje ble bra etter noen justeringer, selv om jeg, litt pirkete, kunne ønsket meg en noe bedre finish på pussen. Totalt sett er jeg svært fornøyd med resultatet som fikk en kvalitet jeg ønsket og håpet på. Effektivt, pent og presist utført arbeid av en entreprenør jeg lett kan anbefale andre å bruke!"

G

Geir Åge

Porsgrunn, sep. 2020

Les flere evalueringer om ENTREPRENØREN PER ECKHOLDT

ALT I BAD AS logo
ALT I BAD AS
Nomeveien 14, 3733 Skien
4.3(21)

Siste evaluering

Totalrenovering hus

"Kan absolutt anbefale og bruke Magne & co i Alt i bad! Her har de totalrenovert ett hus fra 1963 og beholdt grunnmur og yttervegger etter mine ønske og bygd ett nytt hus som er arkitekt tegnet av Børve Borchsenius arkitekter! Huset ligger i Lunde Terrasse 40 og har fått en helt ny tvist med en blanding av funkis hus og beholdt det gamle! Folk i gaten snakker om hvor fint huset har blitt og det er bare helt kanon både utvendig og innvendig! Litt kommunikasjons svikt fra begge parter har det vært, men i det store og det hele når huset står ferdig, kan jeg ikke si annet enn jeg vil gi terningkast 6! Prisen var knall og dette gikk fort! ANBEFEFALES!"

M

Martin

Porsgrunn, sep. 2020

Les flere evalueringer om ALT I BAD AS

BREKKE MASKIN & UTLEIE AS logo
BREKKE MASKIN & UTLEIE AS
Sigurdkroken 3, 3718 Skien
4.7(21)

Siste evaluering

Grunnarbeid garasje. Planere/utbedre tomt

"Brekke Maskin og utleie har gjort en flott jobb med å utbedre vår tomt. De er svært enkle å kommunisere med og de har foreslått og utført smarte løsninger som vi selv ikke hadde tenkt på. Jeg kan trygt anbefale Brekke Maskin."

L

Lasse Valland

Porsgrunn, aug. 2020

Les flere evalueringer om BREKKE MASKIN & UTLEIE AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Oppgradering av garasjeanlegg og nye porter

3925PORSGRUNN

Lia Garasjeforening ønsker å oppgradere vårt garasjeanlegg og bytte portene. Dette er et gammel garasjeanlegg fra 1960-tallet som er tidvis oppgradert og vedlikeholdt. Anlegget er bygget i tre og består av 11 garasjeplasser. Vi fikk utledet en tilstandsrapport på anlegget nylig og ønsker å legge denne til grunn for oppgraderingen av anlegget.

Garasje på 32m2

3917PORSGRUNN

Fritt stående garasje 8m lang og 4m bred med fundament

Ferdigstille garasje utvendig

3948PORSGRUNN

Vi setter opp garasje selv men pga. tidsklemma lufter vi muligheten for hjelp av håndverkere. 1/2 av taket må delvis lektes og legge tre tak på heletaket(vi har kjøpt inn materiale), Jackson mur må pusses. I hovedsak trenger vi å få bygget ferdig utvendig og ser at dette mulig må settes bort. Det kan også være mulighet for videre jobb innvendig om samarbeidet fungerer bra. Mer detaljer om hva som må gjøres bør nok tas på tlf eller befaring. Ser for meg 2 eller fler snekkere/hådtverkere som trenger å fylletimelista. Veranda mellom hus og garasje skal også utvides og kobles sammen.

Garasje med hybel

3949PORSGRUNN

Graving, sprengning, betong, snekring. Garasje med hybel

Garasje & terrasse.

3950BREVIK

1) Bærekonstruksjon: stål søyler & dragere. Festes til gavlvegg bestående av 15cm armert btg. Garasje / terrasse ca 60m2 2) Leca byggplank 3) Fall mot sluk / renne eller alternativ egnet avrenningssystem. 4) Asfalbassert membran som fuktsikring. 5) Flislegges med justerbare forings klosser.

Ny garasje og innkjørsel

3928PORSGRUNN

Vi undersøker mulighetene for å rive gammel garasje og bygge ny garasje med takterrasse. Innkjørsel skal utvides og asfalteres. Halvannen evt dobbel garasje er ønskelig hvis mulig.

Siste evalueringer
Asfaltere ca 80kvm, legge kantstein og støpe såle i enkelgarasje.

Jobben som ble utført var veldig bra. Vi er veldig godt fornøyd med gravingen og sluttresultatet ble veldig bra. Hyggelig, nøye og proff maskinfører som var lett å få tak i om vi lurte på noe når han ikke var her. Trekker en stjerne fordi kommunikasjonen i forkant kunne vært litt bedre, skulle gjerne fått litt mer info om forventet oppstart bl.a. Da vi kom hjem fra ferie lå det også litt rester av asfalt og kantstein på plenen som ikke var ryddet. Dette ble dog ryddet kort tid etter at vi ga beskjed om det.

Juli 2019
D

Dag om BREKKE MASKIN & UTLEIE AS

Porsgrunn
Pris på: Legge tak inne i garasje + gulv/vegger i 2.etg i garasje

Veldig fornøyd med jobben Valon i ED Bygg AS har gjort på min garasje. Veldig hyggelig og imøtekommende. Alt til avtalt tid og pris. Kjempe bra kvalitet og raskt levert. Kan anbefales på det sterkeste.

Juni 2019
R

Richard om ED BYGG VALON QYQALLA

Porsgrunn
Taksering og oppmåling av garasjeanlegg

Innenfor avtalt tid og pris. Rapporten levert var utfyllende og god.

Mars 2019
A

Adrian om BYGGTAKSERING SØR AS

Porsgrunn
Ny garasje

Har gravd opp og fjernet en oljetank, planert ut og klargjort for støping av støtte mur og grunnarbeidet til garasje. Har kommet med gode råd før arbeidet begynte da jeg er veldig usikker på hva jeg egentlig vil ha. Har hatt en god dialog under veis i prosessen og holt seg til det han har lovet. Har vært profesjonell og ryddig. Kan anbefales på det sterkeste.

Jan. 2019
S

Stig om HAFCO AS

Porsgrunn
Skifte tak på garasje

Løsningsorientert. Holdt avtalt pris:)

Okt. 2017
K

Kjell Erik om BAKKE TAKSERVICE

Lillestrøm
Grunnarbeid garasje

Jobben ble gjort til avtalt tid og slik som avtalt. Fakturaen ble lavere enn tilbud da det måtte graves ut noe mindre enn beregnet

Okt. 2015
R

Rune om HAFCO AS

Porsgrunn

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud