Planer om å bygge garasje i Drammen?

Skal du bygge en garasje i Drammen? På Mittanbud finner du flere flinke snekkere, tømrere og entreprenører som kan hjelpe deg med hele byggeprosjektet, fra fundament til ferdig garasje.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planer om å bygge garasje i Drammen?

Skal du bygge en garasje i Drammen? På Mittanbud finner du flere flinke snekkere, tømrere og entreprenører som kan hjelpe deg med hele byggeprosjektet, fra fundament til ferdig garasje.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber for å bygge garasje i Drammen

branntomt 14 garasjer

3075BERGER

hva gjør vi nå ? det har brent ned 8 garasjer det står igjen 6 garasjer vi må få dette fjernet hva vil det koste og få fjerne hele garasje rekka `? er det lønnsom å rive bare de 8 garasjene som har brent ned ? og ta de 6 garasjene som står å rive dette selv. på dugnad? det skal bygges opp igjen også. ligger på mittanbud dette også.

bygge garasje 14 stykk

3075BERGER

hei jeg skal ha en god snekker med tegninger på hvordan 14 garasje bygg vil se ut. se bilde av de andre garasjene må være noe likhet med de. støpning av fundament, bygge 14 garasjer og 14 elektriske porter dette er nå en branntomt det er brent ned 14 garasjer. som å legge panel og tak. av treverk hvis det er mulig jeg vil også ha tilbud på alt ferdig bygd og hvis du kan fikse fundament og reisverk vil vi gjøre resten selv og hva vi har lov til for å holde prisen nede. så sant du ikke kommer med et god tilbud, ps du må være seriøs. vi rydder branntomten selv, dette er i svelvik et sted som heter bergeråsen. ps se bildene ta kontakt. mvh chris tore lillevik andersen håper vi snakkes

støpe plate for garasje/ carport

3055KROKSTADELVA

Fjerne asfaltdekke, grunnarbeid og støpe betongplate. skal inkludere alt fra fjerning, bortkjøring, rigg, grunnarbeid, betong, armering osv. I henhold til bygge tegninger

Garasje

3032DRAMMEN

Bygge garasje på konnerud i Drammen. Har tegninger. Behöver in att söka kommunen.

Grave ut og betongstøpe underetasje garasje - Ca. 50kvm

3030DRAMMEN

Ønsker tilbud på å grave ut i skråning, samt fjerne eksisterende platting til garasje og støpe ny platting inkludert underetasje til eksisterende garasje. Dagens garasjeplatting har setningsskader og trenger utbedring. Garasjebygget er for øvrig av god standard og ønskes videreført gjennom midlertidig bortløfting med kran (denne delen av jobben trenger ikke hensyntas i dette tilbudet). Noe pigging må antakeligvis påregnes. Tek 17 standard. Se vedlagte skisser av garasje. For ordens skyld, dagens garasje har ingen underetasje.

Retting av garasje

3043DRAMMEN

Trenger pris for retting av garasje. Den har blitt skjev etter sprenging av bane nor sin tunnel under huset. Og mye snø har gjort den enda mer skjev. Greier noen å rette den opp?

Siste evalueringer
Ny garasje Fredlihavna, 3031 Drammen

Vi benyttet Telger AS til montering av frittliggende garasje. Garasje ble bygget som spesifisert av oss/bestiller og sluttresultatet syntes vi ble svært bra. Telger er pålitelige, effektive og enkle å kommunisere med. De leverte også et godt produkt til en veldig god pris. Alt i alt godt fornøyd. Anbefales på det varmeste.

Juli 2021
R

Robin om TELGER AS

Drammen
* Fortsatt ledig: Grave ut og klargjøre for garasje..

Ryddig, pålitelig kar! Fint arbeid! Ordnet opp som avtalt når det gjensto noe arbeid/ sluttføring etter kundens ønske. Allright å kommunisere med! Kan anbefales.. 👍🏼

Des. 2020
M

Martin om NM GRAVESERVICE PETER NICKLAS NAMSEID MJØR

Fornebu
Ombygging av ca. 18m2 karport til garasje

God dialog før oppdraget ble tildelt. Manglende dialog underveis og oppfølging etter ferdigstillelse. Eks. Lagringsplass ble bygd med feil retning.

Nov. 2020
O

Obed om PORTSENTERET AS

Mjøndalen
Bygge carport

Seriøst firma med god pris.Veldig fornøyd med pro-luk AS.De bygget Carport for oss.Jobben ble utført slik som ble lovet for. God kommunikasjon hele veien.profesjonelle folk som lytter og er fleksible og finner løsning på problemene som dukket opp underveis. De holdt seg til tiden de beregnet for jobben. Vi kommer til å bruke Pro-luk AS senere hvis vi trenger fagfolk. Dette firmaet anbefales sterkt.Ønsker dem lykke til videre.

Nov. 2020
U

UNKNOWN om PRO-LUK AS

Solbergelva
Forsterking av carport

Razmas Bygg fullførte arbeidet bra etter avtale og ga oss den dokumentasjonen vi trengte.

Okt. 2020
Ø

Øystein om RAZMAS BYGG AS

Drammen
Muring av plattform til varmepumpe/heising av garasje

BBT leverte som avtalt og på tid. God dialog med kontakt i BBT, som også ga gode råd til hvordan oppdraget kunne løses. Godt utført, men kunne vært ennå bedre på siste finish.

Sep. 2020
S

Stephan om BBT BOLIG BYGG TENESTER AS

Krokstadelva
Rehabilitering garasje

Jobben ble bra til slutt, når de endelig ble ferdig

Aug. 2020
S

Sven om Konnerud Byggservice AS

Drammen
Rive/fjerne stål gulv

Kom til avtalt tid, gjennomførte jobben bra. Pris som avtalt

Mai 2020
C

Carl Henrik om BYGG KONTROLL OG PROSJEKTERING ABDUL HASEEB RAHIMI

Steinberg
Ny garasjeport + montering

Effektive og billig

Feb. 2020
A

Avan om PORTSENTERET AS

Drammen
Trekke strøm til garasje

Meget ryddig og hyggelig gjeng. Rask befaring og gjennomføring av oppdrag. Gjaldt å trekke strøm til en garasje, samt montere lys og noen stikkontakter. Kom med gode innspill fagmessig og jobben var utført raskere enn forventet. Leverte også på avtalt pris, selv med et lite tillegg i arbeidet.

Nov. 2019
M

Marcus om ELEKTROINSTALLASJONER AS

Solbergmoen
Isolering av garasje

Fast pris var lurt her og ATS brukte litt lang tid før de kom igang. Men arbeidet ble bra utført med den beste tekniske løsningen. Med i anbudet var det også elektrisk arbeid, noe som også tok langt tid før elektrikeren dukket opp. Men de utførte en utmerket kvalitets jobb når de fikk satt av tid til dette. ATS sendte ut faktura med betalingsfrist før jobben var ferdig.

Nov. 2019
T

Thor Owe om ATS Byggservice AS

Drammen
Bygge garasje

Absolutt et firma å anbefale. Oppdraget gikk ut på å grave, fundamentere og bygge en garasje med bod. Hele prosessen fra begynnelsen til ferdigstilling har vært veldig ryddig. Kompetent og løsningorientert. Anbefales på det sterkeste. Kontakter veldig gjerne igjen for fremtidige oppdrag.

Okt. 2019
S

Sukhmeet om MASKINIMPORT AS

Solbergelva