Bygge garasje - Røros

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Bygging av redskapsbod på Røros

7374RØROS

Ønsker tilbud på en redskapsbod på ca 2,5 x 4 meter. Inngang i fra langsiden og boden må minst ha et lite vindu. Boden skal stå på en flat hyttetomt på Røros og må tåle snølast. Tilbudet må innbefatte fundamentering, helst støpt såle. Ring gjerne på tlf. 93212352

* Fortsatt ledig: Ny garasje.

7374RØROS

Ny garasje på Røros. Eksisterende garasje rives. Ny garasje settes opp, inkludert bod. En etasje, med saltak. Areal under 50m2. Lengde 8,0m, bredde 6,2m. En hev/senk port til garasje. Egen dør til bod. Et vindu i garasje og et i bod. Isolert betong såle. Murt yttervegg mot nord og øst pga. terreng. For øvrig trevegger.

Oppføring /bygge garasje

7372GLÅMOS

Ønsker tilbud på oppføring av en garasje på Glåmos/Røros. Graving blir ordnet på forhånd. Kom gjerne med tilbud både på oppføring av byggesett og eventuelt på frihånd uten byggesett. Kom gjerne med tilbud på støyping også.

Bygging av dobbel garasje på hytta i Brekkebygd

7370BREKKEBYGD

Har støpt ei plate på 624*804 forberedt på f.eks "agarasje type kuling", XL-bygg nr 4, Igland modell "fjære" e.l. Plata støpt forrige uke, ikke montert u-blokk enda da jeg ikke helt har bestemt størrelsen. Dobbel garasje under 50 kvadrat og med stor port er ønsket. Har noen egne tegninger og forslag så er også det greit. Har kun ferie Man 10 aug igjen og søker derfor hjelp. Lett adkomst, strøm osv.

Grunnarbeid for bygging av garasje

7374RØROS

Jeg skal sette opp garasje i forbindelse med hytte til våren. I den forbindelse trenger jeg noen for å gjøre grunnarbeid, støpe såle og bygge ringmur. Arbeidet skal gjøres i mai/juni 2020.

Oppsett av Igland garasje

7374RØROS

Jeg skal sette opp en dobbelgarasje i forbindelse med hytte til våren. Garasjen leveres som elementbyggesett.

Siste evalueringer
Oppsett av Igland garasje

Er veldig fornøyd. Kan anbefales.

Juli 2020
J

Jan Erik om SØDAL DIN HJELPER?

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud