Planer om å bygge garasje i Trondheim?

Skal du bygge en garasje i Trondheim? På Mittanbud finner du flere flinke snekkere, tømrere og entreprenører som kan hjelpe deg med hele byggeprosjektet, fra fundament til ferdig garasje.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planer om å bygge garasje i Trondheim?

Skal du bygge en garasje i Trondheim? På Mittanbud finner du flere flinke snekkere, tømrere og entreprenører som kan hjelpe deg med hele byggeprosjektet, fra fundament til ferdig garasje.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber for å bygge garasje i Trondheim

Garasje

7020TRONDHEIM

Garasjen skal bygges under bakkeplan. Det må graves ut en del masse. Hele garasjen skal være i betong, med dekke til terrasse på toppen. Størrelse 50kvm. Automatisk garasjeport. Det skal anlegges en utvendig trapp i tilknytning til garasjen. Ønsker pris på hele oppdraget.

Bygg av garasje og grunnmur

7020TRONDHEIM

Vi ønsker å rive vår gamle garasje og bygge ny. Sannsynligvis må det ogs rives grunnmur og settes opp ny også. Ene siden ligger i en skråning som gjør dette noe mer komplisert. Garasjen er per nå 5.66x473, dog er en side kortere. Vi ønsker i utgangspunktet å utvide ca. en meter i på hver lengde. Dette må vi godkjenning av sameiet til etter vi har funnet får håndverker. Bilder kan sendes på forespørsel, men befaring er å ønske.

Bygge garasje/inngangsparti + opsjon etterisolering og ny kledning eksisterende bygg av

7021TRONDHEIM

Jeg ønsker fastpris på nytt inngangsparti (10m2) og en ny garasje, søknad er godkjent og klar til bygging. Grunnmur kan være ønskelig at jeg tar selv. Se bilder. Det kan være aktuelt å ta med etterisolering av eksisterende hus og ny kledning. Jeg river kledning og gjør alt klart. Alt av blikkenslagerarbeid, taktekking og rørlegger har jeg kontroll på.

Garasjebygg

7540KLÆBU

Ønsker å få bygget et tett bygg rundt eksisterende bygg. Det eksisterende bygget er på ca 111kvm. 7,3x15,2 utvendig Vind og regntett bygg, 2-3 vinduer, 1 stk dobbelport og en dør og ringmur. Riving av gammelt bygg og innvendig arbeid utfører jeg selv.

Turn carport into a storage room and garage.

7083LEINSTRAND

My house has a carport. I would like to turn it into a closed storage and garage. I want to be able to park a motorcycle inside, as well as store bicycles and tires. I would like a regular door on the side and a garage door (or something wide enough) on the front.

Sette opp en frittstående carport

7081SJETNEMARKA

Frittstående carport med utseende tilsvarende på lenken under skal bygges. Det vil være ferdig etablert stripefundament for bakveggen samt søylesko for sideveggene. https://www.feste.no/carport-bjrnhullvegen-20

Siste evalueringer
Ferdigstilling av garasje

Kommunikasjon ble særdeles viktig i dette utfordrende oppdraget, der mange synspunkt skulle samkjøres. Kulda gjorde også tømreroppgavene utfordrende. Assign løste flokene og gjorde en ekstraordinær innsats (fortsatt til avtalt pris).

Des. 2021
K

Kristine Vedal om Assign AS

Trondheim
Ringmur for igland garasje

Veldig fornøyd med gjennomføringen, alt fra befaring til ferdig resultat. Arne kommer med gode løsninger samt et par argumenter til å poengtere hvorfor. Han gjør grundig arbeid i alt han gjør og leverer alt til avtalt tid og meget effektivt. Han er også lett å få tak i og enkel å kommunisere med. 100% fornøyd med resultatet og prisen, anbefales på det sterkeste.

Nov. 2021
Å

Åsmund om OS-SERVICE AS

Trondheim
Utebod m/carport

Vi fikk laget carport og bod. Veldig godt fornøyd med resultatet. Hyggelige folk. Fin pris.

Aug. 2021
U

UNKNOWN om MAR-TOM BYGGEFIRMA AS

Trondheim
Tegne og bygge garasje

Jobben ble utført som avtalt. God kommunikasjon under prosessen. Godt fornøyd med resultatet. Riktig pris for oppdraget. Firmaet anbefales.

Mai 2021
T

Trygve om LANGØRGEN TEGNESERVICE

Sjetnemarka
* Fortsatt ledig: Epoxy på garasjegulv

Kom avtalt tid, grei pris og resultatet ble som forventet. Bra gjennomført jobb!

Mai 2021
K

Kristian Aarvik om EPOXY & BETONG AS

Trondheim
graving og støping av såle til garasje

flinke gutter, effektiv og flink med det de gjorde. flott resultat

Mai 2021
B

Børge om SVEIN & ASBJØRN BETONGSERVICE AS

Sjetnemarka
Bygging av hagebod

Flinke og effektive

Mai 2021
A

Anna om KVADRAT INDUSTRIGULV, BETONGSAGING & KJERNEBORING AS

Trondheim
Snekkerarbeid utvendig hus og carport

Verdt å merke seg den eneste bedriften som faktisk kommer med et realistisk pristilbud. Rydding og hyggelig befaring. Kommer med forslag til løsninger. Holder avtaler, gjør jobben som avtalt. God kommunikasjon underveis.

April 2021
M

Mette om AM-SERVICE AS

Trondheim
* Fortsatt ledig: Grunnarbeid&garasjebygging.

Os-service AS gjennomførte et omfattende totalprosjekt med oppsett av ny garasje. Prosjektet bestod av grunnarbeid, drenering langs eksisterende hus, utskifting av masser på tomten, prosjektering av tomt, asfaltlegging og oppsett av ny dobbelgarasje med takterasse. Resultatet ser meget pent ut. Arne Morten v/Os-service AS /leverer godt og solid håndtverk. Han er forøvrig en hyggelig fyr man kommer i mål sammen med. Anbefales.

Des. 2020
T

Thomas om OS-SERVICE AS

Jakobsli
Bygging av overbygg/carport

Svært fornøyd med carporten vi fikk bygget. Bedriften leverte til avtalt tid og utførte med god kvalitet. Hyggelige folk som vi hadde god kommunikasjon med og som var åpne for tilpasninger underveis.

Des. 2020
I

Ida Maria om REITAN BYGG AS

Trondheim
Bygge bod

Svær fornøyd med jobben som Mamo eiendom AS har gjort for oss. Vi har fått fjernet gammel platting og bygd en todelt/felles bod inntil eksisterende husvegg til en hyggelig pris. De kom på avtalt tidspunkt og utførte jobben raskt, ryddig og etter planen. God kommunikasjon med Mats hele veien! Anbefales!

Nov. 2020
K

Katja om MAMO EIENDOM AS

Trondheim
Skifte tak på garasje

Hyggelige folk som arbeider kjapt og effektivt. Prisen var det heller ikke noe å si på...

Nov. 2020
J

Jeanette om FREDRIKSEN HÅNDVERKERSERVICE AS

Trondheim