Planer om å bygge garasje i Lier?

Skal du bygge en garasje i Lier? På Mittanbud finner du flere flinke snekkere, tømrere og entreprenører som kan hjelpe deg med hele byggeprosjektet, fra fundament til ferdig garasje.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planer om å bygge garasje i Lier?

Skal du bygge en garasje i Lier? På Mittanbud finner du flere flinke snekkere, tømrere og entreprenører som kan hjelpe deg med hele byggeprosjektet, fra fundament til ferdig garasje.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber for å bygge garasje i Lier

Garasje og trapp

3425REISTAD

Ønsker befaring og tilbud på garasje og støp av trapp. Grunnarbeidene har jeg fått tilbud på. - Garasje i betong - Trapp i betong (inkl varmekabler) - Gelender i treverk - Lys langs trapp - Pussing av eksisterende mur - Evt asfaltering (inkl varmekabler)

Garage turns to studio

3420LIERSKOGEN

We have a garage attached to a house that we want turn into a studio. Some key features of the garage: Connected with the house (shearing wall most likely). The house is standing alone, not connected to any other’s house. Not even connected to the border of neighbor’s land. Modification we planned are: -building a simple shed for parking instead -Close the garage door. Create new wall with walk-in door and window. -Enhance the wood wall & ceiling with some isolation material (humid/temperature/fire?) -Open a door between garage and the entrance. -Put some simple furniture like ceiling light, electric warmer. -There's electricity already in garage. -No water needed.

Bygge uteskur / bod

3410SYLLING

Hei, Jeg ønsker å bygge et uteskur / bod i barnehagen vår. Vi tenker rundt 20-22kvm med to dører slik at det er to rom.

Bygge garasje

3409TRANBY

Vi skal bygge en garasje på 35 kvm. I forbindelse med dette trenger vi en med ansvarsrett til å hjelpe oss med søknaden. Som vedlegg ligger plassering av garasjen på tometen, bilde av garasjen +++. Vi har sendt ut nabovarsel til alle noboer. Vi trenger derfor hjelpe med å tegne inn og garasjen og innsending så vi kan få vår garasje godkjent iht informasjon fra Lier kommune. Tekst fra kommunen: Hei En garasje på 35 kvm og en i boligen oppfyller parkeringskravet. To biler som står på grunn vil etter endring stå i garasje, og dermed økes ikke %BYA. At tiltaket ikke øker dagens %BYA kan du anvende som et argument for garasjen. Terrengendringene/sprengning er søknadspliktig. «Vesentlig terrenginngrep». Du må enten 1) Engasjere en ansvarlig søker, ansvarlig prosjekterende og ansvarlig utførende. Ansvarlig søker ville sørge for at en komplett søknad om tillatelse til tiltak med ansvarsrett innsendes. 2) Du kan søke om tillatelse til tiltak som selvbygger. Da må du dokumentere enten a) dine egne kvalifikasjoner for å stå for arbeidet eller b) opplyse i din søknad om selvbygger at de foretak du skal anvende er kvalifisert for prosjektering og utførelse av terrengendringene. Dette kan gjøres med å oppgi deres organisasjonsnumre. 3) Du må oversende en bedre situasjonsplan som viser garasje plassert riktig, med rette tegnede linjer og godt synlige avstander og mål. 4) Du må oversende to snitt profiltegninger, i målestokk og målesatt, som viser terrenget før og etter endring. En fra nord til sør, og en fra øst til vest. Disse profilene skal starte og avslutte hvor nåværende og fremtidige terreng treffer hverandre (går i null). Anvend dibk.no for veiledning om søknadsprosessen og skjemaer https://dibk.no/regelverk/sak/2/6/6-8?_t_q=selvbygger om selvbygger (SAK10 § 6-8) Skjemaer: 5174, 5175, 5184 (5167 og 5187 anvendes når du søker ferdigattest etter terrengendringen er utført) Nå burde du besitte nok informasjon slik at du kan søke videre. Om du har videre behov for veiledning, kan du henvende deg til et foretak som har kjennskap til plan og bygningsloven og som kan lage snitt tegningene som er nødvendige for saksbehandling.

Nye garasjeport

3410SYLLING

Hei, Ønsker tilbud på to nye garasjeporter, inkl. fjerning av eks. og montering av nye, med elektrisk motor og med homelink til 2 biler. Dagens løsning er to porter med en midtstående søyle/vegg mellom. En breddereduksjon av veggen mellom portene bør vurderes for å gjøre portene litt større. Dagens porter er laget av tre med manuell åpning. Garasjen er uisolert. Portens dimensjoner blir ca. 2x 230x204cm (bxh).

Ny garasje

3420LIERSKOGEN

Ønsker å bygge ut garasjen jeg har nå til dobbel.

Siste evalueringer
Reparere vindski bord

Kom fort, gjorde jobben til avtalt pris og bra utført

Juni 2018
V

Veronica om YAR BYGG AS

Stokke
Utvide eksisterende leca garasje med tilsammen 28 m2 inkl dekke for terrasse oppå garasjen

Ok gjennomført, men trengte en god del oppfølging. Ble forsinket grunnet sein bestilling av komponenter.

Nov. 2015
J

Jørgen om PROFFPARTNERS AS

Tranby
Fikse garasjetak som lekker

Augestad gjorde jobben raskt og greit, til avtalt pris. Kommunikasjonen var god, og vi er godt fornøyde.

Nov. 2014
E

Eyvind W. om AUGESTAD TAK OG FASADE AS

Lierskogen
Oppretting av mindre fellesgarasje (6 biler)

Bergs Bygg gjorde en fremragende jobb med å forsterke en ødelagt grunnmur og rette opp skjevhet i en fellesgarasje (6 biler). De fant kreative løsninger, var hyggelige å ha med å gjøre, og holdt avtaler om tidspunkter og pris. Jeg har ingen betenkeligheter med å anbefale dette firmaet til denne type jobber.

Nov. 2014
M

Morten om BERGS BYGG

Tranby
GARASJE MED DOBBELPORT OG HALVALMER 620*700

Bedriften var raskt med å svare, jeg endte opp med å bruke mesterbygg olsen og hansen, de kom med den beste prisen og var meget konkuranse dyktige. De er vell rett rundt hjørnet med å starte å bygge garasjen. Kjempefornøyd

Okt. 2011
U

UNKNOWN om Mesterbygg Hansen Og Olsen AS

Tranby
Frittstående hagestue, vinterhage, uthus

Meget fornøyd med denne bedriften og arbeidet de utførte. Brukte par måneder på å vurdere ulike anbud, og valget falt på Jack-Pol. Vårt prosjekt forutsatte håndverkere som var flinke, arbeidssomme og løsningsorienterte! Ingen tvil om at det stemte. De var flinke å samarbeide med oss, og kom med egne forslag til bedre løsning. De sto for innkjøp av materialer og utførte jobben meget godt.Vi anbefaler bedriften på det sterkeste!Takk Jacek og teamet

Nov. 2011
A

Anne om HUS RENOVERING AS

Tranby