Bygge garasje - Grimstad

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Bygge garasje i Grimstad

WARI HUS AS

Wari Hus AS er en komplett leverandør innen tømrertjenester – fra små håndverkertjenester til større bolig- og byggeprosjekter for private og offentlige. Vi kan gjøre hele eller deler av jobben, og hjelper deg med veiledning gjennom hele byggeprosessen. Eksempler på oppdrag vi utfører: - Boliger og hytter - Totalrenovering - Nytt baderom - Nye vinduer og balkongdører - Skifte kledning - Tilbygg - Skifte takstein og undertak - Inngangsparti - Terrasser

Se mer

Ny garasje i tilknytning til bolig i Grimstad

"Wari hus utførte prosjektering og bistand til å utarbeide søknad på en utmerket måte."
R
Reidar
Grimstad, Okt. 2023
WARI HUS AS
Siste registrerte jobber

Ny garasje

4879GRIMSTAD

Vi skal bygge ny garasje og ønsket en totalentreprenør som kan ta hånd om alle prosesser. Garasjen skal være ca 8x7 m med plass til to biler og god lagringsplass bak. Vi ønsker dobbel garasjeport og uinnredet loft med utvendig trapp på baksiden. Vi vil ha innlagt vann til vannslange samt strøm. Det står en garasje på tomten i dag og den skal rives. Ny garasje vil bli plassert noen meter lenger inn på tomten i forhold til den gamle. Vi ønsker asfalt forran garasjen.

Bygge garasje i henhold til tegninger og bilder

4879GRIMSTAD

Ønsker et tilbud på støpning/bygging av garasje som vis på vedlagt tegning.

Ny garasje i tilknytning til bolig i Grimstad

4876GRIMSTAD

Ønsker å sette opp en garasje på ca 35 kvm i tilknytning til eksisterende bolig i Soloddveien 28 i Grimstad. Arbeidet omfatter å bistå med skisser, tegninger og nødvendige søknader, graving, støping og bygging av selve garasjen. Jeg har noen ideer og skisser, men har behov for veiledning fra profesjonelle for å utarbeide endelig løsning. Jeg ser for meg at det er nødvendig å starte med en befaring.

Prosjektere støttemur , garasje og tilbygg privat hus/tomt. Søknad mot kommune.

4870FEVIK

Prosjektere og tegne 2 støttemurer (ca 12+12 meter lange, 1-2meter høye) på skråtomt for oppsetting av garasje på privat tomt i byggefelt med utkjøring til kommunal veg. Mulig tegne tilbygg og dobbel garasje eksisterende hus på samme tomt. Videre stå for søknad mot kommunen når prosjekt er tegnet og avklart.

* Fortsatt ledig: Sikring / utbedring av forstøtningsmur samt heving av gulv i garasje

4870FEVIK

Forstøtningsmur rundt/bak garasjen på ca. 2,5 m høy, har sklidd noe ut. (se vedlagte bilder). Det er montert 2 takrenne nedløp fra takvannet på garasjen/boden, som alle er ufullstendig avsluttet i grunn rett bak garasjen. Takvannet er ledet ned til grunnen under/bak bygningen, og har over tid vasket ut finstoffer slik at det er oppstått utglidning av forstøtningsmur med påfølgende sprekk i murhjørnet, som da også har gitt setning i gulv og yttervegg på garasjen. Garasje gulvet i dette hjørnet av bygningen har 13 cm setninger. Litt usikker på hvordan dette kan utbedres, om man kan sikre/forankre forstøtningsmuren og så løfte gulvet og bygningen med f.eks. FloorLift? Trenger en befaring og vurdering av varig løsning, samt utbedring av dette. (helst før vinteren)

Bygge opp garasjen

4878GRIMSTAD

Skal bygge opp en garasje så Trenger noen som jobber med gravemaskin slik at kan justere bakken

Siste evalueringer
sette opp bod

La taket feil. Lite kommunikasjon. Middelmådig arbeid. Kom aldri tilbake som lovet.

Sep. 2013
T

Tor G. om MARIUS SERVICE AS

Fevik
Tilbygg + nytt tak på enebolig

Veldig fornøyd med utført arbeid! Tidsmessig, kvalitets og prismessig helt etter avtale. Jeg har brukt firmaet på annen jobb i ettertid og er like fornøyd med denne jobben.

Des. 2011
E

Eyvind om John Kylland

Grimstad

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.