Bygge garasje - Moss

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Bygge garasje i Moss

Pro Construction Snekring AS

4.8 (8)

OUR AREAS OF EXPERTISE • Teraces • Platting • Stairs • Fecades • Fences • Wooden constructions (garages, carports, garden houses, playgrounds...) • Montage • Roofing • Renovation works • Other specialized outdoor/indoor work

Se mer

Carport eller tak foran garasje

"Anbefaler"
S
Sunmi
Moss, Mai 2023
Pro Construction Snekring AS

SVEIS-STÅL-MONTASJE BØRRE LARSEN AS

Garasjeport med portåpner

"God pris, rask jobb, bra kvalitet."
M
Magnus
Moss, Juni 2022

Tom V Kleven Tømrerfirma

Se min hjemmeside:www. tom-kleven.no

Komplettere tilbygg og innredning garasje

"Veldig bra samarbeid vedrørende løsning og gjennomføring."
S
Stig Gunnar
Moss, Mai 2022

Råde Elektro As

Råde Elektro AS ble stiftet 1993, og igjennom 27 år har bedriften utført små og store oppdrag fra alt innen nye og eldre boliginstallasjoner, landbruk, industri og annen næring. Råde Elektro ønsker å være en stor service bedrift for lokalområdet, og vi tar på oss oppdrag innenfor hele Østfold og store deler av Akershus. Råde Elektro er medlem av Elproffen kjeden. I tillegg til vanlig installasjon så utfører vi også arbeider innen varmepumper og IKT og fiber. Vi er sertifisert og har god kompetanse innenfor disse områdene.Det er stor konkurranse i markedet, og vi ønsker å være konkurransedyktige og yte vår ytterste service for lokalbefolkningen. Vi er stolte av å hatt vår virksomhet i over 27 år her i Råde, og takker alle våre kjære kunder som har vært med oss, og ønsker alle nye kunder velkommen.Besøk gjerne vår internett side og facebook side:www.raadeelektro.nohttps://www.facebook.com/pages/R%C3%85DE-ELEKTRO-AS/1454058591487462?fref=ts

Se mer

Innlegging av elektrisk anlegg til garasje 48m2

"Ok, grei og ryddig"
H
Hans Arne
Rygge, April 2022
Råde Elektro As

Proffe Gutta Team Wianecki

Utvidelse Garasje

"Bra gjennomført."
T
Turgut
Moss, Feb. 2022
Proffe Gutta Team Wianecki

Stolt Eiendomsservice AS

Drenering, oppussing av kjeller

"Bra gjennomført i et utfordrende terreng. Løsnings orientert, god service og kommunikasjon gjennom hele prosjektet!"
N
Nanette
Moss, Okt. 2021
Stolt Eiendomsservice AS

MASKINENTREPRENØR R. TOBIASSEN AS

Maskinentreprenør R. Tobiassen AS tilbyr alt innen graving og massetransport i hovedsak Østfold, Viken. Vi kommer gjerne på gratis befaring med et uforpliktende tilbud. Hos oss vil du være sikker på at arbeidet utføres i topp kvalitet, i alle ledd.Vi tror på at fornøyde kunder alltid vender tilbake!transport av pukkvarer-transport av matjord-graving-drenering-støttemurer-utvide gårdsplass-fjerning av oljetanker-belegningsstein-ferdigplen-feiing-vintervedlikehold.Maskinentreprenør R.Tobiassen asTlf 46466312

Se mer

BYGGING NY GARASJE

"MRT gjennomførte jobben rask og effektiv for en god pris. Gjorde det han skulle gjøre."
J
Johan
Moss, Juni 2021
MASKINENTREPRENØR R. TOBIASSEN AS

BYGG OG RENOVERING MOSS

Vi yter alle tjenester innen Bygg og Renovasjon.Renovasjonsprosjekter av alle slag, samt ventilasjon, isolasjon, flislegging, drenering, oppussing av bad og kjøkken, vi bygger hus fra grunnen til slutt. Vi lager termoisolerende fasader i det europeiske systemet, hvoretter huset varmeisoleres med isotermisk nivå AA.Vi distribuerer også vinduer med den høyeste varmeisolasjonen, tredoblet glass og utvendige persienner i en rekke av 18 farger.vi har de mest konkurransedyktige vindusprisene på det norske markedet.

Se mer

Puss av ca 150 m2 husfasade samt ca 80 m2 garasje

"Effektive og faglig dyktige, fasadene er pusset med flott finish. Ryddet pent etter seg, god dialog underveis. Anbefales!"
U
UNKNOWN
Dilling, Des. 2020
BYGG OG RENOVERING MOSS

HG Trade AS

5.0 (30)

Vi har lang erfaring med prosjektering, byggeledelse og byggeoppfølging og tilbyr nå primært 3D modellering av bygg og tegninger for kunder som skal sende forespørsel til leverandører og søke kommunen om godkjenning (Byggesaker). Vi kan utføre tegneoppdrag for kunder over hele landet. Se eksempel på to av våre prosjekter nedenfor. Vi har referanser fra tidligere prosjekter som kan oppgis på forespørsel.

Se mer

Prosjektering av tilbygg

"HG Trade AS v/Geir Vatnelid hjalp meg med tegninger ifm bruksendring. Han utførte en god og ryddig jobb på fast pris. Kjapp levering (faktisk før avtalt tid) og fine tegninger. Kan absolutt anbefales! Jeg kommer helt sikkert til å bruke ham igjen."
B
Barham
Moss, Juli 2020
HG Trade AS
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste registrerte jobber

Carport

1525MOSS

Jeg ønsker å bygge flatt tak over parkeringsplassen hjemme. Grunnen er stenlagt, med 2 murvegger på ca .150cm høyde. Samlet areal under 50m2

Carport/ tilbygg

1580RYGGE

Ønsker å få satt opp en carport i tilknytning til liten låve/uthus i Råde kommune

Garasje 50kvm ink grunnarbeid og støping

1580RYGGE

Ønsker dyktige folk som kan bygge frittstående garasje på 50 kvm. Det er ikke noe fjell på graveområde, kun leire. Jeg kan bistå med litt arbeid selv også. Gi meg gjerne ca pris hvis mulig.

Bygge garasje med loft inntil hus

1535MOSS

Vi ønsker å rive garasjen og bygge en ny som skal kobles med huset. I tillegg ønsker vi ett loft på garasjen som skal benyttes til oppholdsrom med Inngang/oppgang fra nåværende gang i huset. Dette prosjektet må tegnes og det vil kreve søknad til kommunen, så dette ønsker vi også hjelp til.

Støpe til garasje og asfaltere av innkjøring

1526MOSS

Vi er i vurdering på å bygge ny dobbelt garasje på ca 55-60kvm, samt få i stand innkjøring og inngangs parti med asfaltering og legge ned belegningsstein igjen. Vi ønsker også legge aquadrain foran eksisterende garasje og muligens deler av vegg ved inngangs parti, samt også inne i selve nye garasjen. Vi ønsker også strøm lagt fram til ny garasje og isolert gulv. Innkjøring har jeg ikke pr dag målt opp men tror det er en ca 100-150kvm som skal asfalteres. Belegningsstein og kant stein har vi, men ønsker da å få lagt denne ned igjen. Dette er en ca 20kvm.

Snekker

1570DILLING

Bygge garasje

Siste evalueringer
Legge opp strøm til garasje og varmepumpe

Rask tilbakemelding, samt utføring av jobb.

April 2020
T

Trond om VESTBY ELEKTRO-SERVICE AS

Moss
Terreng- og illustrerings- tegninger til garasje

Ryddig og rask levering. Leverer helt etter avtale uten noe å utsette.

Mars 2020
A

André om AC ROSENBERG AS

Larkollen
Bytte stolpene som garasjeporten er festet i på 2 garasjer, Jeløya, Moss.

Jeg er veldig fornøyd. En godt utført jobb.

Juli 2019
J

John om VYTAUTAS BUSMA

Moss
Støpe gulv med fall i garasjen .

Kan anbefales på det sterkeste .

Mai 2019
P

Per om GULVBETONG AS

Moss
Graver arbeid

Svært rimelig og gjorde som avtalt

Mai 2019
M

Mehmet om GRAVING TRANSPORT & BUDBILTJENESTE PRELJEVIC

Moss
Sette opp vegger garasje

Kjappe og tålmodige. Murte opp lecavegger på garasjen, kanskje ikke verdens beste jobb, men det ble godt nok for oss. Ble litt stykkevis og delt, for jeg hadde noe som jeg skulle gjøre selv før de slapp til mellom slagene. Kledde veggene med panel, satt inn dør og vinduer. Møtte til tiden og var hyggelige og hjelpsomme. Skrev kontrakt før arbeid ble satt i gang.

Juni 2017
J

Jan Håkon om ØSTFOLD BYGG AS

Rygge
Bygge garasje med taktertasse.

VEGA var grundige og interesserte i å gjøre en så god jobb som mulig fra befaring til ferdigstillelse. Thomas kom med gode ideer og praktiske løsninger underveis som hevet resultatet. Årsaken til forsinkelsen var søknadsprosessen med kommunen. Anbefales.

Jan. 2015
S

Stian om VEGA TOTALENTREPRENØR AS

Moss
Restaurere eller rive og sette opp ny garasje/ veranda på ca 15,5 m2.

Christopher Eiken Fjeld fra Moss kan trygt anbefales å bruke til forskjellige oppdrag. Han har gjør det kunden ønsker og Christoffer selv sitter inne med god erfaring, og kan gi deg gode råd og tips. Han er Pålitelig, dyktig, flink, rask, nøye med oppdraget og kommer til avtalt tid.

Aug. 2014
U

UNKNOWN om CHRISTOFFER ALEX FJELD-EIKEN

Moss
Sette opp tak over 2 søppelboder.

Røysåsen BRL er veldig fornøyd med oppsettet av tak over våre to søppelboder. Vi anbefaler Proff Service AS på det varmeste.

Sep. 2012
L

Lene B om Proff Service AS

Grålum
Tilbygg, utvendig trappehus

Arbeidet ble utført som forventet. Jeg er meget godt fornøyd. I tillegg til den beskrevne jobben, fikk vi samtidig utført annet nødvendig vedlikeholdsarbeide: - maling av en nordvegg, - legging av ny shingel på hele taket, - utskifting av vindskier, takrenner mm.

Aug. 2010
T

Terje Lloyd om ADAM MSM

Moss

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.