Bygge garasje - Holmestrand

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Bygge garasje i Holmestrand

TUFTE PROSJEKTER

En bedrift hovedsaklig bestående av sivilingeniør og tømrer, Petter Tufte, med godkjenning for ansvarsrett i tiltaksklasse 1 innen arkitektur, konstruksjonssikkerhet og bygningsfysikk. Vi bruker også enkelte samarbeidspartnere i norske sivilingeniører og arkitekter og søker å inneha kompetanse innen de aller fleste prosjekteringsområder til enhver tid.Tufte Prosjekter har gode erfaringer fra utførte prosjekter som tømrer og som sivilingeniør innen det meste av arkitektur- og byggtekniske prosjekter i mindre og mellomstore bolig- og næringsprosjekter.Vi utfører komplette byggesøknader samt arkitektonisk og bygningsmessig prosjektering tilpasset ditt prosjekt.Tufte Prosjekter spesialiserer seg på tilbygg/påbygg, bruksendringer, fasadeendringer, dimensjonering av bærende konstruksjoner og 3D-modellering, samt øvrig prosjektrådgivning og prosjektledelse/oppfølging av samtlige byggefaser.Vi er en oppstartsbedrift, men med mange gode referanser fra tidligere prosjekter. Som ny på Mitt Anbud er tidligere referanser derfor ikke synlige utenom vedlagte galleri, men dette oppgis gjerne på forespørsel.Vi håper dere tar kontakt for realisering av deres prosjekt!

Se mer

Tilbygg på enebolig (Garasje/Carport)

"Vi hyret Tufte Prosjekter til å prosjektere et tilbygg med garasje og carport. Petter Tufte har vært en meget god samarbeidspartner. Tufte har hele veien holdt oss godt orientert om prosjektets fremgang. Vi har vurdert forskjellige løsninger, og sett..."Se mer
G
Gunnar
Holmestrand, April 2022
TUFTE PROSJEKTER

VECO AS

Vi påtar oss det meste innen tømrerarbeid. Alt fra små oppdrag, til store totalentrepriser. Dette utfører vi mest av: - Tak og fasadeoppgraderinger med fokus på energibesparende tiltak - Tilbygg - Garasjer og driftsbygninger- Bad - Omgjøringer og ombygging av lokaler Vi kan hjelpe til med hele prosessen, alt fra idéer, tegninger, søknadsprosess og utføring. For å kunne tilby deg som kunde, best mulig hjelp med ditt prosjekt, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss så tidlig i prosessen som mulig. Vår intensjon er at kunden skal føle seg trygg på at prosjektet er i trygge hender. Vi etterstreber derfor alltid å ha et høyt fokus på kvalitet og avtaler. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om ditt prosjekt.

Se mer

Bygge garasje

"Bygde garasje, jeg anbefaler dette firma på det sterkeste, godt og profesjonell utført, god kommunikasjon, rask svar, hele oppgjøret etter arbeidet utført, ryddet etter arbeid, god og hyggelig tømrer som utført jobben."
S
Sandeep
Holmestrand, Jan. 2021
VECO AS

ALPHA GROUP TOMASZ BANACH

4.8 (19)

Maling av garasje.

"Jeg er veldig fornøyd med malejobben. De ankom til avtalt tid å jobbet raskt og effektivt, resultatet ble veldig bra. Det eneste minuset er at malere ikke hadde med stige for å kunne male høyt oppe. Det måtte jeg skaffe ved å låne av en nabo. Til tro..."Se mer
A
Alice
Sande i Vestfold, Mai 2020
ALPHA GROUP TOMASZ BANACH

T. SANDO BYGG A/S

Vi er en tømrerbedrift med 12 ansatte, som holder til i Sande i Vestfold, vi er en mesterbedrift som er medlem av Mesterhus.Vi har to byggmestere, 6 fagarbeidere, samt lærlinger-Vi gjør alt innen nybygg, tilbygg og restaurering.Vi har flinke medarbeidere og samarbeidspartner, som jobber på for at ditt prosjekt skal bli som avtalt.

Se mer

Oppføring av garasje

"Veldig nøye og effektivt utført jobb. Norske dyktige håndverkere med høy grad av yrkesstolthet. Enkelt å kommunisere både med snekkere og ledelse. Meget fornøyd."
T
Thomas
Sande i Vestfold, April 2020
T. SANDO BYGG A/S
Siste registrerte jobber

Dobbeltgarasje (6.20mx8.00m) med elektrisk dobbeltport, isolert loft og utvendig trapp

3080HOLMESTRAND

Anbud på Uisolert Dobbeltgarasje med isolert loft Dimensjoner: 6.20m x 8.00m. Vegg: Stående Sveitser kledning Enkel staff 19X145mm - Grunnet Gavl: Stående Sveitser kledning Enkel staff 19X145mm - Grunnet Høyde på veggelementer: 240 cm Reisverk: 36X098 mm Vindsperre under krysslekt 11+36 mm og musesperre Lobas ståldør 100x210 cm Trend Hvit RAL 9016 H - A3 109x69 Hvit isolert PVC-vindu, fastkarm og faste sprosser - A2,A1 36° takstoler (Loftrom: 100 kg/m2, snølast iht. lokale krav) Velux takvindu 55x98 cm med isolerglass (3 kolli fra lev.) - A4,A5 Veluxvindu fordelt på takflate A 89X109 Hvit isolert PVC-vindu, hengslet og faste sprosser - D1 Balkongdør hvit m. vindu m/sprosse 80X180 cm H - D2 Lobas stålport 490x246 cm Trend hvit RAL 9016. Fri innkj.høyde 240 cm Aut. portåpner m skinne, 2 sendere og 1 trådløs innv bryter Rupanel, papp, sløyfer og lekter KDN VH Hollandsk teglstein farge: Glasert Kullsort 87 NB: Husk å sjekke taktekke og farge! Stormklips takstein i randsone Komplette Isola takrenner, farge: Sort med hvite nedløp Fuglesperre Fluenett - Gesims langside 22 mm Gulvspon - Loftsrombredde: 420 cm Utv loftstrapp m repo og rekkverk trykkimp Venstre H:2650mm Fjerning av avfall etter montasje av Igland Garasjen Frakt til postnummer 3080 HOLMESTRAND

Kan jeg bygge stor garasje?

3077SANDE I VESTFOLD

Jeg har et småbruk i Sande, hvor jeg ønsker å sette opp et mekanisk verksted eller en driftsbygning på rundt 150m2 - 200m2, Jeg ønsker allerhelst et støpt gulv og trebygning med flere kjøreporter. Det er en fordel om det kan isoleres.

Bygge 4 garasjer

3090HOF

Vi er en firemannsbolig som ønsker garasjer. Vi ønsker gratis uforpliktende befaring og tilbud. Styre skal gå gjennom tilbudene og velge mest fornuftige tilbudet.

Ny garasje

3090HOF

Ønsker å bygge ny garasje med flatt tak som er tiltenkt takterrasse. Størrelse er 6,5m * 5.5m. Høyde ca 2,5m uten rekkverk. Må støpe såle. Ønsker murvegger og ikke tre. Vil ha pris for alt arbeid inkludert port.

Oppsett av garasje 36 kvadrat

3080HOLMESTRAND

Garasjen kommer i prekut, ferdig kappet, panelen er i løpende lengder, det er en komplett garasje med alt

Carport

3085HOLMESTRAND

Ønsker pris på oppsett av enkel carport med pulttak støpt på søyler. Lengde 7 meter.

Siste evalueringer
Bygging av carport

Presise arbeidsfolk som utførte en flott jobb!

Juli 2019
K

Kristin Vassli om AMPER AGE AS

Bjerka
Bygging av dobbel garasje

Meget ryddig firma. Kommer som avtalt, dialog hele veien og innenfor kostrammene. Bra folk og bra kvalitet.

Okt. 2018
K

Karsten om TK BYGG & RESTAURERING AS

Holmestrand
Sette opp garasje

Veldig fornøyd. Rask, effektiv og løsningsorientert

Okt. 2018
A

Anders om KRISTOFFER LANDMARK

Holmestrand
Retting av skjev garasje

Hyggelige folk. Svarte raskt på tilbudet, kom raskt på befaring og fikk etter eget ønske fast pris på oppdraget. Selv om de møtte på en utfordring underveis løste de oppdraget til avtalt tid og pris. Kan anbefale Pranas, kommer til å bruke dem igjen ved senere anledning.

Mars 2017
T

Thomas om Pranas Bygg AS

Holmestrand

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.