Planer om å bygge garasje i Halden?

Skal du bygge en garasje i Halden? På Mittanbud finner du flere flinke snekkere, tømrere og entreprenører som kan hjelpe deg med hele byggeprosjektet, fra fundament til ferdig garasje.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planer om å bygge garasje i Halden?

Skal du bygge en garasje i Halden? På Mittanbud finner du flere flinke snekkere, tømrere og entreprenører som kan hjelpe deg med hele byggeprosjektet, fra fundament til ferdig garasje.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber for å bygge garasje i Halden

Fikse gulv i garasje 50m2

1764HALDEN

Har en garasje på 50m2 hvor vannet renner inn under porten og inn på gulvet i garasjen. Ønsker å rette av gulvet med fall ut. Trenger samtidig og få justert porten så den stopper ned til avrettet gulv.

Stor garasje

1782HALDEN

Hei, vi ønsker å bygge en så stor garasje som mulig. Helst 120kvm. LxB: 12m x 10m Takhøyde: 2,40m 22° saltak Full takhøyde over verksteddel (4m bredde?) Loft over resten Trapp på utsiden 1 enkel port (2,5m) og en dobbel (5-6m)

Oppsetning av garasje

1769HALDEN

Vi ønsker med dette å be om pris på bygging av frittstående garasje for 2 kjøretøy. Garasjen skal bygges på angitt sted i situasjonskart, med utgangspunkt i vedlagte snitt- og fasadetegninger. Byggestart forventes før / rett etter sommerferie, men dette avklares nærmere. Noen ønsker i tilbudet: * Garasjen ønskes oppført uisolert, uten gulv på loft. (Vi tenker at evt. isolering, gulv på loft og innvendig panel utføres av oss) * Bindingsverk i 36x148, vindsperre og utvendig kledning. * Støp av plate / grunnmur/ ringmur spesifiseres i tilbudet (alternativt henviser dere oss videre til aktuelt murerfirma for dette). * Prosjektet kan prises uten vinduer/dører/porter, men tilbudet skal inneholde arbeidet med innsetting av dette, omtrent som vist på tegning (vindu/dørplan er ikke klar ennå). * Takstein skal være lik huset: Skarpnes dobbel edelantrasitt * Kledning skal være lik huset: Stangeskovene gran 19x173 D-FALS 28GR, grunnet hvit * Takrenner, nedløp og beslag skal være likt huset: I farge «silver». Husets beslag er utført av Blikkenslager Hellberg & Bjerkeli AS. * Elektrisk arbeide prises ikke i tilbudet da Lyn Elektro AS v/ Jostein Lie vil utføre dette. Vedlagt er fasadetegning, plan og snitt-tegning, situasjonskart og bilder av huset.

Sette opp garasje, precut

1791TISTEDAL

Ønsker pristilbud på komplett oppsett av garasje, precut, størrelse 6,20x7,80. Se tegninger, eneste avviket er at det skal settes inn to vinduer på 100x50 på vestre sidevegg.

Sette opp garasje, precut

1791TISTEDAL

Ønsker pristilbud på komplett oppsett av garasje, precut, størrelse 6,20x7,80. Se tegning, eneste avviket fra tegningen er at det skal settes inn to vinduer 100x50 på venstre sidevegg.

Montere garasjeport

1782HALDEN

Jeg behøver noen til å montere en garasjeport for meg. Ta kontakt på

Siste evalueringer
Forskaling og støping av såle til garasje

Støping av garasjegulv og ringmur. Fikk pris fort. Jobb ble startet på raskt etter at vi ble enig om hva som skulle gjøres. God kommunikasjon fra start til utført jobb. Arbeidet er godt utført. Over alt, veldig fornøyd.

Mai 2018
E

Espen om GULVBETONG AS

Halden
Rehabilitering av garasje

Avtalt malejobb kunne ikke gjøres pga. forsinkelser. All kontakt pågikk på gebrokken Engelsk. Kontrakt ble drøftet, men aldri signert. Resultatet ble imidlertid bra til slutt.

Des. 2013
U

Ulrich om VS BYGGSERVICE AS

Halden
Reperasjon av garasjeportåpner

Reperasjon av garasjeportåpner og bygg av gjerde. Håndverker møtte raskt opp til avtalt tid og gjennomførte reperasjon og bygg av gjerde på en rask og dyktig måte, til en god pris! Proffesjonellt førte timelister og beskrivelse av jobb! Anbefales på det varmeste!

Okt. 2012
T

Tom Erik om Myhrers Bygg Og DAK - Tjenester

Halden
* Fortsatt ledig: Sette opp utebod!!!

Svarte raskt på anbudet og kom på befaring for å regne ut pris. Hadde en veldig god pris. Kom som avtalt og arbeidet ble utført på eksemplarisk vis til avtalt pris. Også veldig fleksibel for forandringer underveis i prosjektet, noe det ble hos meg. Dette firmaet er absolutt å anbefale og jeg kommer til å bruke han igjen neste gang jeg skal ha noe utført.

Aug. 2012
K

Kenneth om Myhrers Bygg Og DAK - Tjenester

Tistedal