Trenger du en entreprenør?

Planlegger du et større byggeprosjekt, og trenger en entreprenør som kan hjelpe deg med å gjennomføre planene dine? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere dyktige entreprenører.

 • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
 • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
 • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør?

Planlegger du et større byggeprosjekt, og trenger en entreprenør som kan hjelpe deg med å gjennomføre planene dine? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere dyktige entreprenører.

 • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
 • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
 • Velg det tilbudet som passer deg best

Hva koster en entreprenør?

Det kan være vanskelig å estimere prisen for en entreprenør, fordi prisen gjerne er inkludert i prisoverslaget for selve prosjektet som skal gjøres. Entreprenøren kan både bygge nytt og totalrenovere rom, og prisen for å bruke entreprenør avhenger av prosjektets størrelse, kompleksitet, hvor mange og ikke minst hvilken type håndverkere som involveres.Timepris for en entreprenør


Timeprisen for en entreprenør som prosjektleder byggeprosjekter ligger ofte mellom 800 og 1000 kroner (inkludert MVA). Det vanligste er imidlertid at timeprisen for entreprenøren er en del av totalprisen for hele prosjektet som skal utføres.

Husk at et godt prisestimat bør være detaljert og inneholde priser for alle fagfelt og fagpersoner som er involvert. I kontrakten bør det være avtalt hva prisen vil være hvis prosjektet tar lengre tid, og eventuell timepris hvis håndverkere skal utføre andre tilleggsoppgaver enn det som er avtalt i prosjektet.


I store prosjekter er det lurt å legge inn en generell timepris for de ulike håndverkerne i kontrakten. Da er det lettere å få gjennomført oppgaver som dukker opp underveis, eller om du har annet arbeid som du ønsker å få utført når du allerede har riktig håndverker på besøk.Dette kan øke prisen når du benytter en entreprenør

Det er mange faktorer som påvirker prisen på en entreprenørtjeneste. Fordi en entreprenør jobber med å koordinere og holde oversikten over flere prosesser i et prosjekt, vil prisen på tjenesten øke i samsvar med prosjektets størrelse.


Dersom entreprenøren skal stå som ansvarlig søker for prosjektet kan dette også øke kostnadene.Entreprenørtjenester

En entreprenør er et firma som kan ta ansvar for og styre større byggeprosjekter. De har gjerne flere samarbeidspartnere og underleverandører, som gjør det enklere å samkjøre ulike prosesser og fagfelt i et prosjekt, og sørge for at arbeidet blir utført i henhold til tegninger og til estimert tid.


Hvis du skal i gang med et stort prosjekt som involverer flere fagfelt og god kommunikasjon mellom disse kan det være lurt å bruke en entreprenør.


Entreprenører kan hjelpe deg med mange ulike prosjekter, som for eksempel:

 • Bygge ny bolig
 • Tilbygg og påbygg
 • TotalrenoveringHva trenger du hjelp til?

Trenger du en entreprenør til et prosjekt, men er usikker på hva jobben faktisk innebærer? Du trenger ikke vite nøyaktig hva jobben går ut på, bare husk å skrive en grundig beskrivelse av hva du vil ha gjort når du legger ut jobben.Når trenger du en entreprenør?

Entreprenøren sørger for at alle planer følges, at det er god kommunikasjon mellom ulike fagpersoner og leverandører, samt at prosjektet blir fullført til planlagt tid. En entreprenør vil holde kontakten med de ulike fagfeltene som er involvert i prosjektet hele veien.


Hvis du skal i gang med et stort byggeprosjekt er det derfor lurt å bruke en entreprenør. De har god erfaring med større byggeprosjekter og alt det innebærer – fra planlegging, søknader og bestillinger, til gjennomføring og ferdigstilling.

Totalrenovering

Totalrenovering innebærer ofte å fjerne vegger og gulv, for å bygge et rom, leilighet eller innsiden av et hus fra grunnen av. Hvis du skal endre på rørsystemer, elektrisk anlegg og ventilasjon så innebærer dette flere ulike fagfelt, og det kan være lurt å la en entreprenør ta jobben med å gjennomføre prosjektet.

Les mer om å pusse opp leilighet her


Nybygg

Bygging av et nytt hus er et stort prosjekt. Det krever nøye planlegging, tid og mange ulike ressurser og fagfelt. En entreprenør kan hjelpe deg allerede i planleggings- og søknadsfasen, og kan stille som ansvarlig søker, samle underleverandører og samarbeidspartnere. Entreprenøren kan også legge en plan for gjennomføring og ikke minst ha ansvaret for at jobben blir utført i henhold til tegninger og planer.

Les mer om å bygge ny enebolig her


Tilbygg og påbygg

Tilbygg og påbygg er utvidelser av boligen din. Påbygg er en ekstra etasje, og tilbygg er når du utvider boligen.


I likhet med bygging av en ny bolig vil en entreprenør kunne hjelpe deg med å koordinere alle fagfeltene som er involvert, og være ansvarlig for at arbeidet blir utført til riktig tid.


Les mer om påbygg her
Les mer om tilbygg her


Hvordan velge riktig entreprenør


 • Den enkleste måten å finne den rette entreprenøren, er å innhente flere tilbud og sammenligne dem. Bruk en tjeneste som Mittanbud og legg ut jobben, og svar på tilbudene du liker best.

 • Du bør invitere relevante entreprenørbedrifter på befaring før du godkjenner et tilbud. Snakk med flere bedrifter om mulige løsninger for prosjektet ditt, og ta i mot tips og råd under en befaring.

 • Når du skal velge entreprenørfirma, er det viktig å undersøke tidligere kunders vurderinger av arbeidet bedriften har gjort. Les gjennom entreprenøren sine evalueringer, så får du et godt innblikk i hvordan de jobber og utfører prosjekter. På Mittanbud finner du evalueringer fra tidligere jobber på entreprenøren sin profilside. Du bør også sjekke bedriftens økonomi. Dette kan du finne informasjon om på for eksempel proff.no eller purehelp.no. Vi anbefaler også at du alltid skriver en evaluering av håndverkeren etter at jobben er utført. Da hjelper du både bedriften og fremtidige kunder.

 • Alle seriøse håndverkere vil be om å få skrive kontrakt med kunden for prosjektet som skal utføres. Mittanbud har en egen håndverkerkontrakt som du kan benytte. Hvis du er usikker på hva en kontrakt skal inneholde, kan du lese mer om det hos for eksempel Forbrukerrådet.

 • Du bør alltid innhente flere tilbud fra ulike entreprenørfirma som du kan sammenligne. Se gjennom tilbudet du har mottatt sammen med entreprenøren, og sjekk at alt du har bedt om og snakket om på befaring er inkludert. Om du legger ut jobben på Mittanbud, kan du få flere tilbud og enkelt sammenligne dem.

 • Du bør alltid betale hvitt når du kjøper håndverkertjenester. Betaler du svart kan du miste garanti og reklamasjonsrett på arbeidet, og om det oppstår problemer kan forsikringsselskapet ditt nekte å betale for eventuelle skader. Husk derfor å skrive kontrakt, betale hvitt og aldri betale på forskudd.
Finn entreprenørbedrifter på Mittanbud
FREDRIKSEN HÅNDVERKERSERVICE AS logo
FREDRIKSEN HÅNDVERKERSERVICE AS
Ljåmovegen 65, 7320 Fannrem
4.9(192)
Topprangert

Om bedriften

FREDRIKSEN HÅNDVERKERSERVICE AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Trondheim, Heim, Hitra, med 4.87 av 5 stjerner fra 192 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med FREDRIKSEN HÅNDVERKERSERVICE AS

JAN IVAR NYGAARD logo
JAN IVAR NYGAARD
4.9(189)
Topprangert

Om bedriften

JAN IVAR NYGAARD har utført flere jobber fra Mittanbud i Vestby, Nordre Follo, Ås, med 4.89 av 5 stjerner fra 189 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med JAN IVAR NYGAARD

LPE CONSTRUCT AS logo
LPE CONSTRUCT AS
4.8(186)
Topprangert

Om bedriften

LPE CONSTRUCT AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Askøy, Austevoll, Austrheim, med 4.81 av 5 stjerner fra 186 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med LPE CONSTRUCT AS

Welhaven Rør og Elektro AS logo
Welhaven Rør og Elektro AS
Kjennergrinda 2, 3420 Lierskogen
4.8(183)
Topprangert

Om bedriften

Welhaven Rør og Elektro AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Bærum, Asker, Oslo kommune, med 4.83 av 5 stjerner fra 183 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med Welhaven Rør og Elektro AS

DIREKTE RØRSERVICE AS logo
DIREKTE RØRSERVICE AS
Høyboveien 2 - kun kontor., 0198 Oslo
4.7(343)

Om bedriften

DIREKTE RØRSERVICE AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Asker, Aurskog-Høland, med 4.73 av 5 stjerner fra 343 oppdragsgivere.

Les erfaringer med DIREKTE RØRSERVICE AS

Vis flere selskaper

Se andre jobber lagt ut på Mittanbud

Bygge tilbygg

1352KOLSÅS

Ønsker tilbud fra entreprenør til å bygge et tilbygg. Tillatelse fra kommunen er en forutsetning for arbeidet planlegger at søknaden sendes som ett-trinns der ansvars- og samsvarserklæring signert av prosjekterende og utførende entreprenør skal medfølge. Arbeidet som ønskes utført er et tilbygg på om lag 15kvm - inngangsparti + bod (se tegninger). Forventet prosjekt start fra september 24.

Rørfornying og graving, Jakobsli

7059JAKOBSLI

Prisestimat på arbeid med Per Kvist velforening sitt private rørnett på Jakobsli. Per Kvist velforening har totalt ca 700 meter med spillvannsrør som vi drifter, likeså ca 700 meter med overvannsrør i Jakobslivegen. Totalt ca 1400 meter. I mai 2024 har vi hatt en grundig rørinspeksjon av rørnettet vårt, av Gjøvåg AS. På bakgrunn av rapporten så er det behov for ulike tiltak. Velforeningen ønsker et prisestimat knyttet til følgende alternativer: 1. Grave opp og bytte alle overvannsrør og spillvannsrør. 2.Rørfornying av hele anlegget vårt. Både overvannsrør og spillvannsrør. 3. Rørfornying på kun spillvannsrørene. 4. Ut over dette er det hos enkelte husstander behov for rørfornying fra enkelthus og ut til velforeningens rør. Imøteser et anslag på antatt tidsforbruk pr husstand i snitt, samt en timespris eller meterspris for rørfornying til boliger som kan være aktuelle. Knyttet til muligheter for dere til å gi et prisestimat på dette, forutsetter selvsagt at dere tilbyr de aktuelle tjenestene. Om enkelte punkter ikke lar seg gjøre, ønsker vi likevel et estimat på de punktene som dere har mulighet til å følge opp. Vi antar også at dere har samarbeidspartnere som evt kan bidra inn mot å løse både det som evt blir av både graving og rørfornying. I første omgang ønsker vi et prisestimat å foreligge styret og medlemmene for øvrig. Som et utgangspunkt for å velge hvilken tilbyder velforeningen ønsker å gå for. Har dere behov for befaring knyttet til prisestimatet, så lar det seg gjøre. Ta kontakt. Imøteser tilbakemelding med det første, knyttet til om dere har anledning til å gi oss et prisestimat eller ikke på ønskede alternativer. Rapport fra rørinspeksjon, evt også videoer fås tilsendt på forespørsel. Imøteser i så måte et prisestimat innen torsdag 20. juni.

oppussing av leilighet

5033BERGEN

Jeg overtar leilighet på 62 m2 (2 etasjer) 28. juni. Jeg vil ha nytt gulv, male vegger, noe tilpasset innredning/snekkerarbeid (større dør til kneloft, skap/oppbevaring på soverom og gangen), ev. nye dører (2 eller 3). Badet skal totalrenoveres og på sikt også kjøkkenet pluss ønske om å installere peis. Ønsker generell veiledning ang. materialvalg og innredning.

Forsterke og lage nye bjelker i kjellertaket

4014STAVANGER

Forsterke og lage nye bjelker i kjellertaket. Sette opp forskaling for nye vegger tilknyttet bjelkene

Sement / pigging av huske

3031DRAMMEN

Har en huske som skal settes opp, enten festes i sementblokker som må lages eller pigges i grunnen

Tømrer søkes byggeprosjekt på tomt

4610KRISTIANSAND S

Hei. Søker tømrer som kan utføre arkitekt tegnet bolig i søgne (konstruksjonsarbeid, mulig noe mer men ønsker å gjøre mye innvendig selv) mye av materialene ordner jeg selv — ønsker tilbud snarest. Rørlegger, elektriker og grunnarbeid er mulig i boks.Les evalueringer på andre jobber lagt ut på Mittanbud
Innkjøring til garasje

Han var veldig grei å gjøre avtale med. Fulgte opp avtalen, veldig rask og grundig. Kjempefornøyd med resultatet. Anbefales!

Juni 2024
P

Per Erik om HÅVARD FLATEN

Nordre Toten
Oppussing/renovering av leilighet.

Bra utført arbeide til avtalt tid og god pris.

Juni 2024
A

Anita om CC ENTREPRENØR AS

Rasta
Takløft og fasade

Svært fornøyd med både kvaliteten på arbeidet som ble gjort, den ryddige og gode kommunikasjonen underveis i prosjektet og Øystein sin pålitelighet. De var effektive, og til å stole på. Arbeidet ble utført til avtalt pris og iht prosjektplanen når det gjelder fremdrift. Kunne ikke vært mer fornøyd, og vil absolutt bruke Øystein Kristiansen ved en senere anledning! Våre varmeste anbefalinger!

Juni 2024
I

Ida Kristine om TØMRERFIRMA ØYSTEIN KRISTIANSEN AS

Nesoddtangen
Redskapsbod / lekestue

M&K Bygg gjorde grunnarbeider og støpte såle til lekestue/redskapsbod i hagen vår. Litt mer krevende jobb en vanlig med mange utstikkere og fikse løsninger fra arkitekten. Men det fant de gode løsninger på. Veldig fornøyd med jobben!

Juni 2024
A

Axel om M&K BYGG AS

Oslo
Befaring kjeller

Kjempegod hjelp! 👏🏻

Juni 2024
A

Anette om Termo-Bygg Terje Monsen

Randaberg
Energirådgiver

Kom til avtalt tid og leverte rapport som avtalt.

Juni 2024
R

Reidar om CENTER TAKST & PROSJEKT AS

Oslo
Oppussing av et næringslokale

Dyktige fagfolk. Kommer i tide. God kommunikasjon gjennom hele prosessen✨

Juni 2024
R

Rebekka om Humle Bygg AS

Bergen
Nytt ventilasjons anlegg

Ryddig og effektive folk

Juni 2024
t

thomas b. om Ventilasjonsmannen AS

Morvik
Rette opp garasje

Meget profesjonelt gjennomført jobb, godt fokus på sikkerhet. Fremragende resultat, og en svært OK pris. Anbefaes på det varmeste,

Juni 2024
A

Atle om Birdseye AS

Bergen
Tilbygg 2 etasjer

👍🏼👍🏼

Juni 2024
I

Ivar om BMP DRIFT AS

Fyllingsdalen
Videreføring av prosjekt. Totalrenovering og påbygg enebolig

Supert

Juni 2024
A

Andreas om TOTALENTREPRENØREN AS

Bekkestua
Bytte vindu og etablere nytt rom

Bra

Mai 2024
T

Thomas om AM Betongsaging AS

Oslo
Pusse opp leilighet ca. 85 m2.

Veldig nøye, godt organiser med el. Rørlegger. Maler, snekker mm. Rett å slett dyktige håndverkere.

Mai 2024
j

jan om BYGGM AS

Hosle
Grunnarbeid og elektrikerklart tilbygg til eksisterende hytte på Oppdal

God service

Mai 2024
S

Stian om TRIVO AS

Averøy
Godkjenne kjellerstue

Svarer alltid raskt, har gode priser og er hyggelige å ha med å gjøre. Kjempe fornøyd med jobben også!

Mai 2024
H

Hajir om BYGGVINDU AS

Skjetten
Reabilitering av grunnmur og pipe, på hytte på Sjusjøen

Jobben ble utført etter avtale. Omfanget ble utvidet betydelig underveis etter medgått. Totalt sett, veldig godt fornøyd!

Mai 2024
H

Hans om Per Kristian Tranberg

Lørenskog
Graving + ringmur og støp

Ryddige, pålitelige, effektive og kvalitetsorienterte folk. God kommunikasjon og godt sluttresultat på arbeidet

Mai 2024
A

Anders om Gjøvik Maskindrift As

Gjøvik
Nybygg 2etg

Veldig bra oppfølgning av bedriften. svært fornøyd

Mai 2024
s

selcuk om Empire Industribygg AS

Krokstadelva
Takterrasse

K3 bygde takterrasse for oss, og vi er storfornøyde med samarbeidet fra start til slutt. Kommunikasjonen har vært tydelig og god fra dag én, ingen overraskelser underveis. K3 forholdt seg til avtalt pris og tidspunkt for ferdigstilling. De ble faktisk ferdig tidligere enn forespeilet. Da vi spurte dem om å gjøre litt ekstra og bytte til et annet gulv enn i tilbudet, gjorde de det uten problem, og til en rimelig sum. Dette var et teknisk vanskelig prosjekt, der vi slet med å finne et ordentlig selskap til å gjøre jobben. Heldigvis fant vi K3 til slutt. Kvaliteten på jobben er utmerket og arbeiderne var høflige og fleksible og gjorde det mest mulig behagelig for oss med to små gutter i hus.

Mai 2024
E

Erlend om K3 MONTASJE AS

Oslo
Opplegg for vaskemaskin

Gjorde jobben slik avtalt!

Mai 2024
H

Halvor om KARSEKO RØRLEGGERTJENESTER

Oslo
Utbedring av utvendig avløpsrør

Konkurransedyktige på pris, hyggelige og flinke folk som vi anbefaler på det varmeste. Vi er veldig fornøyde med jobben som ble utført.

Mai 2024
M

Monica om Embre Park & Anlegg AS

Jessheim
Grunnarbeid, klar til støp

Meget fornøyd

Mai 2024
G

Gunnar om Fjellsplitting AS

Sandnes
Vi trenger ansvarlig søker tiltaksklasse 2.

Ordentlig god ansvarlig søker. Holder til avtalen og gjennomfører meget godt arbeid til riktig pris. Anbefales!

Mai 2024
K

Kim om Siviling RH Jacobsen

Vestby
Rive vegg samt installere stålbjelke

Gjennomførte jobben på en proff måte. Resultatet ble meget bra!

Mai 2024
S

Svein Gisle om Siviling RH Jacobsen

Oslo

Publisert 31. jan. 2023, 11:26

Oppdatert 22. mai 2024, 11:23

Mittanbud
XL


For ekstra hjelp ved større prosjekter!

 • Vi finner 3 bedrifter med lang erfaring med ditt type prosjekt
 • Alle bedrifter har gjennomgått streng kvalitetssikring
 • Du får personlig oppfølging av en prosjektveileder

Les mer om Mittanbud XL her