Taktekker i Åfjord

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Taktekker i Åfjord

TAKGRUPPEN AS

Daglig leder/eier har mer enn 15 års fartstid i bransjen og har svenne- og mesterbrev som blikkenslager i bunn. I tillegg til fagutdanningen har også Mario utdannelse fra universitet i Trondheim (NTNU) -Bachelor psykologi med fordypning i sosiologi. Hovedoppgave: "Mening, motivasjon og arbeids-identitet blant blikkenslagere." Han har fra tidligere arbeidsforhold lang erfaring med bytte av tak og har jobbet 5 år ved en av Østlandets største tak-bedrifter (2003 - 2008, Buskerud Blikk & Sveis AS). ...

Se mer
Juni 2018

Takbytte enebolig

"Fra første stund opptrådte bedriften som imøtekommende og pålitelig. Arbeidet ble utført til avtalt tid og resultatet ble utmerket. Servicen var upåklagelig jeg kan uten tvil anbefale Takgruppen AS videre."
M
Marianne
Siste registrerte jobber

bytte fjøstak

7170ÅFJORD

har ett fjøstak ca 27 m langt og 6m bredt som ska lektes opp på eksisterende plater og legges vanlig trapes plater på.holder selv stillasje og matrialer da det er innkjøpt.

Bytte av yttertak

7170ÅFJORD

Ønsker pris på bytte av yttertak. Taket som skal skiftes er på tilbygget av eneboligen, (altså IKKE taket på selve hovedbygningen) og er ca 60 m2 tilsammen. Taket har en vinkel på rundt 17 grader. Dette bør inkludere duk/undertak, lekter, takplater/stein, takrenner, vindskier, beslag og annet matriell på gjeldende tak. Om mulig så foretrekkes plater i samme stil som på hovedbygning. Se bilde. Pr. I dag ligger det plater under eksisterende tak med takstein over. Taket skal byttes i forbindelse med en mindre lekkasje i ett felt. Innvendige skader utbedres i samarbeid med forsikringsselskap når nytt tak er på plass. Huset står på følgende adresse; Skråfjordsvegen 1315, 7170 Åfjord. Vedlagt bilder av bygning og eksisterende tak.

Bytte av tak

7170ÅFJORD

Har en mindre låve på hytta. Grunnflate er ca 50 kvm (5*9,5 m) Ønsker å rette av og bytte tak + vindskier. Tenker bytte til blikktak. I den grad nødvendig må bæring forsterkes. Tilgang rundt ift stillas.

Nytt tak på hus

7177REVSNES

Nytt tak på block watne hus. Huset er 164m2 med kjeller. Usikker på m2 på tak. Jeg vil ha pris for nytt tak, piphatt og takrenner.

* Fortsatt ledig: påbygg på eksisterende bolig samt tak

7177REVSNES

Påbygg som er en tilrettelegging for rullestolbruker. Her skal det bygges 1 etasje påbygg ferdig. Trenger pris på jobben komplett med grunnarneid og påbygg. både med og uten pre cut.

Bytte av eksisterende tak og tillbygg.

7180ROAN

Heve eksisterende tak og forlenge dette med tanke på tillbygget. Oppføre ett tillbygg på 6x11 meter. Her ønsker vi det fersigstilt utvendig, innvendig har vi tenkt og ta selv. Vi har det meste av materialer liggende så om det mangler noe skaffes dette.