Trenger du en taktekker i Lunner?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Lunner? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Lunner konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en taktekker i Lunner?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Lunner? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Lunner konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Taktekker-jobber i Lunner på Mittanbud

Bytte av takplater

2743HARESTUA

Bytte noen takplater på hytte, sette på en takstige? Lufteventil og pipehatt

Bytte av sutaksplater

2743HARESTUA

Vi trenger å skifte sutakstakplater i garasjen og gjøre noen utskiftninger av takstein på samme tak. Vi har en ramme på 15 000 kr inkl mva og materialer. Vi trenger å gjøre dette raskt pga salg av hus og visning. Skaden ble påvist av takstmann.

Bytte tak på hytte.

2742GRUA

Skifte shingel som er 30 år gammel. Om den gamle må fjernes eller ikke kan ikke jeg avgjøre. Takkpapp under shingel igjen. Er en liten vannlekasje, men ikke 100% sikker hvor den oppstod. Mulig fra vannvarmingsanlegg som brukes om sommeretn, men ikke konstatert. Men taket må byttes. Tak lengde ca. 9 meter, ca 4.25 meter på hver side fra møne, litt skråtak. Har bilder om det er aktuelt å se, men det må vel en befaring til? Holder til i skogen på Grua , Hadeland.

Bytte og reparere tak på garasje

2743HARESTUA

Oppdraget gjelder bytte og reparasjon av garasjetak. Det innebærer nytt shingeltak, nye takrenner, nedløpsrør og ev. vindskier. I tillegg reparasjon av ev. skader på taket. Taket er på ca. 50 m2.

skifte av hele taket på to tomannsboliger

2742GRUA

adressen: Granvegen Grua 2742 Primærrom: 106 m2 Bruksareal: 116 m2

Taktekking

2743HARESTUA

På grunn av liten lekkasje i tak må takstein fjernes og ny takmatte legges. Mulig utskiftning av plank. Må gjøres før 2. mai på grunn av salg av hus.

Siste evalueringer
Legge nytt tak

En behagelig mann og er 100% til å slole på ..... og flink arbeider

Juni 2020
H

Hellvite om JØRNS TAK OG VEDLIKEHOLDSERVICE

Roa
Husvask, takvask og reparere ødelagt takstein

Kan anbefales!

Mai 2020
M

Morten om KOMPOT AS

Øyer
Bytte takplater / fikse tak på hytte

Godt utført jobb, til ok pris. Kan absolutt anbefales. Hadde ikke byttet tak på hytte før, men med Robert gikk da dette fint.

Jan. 2020
A

Anders om RADONTEKNIKK ROBERT JOHANNESEN

Snarøya
Skifte av tak

Veldig godt fornøyd med arbeidet på alle punkter. Stefan ga et godt inntrykk da han var på befaring - virket pålitelig og hyggelig, og det viste seg å stemme. Effektivt gjennomført, og han ga tilbakemeldinger underveis. Prisen var det ikke noe å si på, og alt søppel ble ryddet og fjernet. I tillegg kommer han tilbake og maler vindskiene for meg til våren/sommeren, jeg er så imponert. Jeg kan virkelig anbefale Norsk Takmontasje og Brannsikring.

Des. 2018
G

Gro om NEVO TAK OG EIENDOM AS

Roa
Vi trenger hjelp med taket vårt og det haster.

Anbefaler firma på det sterkeste! Ryddig og ærlig. Trykt og godt gjennomført!

Feb. 2018
I

Ida Kristine Engen om NEVO TAK OG EIENDOM AS

Grua
Skifte 130kvm hustak

Ryddige og nøye folk. Hyggelige håndverkere som utfører jobben til avtalt pris og som rydder etter seg for hver gang. Meget fornøyde. Kommer til å bli anbefalt av oss til familie og venner.

Des. 2016
I

Iselin om VOLLAN TAK OG VEGG AS

Roa
Legge nytt tak

Oppdraget er utført i sin helhet og vi er veldig fornøyd med jobben som er gjort. Gutta som gjorde jobben, var hyggelige å ha med å gjøre og vi hadde en god dialog, de kunne faget sitt. Anbefaler Blikkenslagern Tak & Fasade videre, uten betenkeligheter.

Nov. 2015
K

Knut om BLIKKENSLAGERN TAK OG FASADER AS

Harestua
Takarbeider

Det ble satt opp snøfangere og ny takstige. I tillegg ble det lagt beslag og tettet rundt pipe for å unngå lekkasje i garasjen. Arbeidet ble utført etter avtale, på en skikkelig måte. Grei å kommunisere med, og en hyggelig væremåte. Anbefales, og benyttes senere til andre oppgaver.

Des. 2014
I

Iver om MARCIN PLUCIENNIK BYGG

Harestua
Komplett tak

Svært fornøyd med arbeidet. kom på befaring og fikk pris og tid ikke lenge etter dette.

Sep. 2014
A

Alexander ruud om BYGG PÅ 1-2-3 AS

Hallingby
Nytt tak!!

Jeg vil på det aller varmeste anbefale Byggtjenester Dokka AS, veldig seriøse og hyggelige å ha med å gjøre. Ved anbudsrunden tok de seg god tid og forklarte hvem hva hvor, noe som var veldig trygt for meg som alene skulle ta avgjørelsen på hvem som skulle få anbudet. Alle avtaler ble holdt hele veien, underveis var det alltid god informasjon i forkant, og det som ikke gikk etter planen fikk jeg varsel om i god tid. Flott nytt tak!

Nov. 2012
H

Hege Buan om BYGGTJENESTER DOKKA AS

Harestua
Nytt tak, 145 kvm, Harestua

Innfridde alle forventninger og leverte i henhold til kontrakt. Hadde god kommunikasjon underveis og så langt vi kan bedømme er alt faglig godt håndtverk. Kan absolutt anbefales til andre.

April 2011
J

Jan om BERGSRUD BYGG

Oslo
Utskifting av tak og takrenner

Meget rask response fra firmaet etter at anbudet ble lagt ut. Bedriftens representant møtte opp til avtalt tid for å se på arbeidet, og tilbudet kom som avtalt . Firmaet var meget konkurransedyktig i pris,.Arbeidet ble utført som avtalt, og resultatet ble meget bra. Firmaet kan absolutt anbefales.

Juli 2011
J

Jan Olav P. om Blikk Og Takservice AS

Oslo