Trenger du en taktekker i Øyer?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Øyer? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Øyer konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en taktekker i Øyer?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Øyer? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Øyer konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Taktekker-jobber i Øyer på Mittanbud

Skifte tak på liten hytte. Grunnflate ca 50 m2

2635TRETTEN

Fjerne gamle takplater i sementstein (NB! ikke asbest!) Legge nytt undertak. Legge takpapp. Eksisterende pipebeslag benyttes og settes på plass. Montere nye takrenner med nedløp. Kjøreveg helt fram.

Bytte av Shingeltak

2636ØYER

Hei. Har en hytte i Øyer (Hafjell) hvor jeg tror det nærmer seg tid for å bytte shingeltak. Hytten er ca. 90 kvadrat, og taket har en ark over en spisestue. Ønsker en vurdering av om bytte er nødvendig, og et prisanslag for jobben. (Det meste av taket er fra byggeår i 1993, mens taket på ark over spisestue er fra 2011. Godt mulig i alle fall det siste kan beholdes)

Oppgradere tak

2635TRETTEN

Taket på hytta begynner å bli gammelt. Det har liggi i 30-40 år. I fjor ble det observert en mindre vannlekkasje på et punkt. Ønsker pris på å skifte ut eksisterende takbelegg til sort takstein (tegl, betong, dekra e.l.) eller shingel. Pris må være komplett (ink renner, takstige, stillas, midlertidig tildekning etc). Det må også regnes med at lekter, isolasjon etc må byttes ut. Ønsker også at dere kan komme med kostnadsbesparende tiltak. Ved eventuelle uklarheter/spm er det vare å ta kontakt.

Bytte tak, torv til skifer

2636ØYER

Jeg ønsker å bytte taket på hytten fra torvtak til skifer. Hytten ligger på Hafjell

Oppdraget dreier seg om å bytte fra torvtak til skifertak på en hytte

2636ØYER

Oppdraget dreier seg om å bytte fra torvtak til skifertak på en hytte i Midtåsvegen, Øyer – dvs ny membran og alt annet som måtte være nødvendig for skifer. Taket har et areal på 208.3 kvadratmeter Følgende omfang skal legges til grunn: 1. Fjerning av torv taket, platon membran, gammel asfaltpapp, torvstokk, gamle takrenner og bortkjøring av dette til egnet deponi 2. Vurdering av undertak – bør det gjøres noe med dette før legging av skifer? 3. Oppbygging fra taktro (asfaltpapp, sløyfer og lekter for skifer) 4. Anskaffelse av firkantskifer (47x47), Skiferen må som nevnt være frostsikker og tåle «tråkk» i forbindelse med snømåking eller annen nødvendig «trafikk» på taket 5. Legging av skifer 6. Ny inn-tekking av pipe og ventilasjons-kanal, tekking av grader (hytta er en «vinkelhytte» med en sidefløy) 7. Bytte vindskibord og isbord på 3 gavler 8. Nye takrenner med tilhørende nedløp «hele veien rundt» 9. Snøfangere der det trengs – ca 25 løpemeter 10. Montere brannstige - gjenbruke den vi allerede har på taket. 11. Rigg / stilas etc 12. Evt annet som ikke er nevnt ovenfor og som bør være med i et komplett tilbud. Som en del av tilbudet ønsker vi en overordnet plan for gjennomføring av prosjektet.

Bytte fra torvtak til skifertak på en hytte i Øyer, Gudbrandsdalen

2636ØYER

Bytte tak på hytte med ovennevnte adresse våren 2024. Hytta er en av «OL-hyttene» som ble bygget ved Hafjelltoppen i 1992/1993. Oppdraget dreier seg om å bytte fra torvtak til skifertak på en hytte – dvs ny membran og alt annet som måtte være nødvendig for skifer. Taket har et areal på 208.3 kvadratmeter Følgende omfang skal legges til grunn: 1. Fjerning av torv taket, platon membran, gammel asfaltpapp, torvstokk, gamle takrenner og bortkjøring av dette til egnet deponi 2. Vurdering av undertak – bør det gjøres noe med dette før legging av skifer? 3. Oppbygging fra taktro (asfaltpapp, sløyfer og lekter for skifer) 4. Anskaffelse av firkantskifer (47x47), Skiferen må som nevnt være frostsikker og tåle «tråkk» i forbindelse med snømåking eller annen nødvendig «trafikk» på taket 5. Legging av skifer 6. Ny inn-tekking av pipe og ventilasjons-kanal, tekking av grader (hytta er en «vinkelhytte» med en sidefløy) 7. Bytte vindskibord og isbord på 3 gavler 8. Nye takrenner med tilhørende nedløp «hele veien rundt» 9. Snøfangere der det trengs – ca 25 løpemeter 10. Montere brannstige - gjenbruke den vi allerede har på taket. 11. Rigg / stilas etc 12. Evt annet som ikke er nevnt ovenfor og som bør være med i et komplett tilbud. Som en del av tilbudet ønsker vi en overordnet plan for gjennomføring av prosjektet.

Siste evalueringer
Legge takplater på gammelt shingeltak.

Vi er veldig fornøyd med resultatet! Ryddig kommunikasjon, effektivt, profesjonelt og trivelige folk! Og alt til en svært konkurransedyktig pris. Tusen takk for denne gang!

Nov. 2020
K

Knut Plukkerud om NEVO TAK OG EIENDOM AS

Øyer
Fjerne torv på tak

Kom raskt og gjorde en bra jobb. Skal bruke firmaet mer. Knut Sletvold

Okt. 2020
K

Knut om TAK- OG MEMBRANSPESIALISTEN AS

Jessheim
Utvendig tak

Godt utført jobb innen lovet tid. God kommunikasjon undervegs, hyggelige arbeidere.

Juli 2019
B

Bente Hegstad om NEVO TAK OG EIENDOM AS

Øyer
Modernisering av enebolig fra 1960/70

Vi har fått renovert et helt hus utvendig. Pålitelig firma ned snekkere som utfører arbeidet som avtalt. De har vært fleksible og ringt og spurt om det har vært noe de lurte på ift våre ønsker. Har de sett noe ekstra som trengtes har det blitt gjort. Punktlige, hyggelig og faglige gode snekkere.. virkelig noen vi kan anbefale videre. Vi skal selv benytte firmaet til videre utbedringer.

Mai 2019
U

UNKNOWN om Gausa As

Øyer
Legging av nytt tak - hytte Øyerfjellet, TrettenNye takplater, takrenner og vindskyer skal oppgrades på hygge bygd i midten av 70 tallet, grunnflate

Oppdrag nytt hyttetak, inkl.takrenner og pipe. Veldig fornøyd. Oppdraget ble levert ihht tilbud. Løpende orientert telefonisk og sms foto. Dokumenterte tillegg og priset ihht til avtale. Ingen tillegg utover forventet. Snekkerene er ærlige og servicevennlige. Overleverte oppdraget på tid og nydelig utført. Anbefales!!!

Okt. 2017
U

Unni Slattum om J.ROM TAK OG MALESERVICE

Oslo
Legge takpapp/shingel på deler av hyttetak.

Hyggelige folk som gjorde en bra jobb til avtalt pris og tid. Anbefales!

Mars 2016
H

Henrik om A-Å OPPUSSING AS

Oslo
Nytt tak

Helt perfekt utført arbeid. Dyktige folk. God oppfølging.Lite tilleggsarbeid ble rapportert og utbedret. Ryddet opp og avsluttet etter avtalt tid. Kan anbefales.Engasjerer gjerne dette firma ved neste anledning. Stein Hjelmstadstuen,Øyer

Juli 2015
S

Stein om J & K Johnsen AS

Øyer