Trenger du en taktekker på Stange?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker på Stange? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere på Stange konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en taktekker på Stange?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker på Stange? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere på Stange konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Taktekker-jobber på Stange på Mittanbud

Vann lekkasje.

2338ESPA

Ønsker pris på utbedring av utvendig tak og vegger. Har kommet vann inn og funnet fukt både i tak og vegg. Så ønsker en vurdering av hvor mye som må skiftes og pris.

Fikse tak etter vannlekkasje

2312OTTESTAD

Sjekker pristilbud for å fikse tak etter en vannlekkasje. Ikke store jobben (tror jeg). Må bygges inn rør og legge på takplater. Kom gjerne med tilbud, vil ikke bruke mye penger på denne jobben da vi egentlig kan gjøre den selv, men det burde bli gjort veldig snart.

Fuktighet i taket. Takplater bøyes

2312OTTESTAD

Vi trenger en som kan se hva er årsaken og løsning

Oppføring av yttervegger og tak på et tilbygg.

2334ROMEDAL

Hei. Jeg søker etter hjelp til oppføring av yttervegger og tak på mitt tilbygg. Dette er et tilbygg med kjeller. Kjelleren ble ferdigstilt i 2023. Etasjeskille er ferdig plateslått. Så nå gjenstår det å få på plass vegger og takstoler. Kort oppsummert ønsker jeg hjelp til å få satt opp yttervegger med vindsperre. ( GU gips ). takstoler, undertak, takrenner og blekk. Selv er jeg tømrer, så jeg ønsker å utføre resten selv. Mvh Morgan Ruud.

Takfornying

2312OTTESTAD

Ønsker takfornying av enebolig og garasje fra 1986, betongtakstein. Befaring på forkant er ønskelig. Areal cirka 160 kvm Ønskelig med takvask, impregnering, eventuelt skifte av skadet takstein mm.

Bytte tak på hytte.

2338ESPA

Fjerne gammelt tak, isolasjon og lekter etc, lage nytt tak med isolasjon under og Planja plater.

Siste evalueringer
Legge shingel på 150m2

Vår varmeste anbefaling til J.Rom Tak og malerservice - Det tok ikke så lang tid etter befaringen at tilbudet lå på bordet og vi hadde bestemt oss for å akseptere. Jim er en hyggelig fyr som man raskt får god kontakt med og som virkelig har kunden i fokus. Vi ble godt orientert fra første sekund og følte at vi hadde kontroll – Oppdraget var å renovere taket vårt med betongstein fra 1960-tallet, fjerne alt, utbedre råteskader for så å legge ny shingel, bytte alle gamle slitne beslag og takrenner. Oppdraget ble eksemplarisk utført i henhold til avtale helt uten noen form for overraskelser når oppgjørets time var kommet. Vi ble orientert om fremgangen hver dag og han var flink til å si ifra når det ble avdekket ting vi ikke var klar over etter hvert som demonteringen gikk fremover. Taket ser fantastisk ut og de nye pipebeslagene har virkelig løftet huset ti hakk, vi er veldig fornøyd! Tusen takk for bra utført arbeid Jim –fem av fem stjerner til deg, vi håper du får mange oppdrag i tiden fremover, og vi ringer deg neste gang vi trenger hjelp!

Okt. 2018
L

Lars om J.ROM TAK OG MALESERVICE

Åsvang
Bytte av eldre tak med skader.

Veldig fornøyd! Det var hele tiden god dialog angående arbeid som skal utføres, tidsbruk og ikke minst pris. Har ingenting å utsette på arbeidet. Trivelige og høflige folk, og ikke noe problem å leve i huset selv med så omfattende arbeid på hele taket. Topp karakter.

Okt. 2018
T

Truls om NEVO TAK OG EIENDOM AS

Ottestad
snøfanger

Tilbud ble gitt etter bilder. Deretter kom Aleksander da han sa han skulle og gjorde jobben på et blunk. Alt skjedde kjapt og enkelt. God kommunikasjon hele veien.

Aug. 2018
A

Agnete om A.H MONTASJE & BLIKKENSLAGERSERVICE ALEXANDER HALVORSEN

Stange
Skifting av tak

Hyggelige folk, som utførte en veldig god jobb ved bytte av tak. Dette inkluderte undertak, lekter, sløyfer og takstein. Ga gode råd og veiledning underveis. Var konkurransedyktige på pris. Meget godt fornøyd med sluttresultatet. Per Emil Granmorken

Juli 2018
M

Mari og Per Emil om PROFIL TAK & FASADE AS

Ottestad
Skifte tak på hus fra 1962

Fornøyd med jobben. Ryddig og oversiktlig i kontakten på forhånd, Forsinkelser pga været ble arbeidet inn. Overraskelse underveis ble raskt og godt kommunisert med god avtale. I det hele tatt fornøyd med firmaet og kan absolutt anbefales til andre.

Mai 2018
J

Jane Elisabeth om NEVO TAK OG EIENDOM AS

Tangen
Skifte av tak og undertak på hus og garasje

Jobben ble gjort til avtalt tid og avtalt pris. Veldig fornøyd med resultatet. Det var ingen uforutsette ekstrakostnader. Ryddig bedrift med god kommunikasjon som kan anbefales :)

Mai 2018
A

Andreas om Tak Og Blikkservice

Stange
Legge nytt tak. HASTER.

Norsk Takmontasje er et firma vi har bare positive tilbakemeldinger på. Utførte et flott arbeid, informerte om hva som ble gjort underveis, ble ferdig til avtalt tid og ryddet etter seg så det var helt strøkent. Stefan Skjennum som er leder for firmaet er et meget hyggelig bekjentskap - og proff til fingerspissene. Jeg kan trygt anbefale firmaet til alle! Prismessig er det også meget gunstig.

Jan. 2018
A

Aud Marie Langrusten om NEVO TAK OG EIENDOM AS

Stange
Takstige til enebolig

Rask levering og jobb til avtalt pris.

Des. 2017
S

Stig om NEVO TAK OG EIENDOM AS

Ottestad
Legge Decra på taket over inngansparti

Jim og hans kollega har lagt takplater på overbygget over inngangspartiet på huset, byttet dårlige kledningsbord og reparert takrenne, samt lagt på vannbordbeslag på hele hustaket. Vi er veldig fornøyd med jobben som er utført. Jim er meget hyggelig, effektiv og pålitelig og strekker seg langt mtp kundeservice. Han har holdt oss løpende orientert og alltid avklart evt. ekstraarbeid på forhånd. Kan varmt anbefales.

Okt. 2017
C

Christian om J.ROM TAK OG MALESERVICE

Ottestad
Legge,fornye tak med shingel

Jobben er utført.Hurtig svar på min forespørsel på Mitt Anbud,da det hastet,lekkasje oppdaget i taket.Kom på befaring til avtalt tid,pris på komplett arbeid ble sendt meg dagen etter.Kom i gang med arbeidet etter avtalt tid,det samme med ferdigstillelse,ryddet fint opp etter endt oppdrag.Hyggelige håndtverkere.Kan gjerne anbefale dette firmaet videre.

Aug. 2017
S

Svein Erik om J.ROM TAK OG MALESERVICE

Ottestad
Takfornyelse

PGA av diverse omstendigheter kom Norsk Takmontasje sent i gang med jobben i henhold til kontrakt, men vi hadde hele tiden tett kommunikasjon. Når de kom i gang med jobben ble denne effektivt utført med et godt resultat. Lars Inge Tyseng

Feb. 2017
L

Lars Inge om NEVO TAK OG EIENDOM AS

Tangen
Bytte av tak

Jeg hadde mange firmaer på befaring for jobben. Hedmark Bygg AS gav meg trygghet og en god pris på arbeidet. Arbeidet er utført som ønsket, uten unødige påslag og feil i arbeidet. Totalt sett såpass fornøyd at jeg allerede har benyttet de til flere arbeider!

Jan. 2017
G

Glenn Erik om HEDMARK BYGG AS

Ottestad