Trenger du en taktekker i Lier?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Lier? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Lier konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en taktekker i Lier?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Lier? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Lier konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Taktekker-jobber i Lier på Mittanbud

Skifte takpapp

3425REISTAD

Ønsker pris på å skifte takpapp på hus med pultak (ca 6 grader skråning) Har ikke målt, men huset er 100m2 over 2 plan så antar at taket er ca 130-150m2. Ingen lekkasjer, men pappen begynner å bli gammel. Huset er fra 1961, Lokalisert i Lier

Fikse manglende Takstein

3420LIERSKOGEN

Takstein falt av. Se bilde, merket med rødt. kan noen fikse dette? Jeg har den manglende delen. Må gå til toppen av taket for å fikse. Pm meg.

Takoverbygg kantine

3414LIERSTRANDA

Bygge tak over utvendig rampe til varelevering, ca 80m2. Takoverbygget vil være tilknyttet midlertidig kantinebygg type modulbygg fra Moelven.

Utbedre tak

3402LIER

Renovere tak på tilbygg i tomannsbolig. Potensielt legge inn bærebjelke. Opplegg til takterrasse.

Reparere takventil + evt. følgeskader fra vannskade

3413LIER

Vi har en lekkasje på taket og påfølgende fuktskade i øveste etasje i boligen vår (skråtak innvendig). En bjelke og utsnitt av veggen mot taket er åpnet da det ble oppdaget fukt av takstmann. Etter en tidligere inspeksjon ble det oppdaget et hull i blikket på en takventil, og det er tegn til at vannet har trukket ned mot der hvor fukten ble oppdaget innvendig. Vi trenger dermed noen til å utføre følgende jobb: - Reparere/bytte takventil - Utskifting/kapping/legging av 3 nye takstein ved skorstein (ikke en del av skaden men bør gjøres) - Utskifting av evt. skadet konstruksjonsvirke og diffuspapp i undertaket (vi vet ikke helt omfanget av dette før vi åpner opp) Da noe av skaden er en forsikringssak, så ønsker vi gjerne et separat tilbud på den delen som har med utskifting av skadet konstruksjonsvirke. Takstmann fra forsikringsselskapet ønsker å komme på befaring når taket er åpnet for å se skadeomfanget.

Mistenker punktlekkasje på tak, bytte ut råtne bord og få taket tett

3427GULLAUG

Det er noen bord som er råtnet i utstikk på taket. Må fjerne takstein og inspisere årsak og bytte ødelagt material. Det er tilkomst fra kryploft innvendig i huset.

Siste evalueringer
Tetting rundt pipe, nytt pipebeslag og montering av takstige

Tetting rundt pipe, nytt beslag rundt pipe og montering av Kom raskt på befaring, fikk pris samme kveld, og de fulgte godt opp og informeete underveis. Veldig fornøyd med både pris og kvalitet på utført arbeid.

April 2021
S

Sondre om TAK SYSTEMER AS

Tranby
Rulle ut takpapp lekte og legge Decraplater

Rask på plass

Jan. 2021
L

Lisa Christin om HANDYHAGEN VIDAR HAGEN

Lierskogen
Trenger blikkenslager til gradrenner på ark

Proff Blikk og takfornying var pålitelig og effektive i hele prosessen, samt at jeg var godt fornøyd med arbeidet de utførte. Anbefales!

Nov. 2020
R

Roger om PROFF BLIKK OG TAKFORNYING LARS TOMMY LUDVIG KARLSEN

Lier
Bygge oppløft av tak samt balkong på enebolig

MK Bygg AS gjorde en større jobb hos oss sommeren 2020. De åpnet opp taket her og løftet det med et spenn på 3,5 meter , samt bygget en glassinnrammet altan foran. Dette ga oss en stor og luftig stue i annen etasje. Jobben ble utført i tråd med avtalen og vi opplevde at gutta stod ordentlig på for å bli ferdige til tiden. Et topp resultat av en seriøs og pålitelig aktør. Kan anbefales. Mvh Joachim, Lierbyen

Okt. 2020
J

Joachim om M&K BYGG AS

Lier
Bytte vindbord/vindskier, sjekke tak/bytte noen takstein, sette opp en takrenne

Det ble lagt takstein, satt opp nye vindskier, vannbord og snøfangere på hovedtak og garasje. I tillegg ble det nytt pipebeslag og lufteventil. Tak på uthus ble vasket og malt. Det var veldig god kommunikasjon under veis. Arbeidet ble utført effektivt og ryddig. Jeg er veldig fornøyd med sluttresultatet.

Sep. 2020
L

Lise om AUGESTAD TAK

Holmsbu
Montere 3 stk beslag på vannbord på tak

Bra utført jobb

Sep. 2020
J

Jason om TELGER AS

Lierskogen
Legge nytt tak på enebolig

Fikk lagt nytt tak på huset og garasjen. Er kjempefornøyd med resultatet. Jobben ble utført innenfor den tidsplanen og til den prisen som var avtalt i kontrakten. Gutta som arbeidet hos meg var særdeles flinke og effektive, og Daniel er lett å komme i kontakt med. Alt utført slik vi ble enige om. Kan derfor anbefale E.V. Tak og Bygg AS til andre. Det er tydelig at Daniel og gutta hans kan tak!!!

Aug. 2020
G

Geir Roger om E. V. TAK & BYGG AS

Tranby
Erstatte noen takstein og bytte en vindski

Fungerte fint

Mai 2020
E

Erik om DALEN VENTILASJON OG TAK

Oslo
Fjærning av takstein, ny sveisepappbellegg og rep av deler av tak.

Fint arbeid.

April 2020
H

Hans Didrik om EIKER TAK OG BLIKK AS

Lierskogen
Nytt tak

Utrolig imponert over firma fra start til slutt. Vi fikk skiftet tak og pipe beslag. Konkurransedyktig priser med god kvalitet. Jobben ble raskt og meget profesjonelt utført...de startet jobben med en gang og var ferdig innen avtalt tid. Ryddig og effektiv. Gutta var hyggelige og blide og så ut som om de trivdes i jobben sin. Anbefales på det sterkeste

Feb. 2020
M

Melita om NORWAY TAK OG FASADER AS

Lier
* Fortsatt ledig: Installasjon av snøstoppere og trinn for tilkomst til pipe

Jeg brukte Hal Bygg AS til å installere snøstoppere av typen LOBAS på taket av min enebolig. Det var totalt ca 36m, 18m på hver side. I tillegg ble det installert trinn for tilkomst til pipe. Pris ble avtalt på forhånd, ingen problemer med krav om ekstra betaling for noe. Veldig fornøyd med jobben som HAL Bygg gjorde, de kom til avtalt tid og ble ferdig på to dager. Det eneste jeg kan utsette noe på er at personen som jobbet ikke ville bruke sikkerhetsutstyr (briller ble feks gitt til han) når han brukte vinkelsliper for å justere taksteinen.. det resulterte i at han fikk en bit på øye..

Feb. 2020
K

Knut Haralød om HAL BYGG AS

Lier
Montere takstige

Fornøyd med arbeidet og servicen jeg fikk. God kundeservice. Hyggelige folk. Anbefales!

Des. 2019
K

Kjersti om OSLO BYGG OG RESTAURERING AS

Lier