Trenger du en taktekker i Narvik?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Narvik? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Narvik konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en taktekker i Narvik?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Narvik? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Narvik konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Taktekker-jobber i Narvik på Mittanbud

Reparasjon og tetting av tak i 4. mannsbolig i Bjerkvik

8530BJERKVIK

Taket på en 4-mannsbolig i Bjerkvik må tettes og repareres.

Ny taktekking og takrenner med nedløp.

8530BJERKVIK

Eksisterende shingeltak. Legge nytt tak, ca 138 m2. Pris på arbeid med nytt shingeltak og nye takrenner med nedløp og komplett stillasje. Har fått inn pristilbud på alle materialer for kr 47097,60 + mva. Tilbud vedlegges.

Legging av tak

8519NARVIK

Har hatt vannlekasje på badet, og da har det rent ned til kjøkkentaket. Her er det revet 2 lag med takplater og er et planketak igjen fra gammelt av, dette er nå tørt å trengs muligens ikke å rives. Om taket må lektres eller ikke er usikkert, men trenger å legge nytt tak på hele kjøkkenet. Bredde på taket er 3,30m lengde 5,70m ca 19kvadrat.

Nytt tak/ Renovering

8517NARVIK

Hei, bor i et vertikaldelt hus, hvor det nok er på tide å få byttet tak. Er ønskelig å bytte til takpanne, men kommer litt an på pris så alt vurderes. bør befares. Tilbudet burde inkludere følgende Jobb Stillas Riving av eksisterende tak inntil eventuelt tro Nytt under tak Nye takkrenner og nedløpp Nye lufthatter Nytt pipebeslag Ny takstige Feieplatform Snø fanger mm. Deponering av gammelt tak kan fikses selv. Er ønskelig med tilbud for vår side, men også tilbud for hele taket totalt (med naboen sitt) da det er aktuelt å bytte hele sammen.

Nytt tak

8520ANKENES

Jeg har fått vannlekkasje i taket. Lekkasjen stammer fra luftelyra. Vannet har trokke inn i under-taket samt gått i isolasjonen. Troa er av typen spon. Det er tre takbjelker som har tatt "skade" av dette. En av tre er det gått sopp i, de to andre er rimelig våte. Vi må få utbedret de skadene som har oppstått, samt at vi ønsker å gi hele taket et løft. Det vi har idag er en shingel som er 23-25 år gammel. Vi ønsker å bytte ut takrenner samt vannbord, her er det en del råteskader. Vi må også få skiftet ut pipehatt samt den gamle luftelyra. Isolasjonene på kaldloftret må også byttes.

Bytting av tak

8517NARVIK

Bor i rekkehus med 4 boenheter, men det er bare vi to i "midten" som ønsker pris på å bytte taket. Det ligger takstein/eternitt på der fra før av.

Siste evalueringer
Nytt tak.

Gjorde en god jobb til en akseptabel pris. Ryddig og profesjonell gjennom hele prosessen. Vil engasjere bedriften på nytt ved behov. Anbefales.

Jan. 2020
H

Helge om RIGGTEAM AS

Narvik
Nytt ståltak

God kvalitet og profesjonelt utført til en riktig pris. Vi er meget godt fornøyd.

Juni 2019
B

Bodil Rosvoll om BYGGE SERVICE AS

Narvik
Bytte tak innendørs

En kjempejobb utført av dette firmaet! Tettet hull i strekktak, malte og akrylerte mellom listverk og tak. Andre firmaer mente jobben med å tette hull i strekktak ikke lot seg gjøre, Ofoten Bygg og Vedlikehold motbeviste dette, og resultatet ble 5 stjerner. God kommunikasjon og god pris på jobben. Ofoten Bygg og Vedlikehold anbefales på det sterkeste!

April 2018
M

Martin om OFOTEN BYGG OG VEDLIKEHOLD AS

Narvik
Skifte av tak - Fridtjof Nansensvei, Narvik

Vi har benyttet Smartbygg til skifting av tak (Decra) på hus og uthus i Narvik. Resultatet ble meget bra og jobben utført til avtalt pris. Vi er meget fornøyd. En trivelig gjeng som har vært her og arbeidet. Kan varmt anbefale dem videre.

Sep. 2017
S

Svein Olaf om RENOVERING NORD AS

Narvik
Forbedre lufting på loft

Takk til Ruben på Smartbygg Narvik som utførte jobben kjapt og fagmessig til en god pris :-)

Juli 2017
P

Per Børre om RENOVERING NORD AS

Narvik
Nytt tak utvendig

Hadde aldri hørt om bedriften, men fikk positive tilbakemeldinger fra andre som kjente dem. Fikk en pris som virket helt ok. De var smidige med hensyn til startdato, og gjennomføring, slik at det passet meg og når jeg kunne gjøre den delen jeg skulle. Ut fra det jeg kunne se gjorde de en fagmessig god jobb, utførte den når de lovet, ble ferdig når de lovet, og prisen ble som de lovet. Jeg kan anbefale andre å bruke dette firmaet.

Okt. 2016
J

Jørn om TANGVIK BYGG AS

Narvik
* Fortsatt ledig: Ny taktekking

De utførte en god jobb

Okt. 2012
M

Martin om BYGGMESTER LILJEBAKK AS

Narvik