Trenger du en taktekker i Kristiansund?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Kristiansund? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Kristiansund konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en taktekker i Kristiansund?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Kristiansund? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Kristiansund konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Taktekker-jobber i Kristiansund på Mittanbud

Nytt tretak på fritidsbolig

6509KRISTIANSUND N

Fritidsbolig i Gjevilvassdalen på Oppdal trenger ny taktekking som tretak.

Bytte av yttertak med mer.

6518KRISTIANSUND N

Vi skal rive yttertak og asfaltplater, derav ønsker vi å legge nytt undertak og yttertak. I tillegg må vi bytte pipebeslag, takrenner og kledning i gesimsen og få opprettet luftespalte, da det ikke er dette på huset idag. Vi har et ønske om flate taksteiner, men er usikre på om det lar seg gjøre på vårt hus.

Bytte yttertak

6518KRISTIANSUND N

Vi skal rive yttertak og asfaltplater, derav ønsker vi å legge nytt undertak og yttertak. I tillegg må vi bytte takrenner og kledning i gesimsen og få opprettet luftespalte, da det ikke er dette på huset idag. Vi har et ønske om flate taksteiner, men er usikre på om det lar seg gjøre på vårt hus.

skade på taket utvendig

6507KRISTIANSUND N

trenger en pris ang. utbedring av skaden på taket.

Ta av eksisterende og rengjøre skifertak. Bytte av undertak.

6521FREI

Under vinterstormene falt det av litt skiferstein fra taket. Det er ikke gjort noe med taket siden 1950-tallet. Selve skiferen virker i god stand, den er ikke porøs og mesteparten kan tilsynelatende gjenbrukes, men bør vaskes. Vi har ingen lekkasjer, men ønsker nå å legge nytt undertak og beslag før skifer påføres igjen. Det er ønskelig å få dette gjennomført før høsten 2024. Arealet er omtrentlig 240kvm. Huset er på fire etasjer, hvor nederste etasje er delvis under terreng. Ta kontakt om det er ønskelig med bilder av taket eller andre spørsmål.

Renovere tak.

6518KRISTIANSUND N

Jeg har et hus bygd i 1982. Jeg vil bytte takstein. Ønsker tilbud.

Siste evalueringer
Legging av nytt tak

Med mange utfordringer som: vær, mangel på stillas, råte, og kjevhet på taket. Taklet AM prosjekt dette utrolig bra. De informerte meg om ukjente feil under hele renoveringen, Og tok utfordringene på strak arm. Selve jobben tok lang tid grunnet dårlig vær med mye nedbør og mye snø. Som gjorde uforsvarlig å jobbe. Alt i alt er jeg utrolig glad for jeg valgte AM Prosjekt til å gjøre jobben. Og anbefaler de på det sterkeste. Profesjonalitet gjennom hele jobben.

Jan. 2022
C

Christopher om AM Prosjekt AS

Frei
Utskifting av tak

Promarket skiftet tak hos vårt sameie, og innstallerte 2 nye takvinduer i vår loftsleilighet . De var ekstremt profesjonell, effektiv og gjorde en upåklagelig jobb. Jeg anbefaler de på det høyeste om du ønsker effektivitet og godt utført arbeid. Jeg kommer til og benytte meg av promarked om jeg skulle trenge hjelp til renovering i leiligheten i framtiden!

Okt. 2021
C

Camilla om PROMARKED AS

Kristiansund N
Nytt tak.

Vi valgte egentlig et annet firma, grunnet god pris, som bare sluttet svare oss når kontrakten var klar. Heldigvis ble vi anbefalt Promarked, som ikke bare klarte å levere taket vi ønsket til en pris innenfor opprinnelig budsjett, men som også hev seg rundt og fikk gjort jobben på under en uke. Effektive, arbeidsomme og veldig hyggelige. Vi er superfornøyd! Anbefales på det varmeste!

Juli 2021
L

Linda Dalseg om PROMARKED AS

Frei
Bytte ut gammelt skifertak.

Jeg er veldig godt fornøyd med resultatet på arbeidet. Alt gikk som avtalt og jeg kan trygt anbefale Promarked AS videre!

Juli 2021
E

Erik om PROMARKED AS

Kristiansund N
Renovering av 4 garasjer i rekke.

Jeg er veldig fornøyd med jobben de gjorde. Dumt at den arbeideren som oftest var alene ikke kunne norsk eller engelsk. Samarbeidet med lederen av bedriften var kjempebra.

Mai 2021
T

Terje om SÆTERØY BYGG AS

Kristiansund N
Nytt tak

Billig og bra.

Mai 2021
A

Anders om SÆTERØY BYGG AS

Kristiansund N
Legge nytt decra tak

flott gjennomført

Nov. 2020
C

Chris Louis om BURZ BYGG AS

Kristiansund N
Bytte av takplater kun 2_ 4 stk !

God arbeid med kvalitet

Okt. 2019
M

Mohamed Imad Ahmed om OLAI KREKVIK

Kristiansund N
Taklegging

Steika dyktige håndtverkere. Utmerket arbeid å ble ferdig kjapt til avtalt pris

Sep. 2019
T

Thomas Arne om JAKOBSEN IMPORT OG SERVICE AS

Frei
Påbygg

Meget godt fornøyd. Satte opp et tilbygg på 30kvm, 3 soverom, og konstruerte et flott vaskerom i eksisterende del av huset. Skiftet deler av taket og monterte vinduer. Flinke og hyggelige håndtverkere som var nøyaktige i alle aspekter av jobben. Alt fra fundamentering til flislegging og listverk, alt var nøyaktig og fint utført. Imponert over fremdriften, de jobbet lange, effektive dager, og ofte 6 dagers uke. Ikke alle snakket norsk eller engelsk, men Burz var selv rask til å ta en telefon hvis det var nødvendig, og hans norsk er helt på topp, så kommunikasjon var ikke noe problem. Ville valgt Burz Bygg igjen.

Mars 2019
A

Arne om BURZ BYGG AS

Kristiansund N
Skifte dekkbord

Arbeid utført fagmessig til riktig tid og ok pris

Jan. 2019
L

Lars om Kristiansund Takservice As

Kristiansund N
Skifte 3 stk Venolux vindu

Bra utført jobb. Raskt og effektivt.

Juni 2018
K

Kristoffer om Kristiansund Takservice As

Frei