Trenger du en taktekker i Gran?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Gran? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Gran konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en taktekker i Gran?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Gran? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Gran konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Taktekker-jobber i Gran på Mittanbud

Nytt tak på hytte

2760BRANDBU

Hei. Ønsker et pristilbud på nytt shingeltak på hytta vår i Gjærvika 2760 Brandbu. Kan sende dere bilder av taket hvis ønskelig. o Demontering av gammelt shingeltak ca. 125m2 o Montasje av nytt shingeltak ca. 125m2 o Utskifting av vindskier og forkantbord o Nytt komplett takrennesystem o Forkantbeslag o Isbordbeslag

Legge takpapp eller bølgeblikk på 40m2 hytte

2770JAREN

Ønsker å få lagt takpapp/shingel eller svart bølgeblikk på hytte ca 40m2. Trenger kanskje også nye vannbord og vindskier. Det er rundt 50 meter å gå opp til hytta fra p-plass. Ønsker primært fastpris for forutsigbarhet. En liten del av hytta er en brakke som er plassert inntil hyttevegg. Denne delen er integrert under takkpappen i dag.

Nytt overtak - helt enkel form med én pipe

2760BRANDBU

Ønsker pris på skifte av overtak: papp, lekter, sløyfer, takplater, ett pipebeslag og muligens nye vindskier, samt nye takrenner og nedløp (minimun én på hver side) og takstige. Helst tekke/plater med ru finish slik at snø ikke raser ned. Taket (enebolig) er ca 130 kvm totalt, to etasjer høyt på ene siden, en høy etasje på andre siden. Bygget ca 1970 med 120 år gammel takstein (gjenbruk). Undertaket virker tørt og fint. Luftig kaldloft. Ønsker å beholde ca 1/3 - 1/2 parten (evt alt) av gammel takstein til andre prosjekter.

Takfornyer

2750GRAN

Tenkte å å fornye ekstisterende tak med vask, impregnering og lakk. Huset er på en flate og er ca 160 kvm.

Shingeltak 15gr. Halvferdig. Stillas oppe

2770JAREN

Trenger hjelp til å fullføre side 2 av taket mitt. 15grader. Haki stillas er på plass. Icopal Shingel pluss underlag er kjøpt inn. Pipebeslag til 2 piper må også byttes, ikke kjøpt inn. Sentralt på østlandet. Mellom Oslo og Gjøvik

Omlegging av tak

2750GRAN

Taket består av to enkle takflater på 11,50 m x 4,75 m = 55 m2, dvs tot. 110 m2, med takrenne på en side. Taket har gammel Onsager teglstein som Skal gjenbrukes på en side (takflate). Overskytende stein skal tas vare på. Det skal legges ny papp, lektes og legge tilbake stein på den ene siden, samt på siden av nytt solcelleanlegg.

Siste evalueringer
Bytte av tak

Superhyggelige, fleksible og behjelpelige gutter. Jobben som er gjort virker bra utført og det har vært god kommunikasjon gjennom hele prosessen. Det eneste jeg har å utsette på jobben er effektiviteten og fremdrift, det ble litt lange pauser her og der. Men for min del var det viktigste at de kunne starte raskt - noe som i aller høyeste grad ble gjort da taket mitt skulle byttes. Alt i alt fornøyd!

Juni 2018
L

Linn Jeanette Højfeldt om HADELAND SNEKKERSERVICE AS

Jaren
Fjerning av mose på takstein (stor enebolig og garasje)

Kompor AS møtte opp til angitt tidspunkt og utførte jobb til 20 i stil. Effektive, strukturerte og et ønske om å gjøre en god jobb. De tok på seg fasadevask av enebolig og garasje i tillegg. Anbefales!

Mai 2018
K

Kjell Andre om KOMPOT AS

Gran
Bytte av Tak

Fem stjerner her, kjapp og proff jobb med pris som avtalt. Trond S.

Mars 2018
T

Trond om NEVO TAK OG EIENDOM AS

Bjoneroa
Bytte tak.

Relativ God og VELDIG effektiv. Fra gammalt og skakt tak, til splitter nytt og rett tak med nytt pipe beslag på 3 dager til en overlegen God pris. Veldig hyggelig folk, god kontakt igjennom hele arbeidet. Meget imponert ! Anbefales på det sterkeste

Juni 2016
J

John om CHRISTIANIA TAKTEKNIKK/LYSGÅRD

Brandbu
Taklegging

Etter fjerning av det gamle ble det lagt på ny papp, sløyfer, lekter , takstein, vinskibord, vindskibeslag, takrenner, nedfallsbeslag, ny luftehette og pipehette. Arbeidet ble påbegynt til avtalt tid. Førsteklasses utført arbeide med funkjonalitet og estetikk for øyet. Vi anbefaler anbefaler Maling og Håndverktjeneste på det varmeste. Skal jeg ha noe gjort så tar jeg kontakt med dem igjen. Mvh Michael van Vliet, 2750 Gran.

April 2014
M

Michael van om MALING OG HÅNDVERKTJENESTE

Gran
Bytte tak på ca 130 m2.

Byttet tak på ca 130 m2. Fjerning av gammel takstein/ takpapp, avretting og legging av takpapp, lekter/slynger legging av takpanner, fjerning av avfallet. Karene kom i gang til avtalt tid og ble ferdige innen tidsfristen til avtalt pris. Resultatet ble bra/ pent ut i fra våre kunnskaper. Blide og trivelige folk.

April 2013
B

Bente om RAMONAS BYGGSERVICE DA

Jaren
Utskifting av takstein lekter og papp

Utførte jobben Raskt og effektivt til avtalt tid og pris Er kjempefornøyd med utført jobb

April 2013
G

Geir Helge om TAKTEKKER OSLO/BLIKKENSLAGERSERVICE JOHANSEN

Jaren