Trenger du en taktekker i Flekkefjord?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Flekkefjord? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Flekkefjord konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en taktekker i Flekkefjord?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Flekkefjord? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Flekkefjord konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Taktekker-jobber i Flekkefjord på Mittanbud

Legging av nytt skingeltak på hytte

4406FLEKKEFJORD

Hytta ligger på en holme retning Gyland, utenfor Flekkefjord, kun en kort avstand på ca. 10-15 meter fra fastlandet. Beskrivelse av jobben: - Areal av tak: Hytten dekker et grunnareal på ca. 60 kvadratmeter. - Takets tilstand og form: Taket er skrått med en moderat helling, og det har vært noe lekkasje som kan kreve mindre reparasjoner av undertaket eller skiftning av noen bord før nytt tak kan legges. - Høyde og tilgjengelighet: Bygningen er en enetasjes konstruksjon bygd i en skråning, noe som gjør den høyere på den ene siden. Dette bør vurderes mht. tilgjengelighet og sikkerhet under arbeidet. Arbeidet haster ikke, men vi ønsker å få det utført i løpet av de neste 4 månedene og senest før vinteren setter inn. Krav til tilbyder: - Relevant erfaring med takarbeid, spesielt med skingel. - Evne til å utføre eventuelle nødvendige reparasjoner som en del av jobben. - Registrert og forsikret for arbeid i Norge.

Renovere taket på eldre hus

4438SIRA

Befaring og Pris er nødvendig Huset er i Flekkefjord kommune

Etterisolere, ny kledning, ny takstein. Terrasse.

4438SIRA

Enebolig fra 1958. God plass på tomta.

Nytt tak

4400FLEKKEFJORD

Jeg trenger å tette tak på min fritidsbolig. Noe lekkasje rundt pipe og utskifting av alle takstein. Det er kun på siden som bilde viser. Ca areal: 30m2

Skifte tak

4404FLEKKEFJORD

Skifte takstein på enebolig. Bruke nåværende lekter og undertak dersom dette er i god stand. Ønsker også nye takrenner og luftehatter til bad (2stk).

Fjerne takstein og takutstikk på Anneks til transport

4432HIDRASUND

15 m2 anneks som skal flyttes fra Hidra til Fevik. Arbeidet består i å fjerne takstein og legge i en passende kasse til transport. Videre demontere takutstikk på en side slik at bygget kan transporteres på kranbil. Takustikket skal demonteres på en måte som gjør at den kan settes på plass igjen.

Siste evalueringer
skifte tak på bolig

Kjapp på å gi tilbud og kjapp til å begynne jobben. Effektive og hyggelige. Kan anbefales

Sep. 2018
E

Erika om TAKMANNEN AS

Flekkefjord
Skifte tak på eldre hus

Utførte jobben upåklagelig. Raske og ryddige. Grei kommunikasjon og ingen uforutsette ekstrautgifter. Alt foregikk etter avtale.

Aug. 2018
A

Allis om HÅLAND & KLINKENBERG BYGG AS

Flekkefjord
Skifte tak på gammelt hus.

Virak Bygg A/S har fremstått som en ærlig og solid bedrift. De ga ett realistisk jobb omfang og fastpris tilbud. De har ikke kommet med en eneste ekstra regning selv om de har gjort mange ting som ikke var beskrevet i kontrakten. Resultatet ble veldig bra og det er utført godt håndtverk. Bra ryddet etter jobben. Røk litt på dato for ferdigstillelse. Opplevde ventetid på feiertrinn og snøfangere. Ville valgt samme leverandør igjen.

Juni 2018
R

Roy om VIRAK BYGG AS

Flekkefjord
Fjerne asbestplater og legge takstein i Åna Sira

Tok litt tid før jobben ble utført, men det ble veldig bra og jeg fikk et lite prisavslag som kompensasjon. Ryddet grundig opp etter seg. Fornøyd!

Mai 2016
Y

Yngvar om RYFYLKE BYGG & SERVICETJENESTER DA

Søgne
Maling av (rekke)hus og montering av snøfanger på tak

Takker for en flott utført jobb. Hele jobben ble utført på ei lita uke, og prisen ble som avtalt. :) Har ikke noe problem med å bruke disse om igjen, om jeg skulle ha behov for folk til å gjøre en jobb :)

Aug. 2013
G

Glenn Teie om ENIEV Z. VEDLIKEHOLD

FLEKKEFJORD
Skifte eternit tak

Godt skriftlig tilbud. God planlegging/god dialog undervegs. Litt arbeid (småting) som måtte utbedres etter at jobben ble meldt ferdig. Men også reklamasjon ble profesjonelt og ryddig håndtert. Tilbudet var ikke det billigste. Men forutsigbart og komplett

April 2011
K

Kjetil om Bilstad Bygg AS

Flekkefjord