Taktekker - Aure

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere konkurrere om ditt oppdrag!
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Utvalgte taktekkere

Siste evaluering

Båndtekking i sink

"Topp utført arbeid!"

F

Frode

Vihals, april 2021

Les flere evalueringer om Jon Sæter AS

Vis flere selskaper
Taktekker-jobber på Mittanbud

Delvis restaurering hus

6694FOLDFJORDEN

Skifte av tak, utvide taket litt, utlekting og etterisolering utvendig. Skifte av 13 vinduer. Ny kledning utvendig. Takrenner. Gammelt hus, tømmerkasse. Grunnflate ca. 6mx13m, to etasjer. Skifertak. Skal monteres nytt tak (ikke skifer).

Skifte/Omlegging av Tak, Vinduer, Reparasjon av Terrasse.

6690AURE

Omlegging av skifer tak på stort gammelt hus. Reparasjon av veranda/Terrasse, div innvendig rehabilitering og oppussing, maling. Aure Kommune.

Legge nytt tak (takplater) på gammel låve

6694FOLDFJORDEN

Dagens tak er skiferstein, hvor enkeltsteiner har løsnet, og låven lekker i taket. Ønsker å legge nytt tett platetak på låven (sorte plater), vindskier og takrenner. Loven ligger på Arasvikvegen (bygget nærmest veien). Et av utbyggene mot øst/nordøst har nytt tak, og trenger ikke tas med.

Legge ny shingel

6699KJØRSVIKBUGEN

Vurderer å legge ny shingel på taket på hytta på Taftøya i Hemne. Hytta er i overkant av 50 kvm. Skråtak. Har lekkasje. Usikker på om det må legges på hele taket. Det sies at det var lagt nytt siste gang i 2008.

* Fortsatt ledig: Tilbygg hytte i Taftøysundet, HEIM kommune

6699KJØRSVIKBUGEN

Vi er i markedet for å utvide hytta med et tilbygg og ønsker et tilbud på jobben. • Ca. 22 m2 tilbygg som råbygg • Ny takkonstruksjon tilbygg • Ny takkonstruksjon over ca 32 m2 eksisterende bygg • Nytt undertak gammel og ny hytte • Ny taktekking gammel og ny hytte – Powertekk • Takvinkel ca 17 grader • Takoverheng ca 150 cm foran hytta • Dagens takkonstruksjon henger på en limtredrager

Reparere skader på taket

6590TUSTNA

3-4 takstein avblåst som følge av vind. 2 stk. er knekt eller ødelagt.

Siste evalueringer
Renovere naust ,hus veranda og legge ny terrasse

Naust; Reperasjon av vegg og ny bordkledning på hele naustet samt nye store hengsledede porter for båtinntrekk. Nytt tak. Veranda ; Nytt dekke og rekkverk, 2etg på vår Sveitservilla fra 1920. Utført helt iht til bilder og tegninger fra oss. Topp nøyaktighet. Arbeidet utført på fast pris( timer) .

Feb. 2020
O

Odd om TRØNDELAG MULTIPARTNERS AS

Tustna

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Trenger du en taktekker?

Legg ut en jobb og få tilbud