Taktekker i Balsfjord

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Taktekker i Balsfjord

PRO CON BYGG AS

5.0 (6)

Byggmester og entreprenør ,forhandler av Idehus, 30 års erfaring fra byggebransjen. Vi utfører det meste innenfor bygg, både tre og betong. Allsidige gode fagarbeidere er vårt fremste og beste verktøy. Vi har egen tegner og kan ta på oss også tegneoppdrag. Ta kontakt for en hyggelig byggeprat.

Mai 2022

Skifte takk

"God arbeid, ryddig, god kommunikasjon"
I
Ines
Laksvatn
PRO CON BYGG AS
Siste registrerte jobber

Male tak, tette lekkasje, skifte vindbord og en del panel på enebolig

9042LAKSVATN

Enebolig med tilbygg, fjøs og uthus. 1. Vi har behov for maling av blikktak på tilbygg, fjøs og uthus. 2. Utbedre lekkasje mellom vegg i hovedhus og tak på tilbygg. 3. Skifte en del veggpanel samt vindbord på hovedhus. Maling er kjøpt inn. Det kan eventuelt vurderes maling av hele hovedhuset pluss tilbygget (veggpanel, vinduskarmer, vindbord), og beising av verandadekke.

Bytte tak

9040NORDKJOSBOTN

Ønsker å få tilbud på å bytte tak på huset mitt, full pakke. Huset er 1,5 etasjes hus, er en 2 etasje med bare skråtak. Grunn flate på hus ca 224 kvm

Bytte av tak samt etablering av vindfang/tilbygg

9042LAKSVATN

Det skal bygges vindfang og i den forbindelse ønsker vi befaring og tilbud på etablering av vindfang, bytting av tak, pipehatter og takrenner. Vi har tegninger klar og er åpen for andre forslag/endringer skulle det være nødvendig.

Legge nytt tak og etter isolering

9050STORSTEINNES

Huset er på ca 200 kvm med 2 etasjer og trenger nytt tak samt etterisolering. Huset er gammelt og trenger en stor oppussing både utside og innside. Vil også rive ned en vegg for å ha åpent kjøkken mot stue, samt flytte peis/pipe til en annen plass i stua. Ønsker også tilbud på kun å sette opp vegger i kjelleren etterhvert.

Skifte takk

9042LAKSVATN

Skifte takk på gamelt vanningshus fra 50-tallet. 80m^2 inkludert regnerenne og ny takstige.

Nytt tak på eldre bolig

9042LAKSVATN

Enebolig på Selnesveien , 9042 trenger nytt tak med takrenner, nedføring, stige til feier og skredstopp. I dag ligger det et gammelt eternitt tak som må fjernes og det er ikke undertak.