Trenger du en taktekker på Hamar?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker på Hamar? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere på Hamar konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en taktekker på Hamar?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker på Hamar? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere på Hamar konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Taktekker-jobber på Hamar på Mittanbud

Vask av tak og impregnering

2322RIDABU

Rekkehus med fire boenheter trenger takvask + impregnering. Med i jobben er det ønskelig at det settes på et hatt på en lufteventil, samt legges et beslag på en annen lufteventil. Bytte en liten del av takrenne. På siden av rekkehuset er det et plasttak som trenger å byttes. Se bilder. Oppstart kan avtales, helst utført i 2024. Senest april/mai 25.

Tette tak over terasse

2315HAMAR

Vi har en veranda i 2.etg som er bygget over terrassen i 1.etg. Platene som er festet i taket over terrassen (altså under gulvet til verandaen i overetasjen), er ikke tette. Det ser ut til at platene er festet halvveis opp på bjelkene noe som gjør at regnvann kommer gjennom og det blir bløtt under taket nede. Usikker hva slags plater som er brukt. Vil tro at man må ta opp gulvet i 2.etg og enten tette igjen overgangen mellom platene og bjelkene, eller legge over noe slik at vannet renner ned i platen og ikke nedimellom, eventuelt at man fjerner de hvite platene og legger nye. Det er også et problem at platene ikke strekker seg helt ut mot enden, og at det derfor renner masse vann ned foran på terrassen nede. Vi må altså få tatt opp gulvet oppe og fått en faglig vurdering på hva som lønner seg å gjøre for å tette taket. Så må det legges nytt gulv igjen oppe. Verandaen oppe er ca 15 kvm.

Legge tak på hytte

2324VANG PÅ HEDMARKEN

Jeg ønsker tilbud på legging av svart shingel på hytte. Taket er 105 kvadratmeter. shingel legges oppå gammel shingel. I tillegg er må et par takbord,skiftes - det er ute på terrassetak. Bilder er vedlagt. Jeg ønsker detaljert tilbud - der det skilles på jobb og materialer. Hytte er uten strøm, det er solcellepanel, god adkomst (bilvei helt frem, kun en liten bakke ned) og god tilgang på vannposter i nærheten. Jobben kan utføres når som helst i sommer- unntatt 15.7-5.8. Hytta ligger i Vang kommune, Innlandet - og adressen er Gamle Fjellvegen 239. Befaring kan tas når som helst - jeg kommer ikke til å være tilstede.

Plasttak PVC

2316HAMAR

Leiligheten ligger i 2. etasje i horisontaldelt enebolig i rekke. Over inngangspartiet/terrassen som har vegger mot min og naboens leilighet, er det plasttak som ligger på bjelker. Plasttaket er gammelt og har sprekker og jeg ønsker det skiftet ut med et nytt.

Bytte panel og bytte tak

2318HAMAR

Trenger helt nytt panel på hele huset og nytt tak!

Montere takrenne over en carport

2318HAMAR

En takrenne skal monteres på eksisterende nedløp, føres over carport taket og ned mot bakken. Se bilder.

Siste evalueringer
Skifte takrenne fra tak

Var på befaring på sprukket taknedløp. Mente også at det var et problem med sluk på tak. Byttet sluk og takrenne raskt etter avtale. Visuelt ser det ut til at det er gjort et pent arbeid. Hentet ikke inn flere anbud, så er usikker på pris for jobben sammenlignet med andre bedrifter.

Jan. 2022
M

Marcus om MULTI-FIX. JOHANSEN

Hamar
Takvindu som lekker

Kommer til rett tid og utfører jobben som avtalt. Litt vel ivrig på mer-salg.

Nov. 2021
K

Knut Ingolf om Tak Og Blikkservice

Hamar
Nytt tak

Det ble utført etter avtale. God kommunikasjon under veis. Rydding og bortkjøring etterhvert. Også en posetiv ting at han tar inn lærlinger. Kan anbefales. Bjørn fra Hamar

Juni 2021
B

Bjørn om NEVO TAK OG EIENDOM AS

Hamar
Bytte av ytter tak

Karlsson takservice var kjapt på og ga meg et godt pristilbud. Jeg hadde et tak fra 1960 tallet som hadde begynt å lekke, jeg la ut jobben på mitt anbud lørdag, og på onsdag allerede var de igang med jobben. Jim var flink til å informere underveis, og det kom ingen store overraskelser på prisen selvom litt råte. Resultatet ser veldig bra ut :)

Mars 2021
M

Marianne om KARLSSON TAKSERVICE

VANG PÅ HEDMARKEN
Fjerne eller tette lufte ventil på tak.

Veldig bra service og rask utførelse av jobben Abefales å

Nov. 2020
J

Jørn om TAK- OG MEMBRANSPESIALISTEN AS

Ridabu
Skifte tak enebolig ca 180 m2

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Gjorde en grundig befaring og arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. God kommunikasjon underveis og det som dukket opp av småting ble håndtert på en profesjonell måte. Anbefales på det sterkeste!

Nov. 2020
L

Lars Roar om NEVO TAK OG EIENDOM AS

Hamar
Bytte tak på soveromet 10,5 m2, fjerne gammel ventilasjonsanlegg, ordne ventilasjon gjennom veggen ved komfyren på kjøkkenet.

Dyktige folk. Kom til avtalt tid, gjorde jobben fort.

Nov. 2020
J

Julia om ANDERS MOSTUE EIENDOM AS

Hamar
Omlegging av tak

God kommunikasjon med Stephan. Godt samarbeide og ryddige å forholde seg til. Arbeidet er utført med bra kvalitet og levert i overkant av avtale. Firmaet kan anbefales på det sterkeste. Oktober 2020 Thor Karlberg

Nov. 2020
T

Thor om NEVO TAK OG EIENDOM AS

Hamar
Legge tak på hytte.

Meget godt fornøyd med både pris, kvalitet, kommunikasjon og ryddighet

Okt. 2020
V

Vegard om TAK- OG MEMBRANSPESIALISTEN AS

Hamar
Bytte dør og skifte takstein

Hyggelig og rimelig håndverker .

Aug. 2020
P

Pål om TOR-INGE THORKILDSEN

Ottestad
Bygge lite overbygg samt platting forran inngangsdøren

Flott jobb, gjort til en fornuftig pris. Vil absolutt benytte igjen!

Nov. 2019
M

Mari om BOLIGSERVICE NILS-FREDRIK JOHANSEN

Hamar
Tette igjen tak - eventuelt bytte takplater

Bra utført jobb til avtalt tid og pris.

Okt. 2019
S

Ståle R om A.H MONTASJE & BLIKKENSLAGERSERVICE ALEXANDER HALVORSEN

Hamar