Taktekker i Røros

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Taktekker i Røros

EINARSEN TAKFORNYING AS

Einarsen Takfornying AS, er en Trondheimsbasert taktekker bedrift som utfører tjenester i hele Trøndelag! Sentral Godkjent fra Direktoratet for Byggkvalitet innen Taktekkingsarbeid i tiltaksklasse 1. Tjenester innen: - Tak og Membrantekkerfaget. - Kompakt tak og terrasser. - Rehabilitering av tak. - Blikkenslagerarbeid. - Takvask og Impregnering. - Takfornying av taksteinstein, takplater og decraplater. - Montering av takrenner, takstiger og snøfangere.ngere og takstiger.

Aug. 2023

Legging av nytt shingeltak

"Vi fikk tilsendt tilbud fra Einarsen, og ikke lenge etterpå var de i gang med arbeidet. God kommunikasjon gjennom hele prosessen. Jobben ser ut til å være av svært høy kvalitet, og vi er spesielt fornøyd med effektiviteten rundt arbeidet. Vi vil abso..."Se mer
J
Jostein
Røros
EINARSEN TAKFORNYING AS

Dalsbygda Serviceselskap AS

Vi er en bedrift passert på Bygdeservice prinsippet, der vi har hovedsakelig gardbrukere med flere som tar på seg arbeid utenom egen drift, vi er en gjeng blir og hyggelige arbeidsfolk som tar på oss det meste, ta kontakt for hyggelige tilbud.Vi bygger og badestamper for salg, flere bilder kommer etterhvert.Tønnehytter med eller uten hjulgang kan leveres på bestilling, er ganske stor fleksibilitet i hvordan man vil innrede, ta kontakt om interesse.

Juli 2020

Tretak

"Det gikk enkelt og greit"
H
Hanne Mari Kjærem
Røros
Dalsbygda Serviceselskap AS

WILLYS SALG OG SERVICE Willy Oliver Fredriksen

Vi utfører jobben til en konkurranse dyktige priser og rask.Lang erfaring med jobb og kundebehandling. Vi jobber for at kundene skal fæle seg trygg og at vi til en vær tid gjør jobben Profesjonelt, vi gir 5 års garanti på utført jobb, Velkommen som kunde.

Sep. 2013

Taktekking shingel på hyttetak, Røros

"Tak ble lagt og takrenner/nedløp montert som avtalt. Jobben ser bra ut. Må påpeke at oppmåling av antall m2 før innkjøp ble noe hastig foretatt, derfor en overraskelse mht ekstra innkjøp av takpapp. Dermed også økt utgift. Men bra jobb."
K
Kjetil
Trondheim

Tømrermester A Borgos

Norgeshus Tømrermester Axel Borgos er et helnorskt bygg- og anleggsfirma som tar på seg murer, snekker, og tømrertjenester. Vi har også muligheten til å ta på oss små graveoppdrag med egen maskin. Bedriften har 9 ansatte og mange års erfaring. Vi tar på oss oppdrag hovedsaklig i Røros og omegn, men er åpen for å ta oppdrag i hele Sør-Trøndelag samt Nord-Østerdalen. Vi setter alltid kunden i fokus og satser derfor på en god dialog. Vi har god oppfølging på det utførte arbeidet. Vårt mål er å kunn...

Se mer
Juli 2012

Nytt tak på eksisterende hytte

"Kunne stille på kort varsel. Greit gjennomført oppdrag. Fornøyd."
V
Vanja Almåsbro
Trondheim
Tømrermester A Borgos

Kobygg AS

5.0 (1)

Nov. 2010

Hus fra 1965 behøver oppgradering av hele huset!

"Svært tilfredstillende. 2 stk ifra dette firamet kom å etterisolerte mitt hus. De jobbet 10t i 32minus grader. Å jobben er utsøkt gjordt!! kjempe fornøyd !!"
E
Egil
Røros
Siste registrerte jobber

Restaurere soverom og bod

7374RØROS

Restaurere soverom og bod. Legge nytt plate-tak, ny kledning utvendig. Dele inn rom soverom og bod. Isolere og kledning innvendig.

Legging av nytt shingeltak

7374RØROS

Hei. Vi ønsker pris på bytte av shingeltak samt nye vindski på vårt hus på Røros. Vi ønsker spesifisert kostnad for bortkjøring av avfall samt riving av gammel shingel, fordi vi har mulighet til å ordne dette selv for å holde kostnaden nede. Grunnflate på huset er 10,5m * 9m, så arealet på taket er noe større, men vi har ikke regnet ut selv. Bor ikke i huset selv så befaring må evt tas over telefon mens firma er på stedet.

Takshingel alternativt decra eller tilsvarende

7374RØROS

Skifte av takshingel evt decra eller tilsvarende på eldre hus, inkludert alt av vindskier, takrenner/nedløp og pipebeslag/takstige. Areal ca 100 m2. Inspeksjon og vurdering av eksisterende taktro, som kan innebære fjerning av nåværende tekke.

Skifte/renovere tak på hytte som har grunnflate på ca 90m2 bto

7374RØROS

Har lekkasje fra nåværende torvtak, så trolig må undertaket også skiftes, helt etter delvis. På nytt tak ønskes torv, eventuelt skifer

* Fortsatt ledig: Ta av takplater på hytte Røros

7374RØROS

Ta av plater og legge på tilhenger. Kontakt på tlf

vurdere reperasjon

7375RØROS

stentak. vurdere om reperasjon er tilstrekkelig eller om nytt tak må legges