Taktekker - Kongsvinger

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Taktekker i Kongsvinger

NEVO TAK OG EIENDOM AS

4.9 (104)

Vi utfører alle slags jobber som har med tak og taktekking å gjøre, små og store reparasjoner på private boliger i primært østlandsområdet, og vi jobber også med nybygg og større jobber i næringslivet.Vi holder til sentralt plassert ved Hamar/ Brumunddal.VI SØRGER FOR AT DU FÅR RIKTIGE PRODUKTER OG LØSNINGERVi er et selskap som består av arbeidere som alle har lang erfaring når det gjelder taktekking, og som er tvers gjennom profesjonelle. Vi jobber alltid på en trygg måte med sikkerhet i høysete. Dette gjør at vi unngår skader på våre arbeidsplasser, og du kan være sikker på at arbeidet på ditt hus foregår trygt og sikkelig.I vår bedrift har vi verdier som vi bygger vårt daglige arbeid på. Det viktigste for oss er at vi alltid leverer kvalitet og at vi er effektive. Dette er for å sikre at kunden alltid får valuta for pengene, og at vi alltid kan stå inne for det vi leverer. Vi har en genuin interesse for faget, og vil derfor alltid være oppdatert når det gjelder siste nytt. Du kan derfor trygt stille oss spørsmål til og forvente gode svar.Hos oss er det også en selvfølge at kunder kommer først. Vi jobber derfor hardt for at alle våre kunder skal få den oppfølgingen de selv ønsker, og vi prøver å gi alle våre kunder individuell oppfølging. God service er derfor en selvfølge når du kommer til oss.Vi har nå også utvidet bedriften og startet AS, : Nevo Tak & Eiendom AS, bedriften vokser og da er dette den naturlige veien å gå, vi ser frem til videre vekst og godt samarbeid med våre kunder og samarbeidspartnere. Vi bruker også Boligmappa!

Se mer

Bytte tak

"Veldig fornøyd med sluttresultatet av jobben. Jobben tok en god del lengre tid enn først antatt, men det fikk jeg en god forklaring på. Trivelige og pålitelig folk som virkelig er der for kunden og som gjør sitter beste for å gjøre kunden fornøyd..."Se mer
T
Torbjørn
Kongsvinger, Juni 2023
NEVO TAK OG EIENDOM AS

JOHANSEN TAK OG FASADE AS

4.3 (20)

Hei,vi er ett ganske nyoppstartet håndtverkerfirma som utfører alt innen utvendig utskifting av tak av både takstein,takplater,sveisepapp og shingel. Vi har over 20 års erfaring ifra dette type arbeid med maaange gode referanser ifra nærområde og ellers i Vestfold og Skien. Vi utfører også alt innen blikkenslagerarbeid som pipebeslag, israftbeslag,takrenner, feierstiger og snøfangere. Ellers alt av snekring som utskifting av kledning,vinduer, vindskier ol.Vi tar hms veldig seriøst å bruker godkjente stillinger til både store og små prosjekter.Vi driver IKKE med råbygget eller bad. Vi har gratis befaring til alle kunder og fortsatt ledig kapasitet utover våren/sommeren. Hvis interesse ta gjerne kontakt på tlf eller Mail.

Se mer

Skifte av tak på fritidsbolig

"God og ryddig kommunikasjon. Sluttresultat veldig bra. Litt forsinket oppstart, men arbeidet avsluttet i henhold til antatt varighet. Johansen Tak og Fasade AS anbefales for tilsvarende arbeid."
D
Dagfinn Erik
Austmarka, Sep. 2021

GLÅMDAL TAK OG HÅNDVERKERTJENESTER AS

Vi utfører følgende arbeider: Trefelling, Bytte av tak, vinduer og dører, Bygge terrasse/platting, Legge parkett/laminat og andre håndverkertjenester.

Bytte av tak

"Ryddig og veldig hyggelig, gjorde jobben til avtalt tid, god kommunikasjon. Til avtalt pris."
M
Michael
Kongsvinger, Juli 2021

PROFF BYGGSERVICE AS

Taklegging

"Veldig bra takjobb utført på et utfordrende eldre tømmerhus. Både kommunikasjonen og logistikken var også bra. Vi er godt fornøyd! Anbefales 👍"
O
Ole Espen D.
Brumunddal, Juli 2021
PROFF BYGGSERVICE AS
Siste registrerte jobber

Legge takpapp på Jysk butikk. 1500 kvm

2212KONGSVINGER

Vi trenger og få lagt ny takpapp på vårt Jysk lokale på Kongsvinger. Taket er 1500 kvm stort og vi tenkte og legge ny takpapp oppe på eksisterende takpapp. Taket er relativt flatt med 3 skråtak som går ned til 4 renner med 2 sluk i hver renne. Se vedlegg Jeg stiller selvsagt til befaring når snøen er borte.

Befaring og tilbud på nytt tak

2224AUSTMARKA

Oppdaget lekkasje fra tak i november. Trenger befaring med rapport og tilbud på nytt i forbindelse med forsikring.

Ønsker å legge om tak på hus og garasje

2208KONGSVINGER

Garasje 54m2 stor garasje med malmfurutak. Ønsker å bytte til Zanda betongteknologi, sort, ru. Hus Tømmerhus med torvtak. Takstørrelse ca 120m2. Bytte til Zanda betongstein.

Nytt tak

2216ROVERUD

Har behov for å bytte tak, takrenner og vindskier.

Bytte tak

2212KONGSVINGER

Skifte hele taket. Dvs takstein, taklampe, takrenner, nedløp, mønebånd, osv. Taket er på ca 250kvm.

Takinspeksjon og utbedring

2208KONGSVINGER

Har oppdaget vannskade på loft, trenger snarest hjelp til å finne årsaken, og evt utbedring.

Siste evalueringer
Fjerne gammel og legge ny tak shingel

Jobben ble utført på kort tid med god kvalitet, ryddig og pålitelig. Fikk mange gode råd og vi følte at de hadde interesse for å hjelpe oss med å få det til på rimelig vis. Vil absolutt anbefale firmaet videre og vi vil nok bruke dem igjen når vi trenger hjelp.

Aug. 2020
U

UNKNOWN om GLÅMDAL TAK OG HÅNDVERKERTJENESTER AS

Brandval
Montering av takstoler

Jeg kan gi min anbefaling videre for bruk av dette firma. Ryddig, ordentlig og som avtalt.

Mai 2020
A

Arne om AX BYGG AS

Oslo
Nye takplater

Komplett utførelse av tak/bolighus. Seriøs og pålitelig. Topp kvalitet på materialvalg og arbeid. Raske og flinke. Topp kommunikasjon og alle avtaler er holdt. Meget konkurranse dyktig på pris. Karlsson Takservice kan varmt anbefales!

Feb. 2020
K

Kari om KARLSSON TAKSERVICE

Austmarka
Legge tak på låve

Leverte et utmerket produkt til avtalt tid og pris. God kommunikasjon underveis. De holdt det veldig ryddig rundt seg, og gjorde det enkelt å kjøre bort avfall. Seriøse, billige og utmerket utførelse

Juni 2019
G

Gjermund om EKOBYGG AS

Lundersæter
Legge ny shingel på hyttetak

Svært godt fornøyd med kontakten underveis og sluttresultatet. Vi fikk gode råd om bedre løsninger enn vi selv hadde tenkt på - og dette var ikke råd som kostet mer enn vi hadde budsjettert.

Okt. 2017
B

Bjørn om TAKSENTERET ØST AS

Kristiansand s
Gulv inne og tak singel ute

Veldig bra til å jobbe. Holdt seg til avtalt pris og når jobben skulle være utført.

Nov. 2011
R

Roy om ØYENS BYGG

Lundersæter
Legge nytt tak på enebolig fra 1952

Disse gutta gjorde en god jobb til avtalt pris.

Juni 2011
O

Ole Jonny om BART MUR OG RENOVERING AS

Roverud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud