Taktekker - Nord-Fron

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Bytte av tak på tømmerhytte, Rondane

2642KVAM

Sammen med min kusine eier jeg en tømmerhytte (inn- og utvendige tømmervegger) på Kvamsfjellet i Rondane, og nå må vi bytte tak. Vi har nå torvtak, men ønsker tilbud på å legge nytt tak i billigere materiale - enten rimelig takstein eller tretak (dersom det er aktuelt). NB! Vi har fått beskjed fra noen håndverkere om at det må legges nytt torvtak for å opprettholde en vekt som holder tømmeret stabilt. Dette synes jeg høres rart ut. Hva tenker dere? Hytta har en grunnflate på drøyt 41 m2, så taket er vel muligens maksimalt 60 m2. Vi ønsker at taket er av forholdvis enkel standard, da hytta ikke har så høy verdi. Vi ønsker et tilbud på følgende jobb; Legging av undertak, og isolasjonsmateriale Sløyfer og lekter Nytt tak (shingel, takstein eller panel) Nye takrenner Vi kommer selv til å fjerne eksisterende torvtak, samt rive to ytterboder, som ikke skal erstattes av noen nye. Aktuelt tidspunkt for jobben er våren/sommeren 2024, og tilbudet må godkjennes av både min kusine og meg.

Erstatte eternitt tak med nytt sutak og shingel

2640VINSTRA

I dag ligger det eternittplater på taket. Disse ligger rett på lekter som er festet direkte på taksperr. Uten noe sutak mellom. Planen er å fjerne eternittplatene, og legge sutak med shingel. Det er en skorstein på huset, og en eller to luftinger fjennom taket. Planen er et jobben utføres til våren, i april/mai.

Taktekking/Blikkenslager

2640VINSTRA

Trenger å lekte opp og legge plater av en type dere anbefaler på et hyttetak. Samt kle inn inn pipe. Sliter i dag med is i ytterkant av taket, da dette er hytte fra 1956 med nyere tilbygg. Hva anbefaler dere ? Glatte plater eller med taksteinlook? Taket er ikke høyt og det er fint og komme til rundt hele.

Taktekking

2640VINSTRA

Taktekking av eldre tak. Det må tas ned skiferheller og stables på pall. Taket må rettes opp og ønsker tilbud på forskjellige plater eller shingel . Det er ett gammelt tak og ett nesten flatt tak fra 1975, alt skal skiftes. Vindskier må skiftes repareres , se på bilder. Grunnflaten på hus er 104 kvadrat.

Solcelleanlegg på taket

2642KVAM

Ønsker pris på solcelleanlegg og montering på tak på bolighus, takvinkel 35* Solcelleanlegget må kobles på nettet så man kan selge overskuddskraften.

Skifte tak

2640VINSTRA

Eldre hus 2 etasjer . Skifte tak. I dag er det steinhelle på tak. Tak str ca 10 m x 9 m. Rive dagens steinheller og legge nytt singel tak. Eventuelt takplater.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud