Trenger du en taktekker i Lillesand?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Lillesand? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Lillesand konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en taktekker i Lillesand?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Lillesand? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Lillesand konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Taktekker-jobber i Lillesand på Mittanbud

Bytte tak på hytte

4790LILLESAND

Ønsker tilbud på bytte av tak på hytte. Hytta ligger ved Lillesand; Klingsund 43. Jobben består av rivning av eksiterende tak (tretak) med lekter og undertak (papp) og bygging av nytt tak med undertak og alt. Tilbudet skal inneholde alle arbeider; b.a. materialer, transport og søppelhåndtering. Ønsker pris på hele jobben, helst fastpris eller basert på de største enhetene. Tilbud skal minimum inkludere: Innkjøp og tiltransport av alt av materiell Stillas og alt av nødvendig sikring Rivning av eksisterende tretak med lekter og eventuelt underpapp Fjerning, bortkjøring og kasting av all rivningsmateriell (inkludert avgifter for avfall) Nytt undertak (papp) Nye lekter Nye vannbord Nytt tak med alt (tak, festemidler, beslag, gradsrenner, mønebeslag, etc) Nye takrenner rundt hele bygg + nedløp med alt Nye takfotbeslag fra tak til takrenne og nye beslag på alle vannbord Helbeslag av pipe Opprydding inkl alt Taktype: Ønsker tilbud på to typer tak Plannja Trend 475 i alu, 0.7 mm, Hard Coat 25, PL15 Mørk sølv metallic Tretak: Alvdal Royal Takbord eller tilsvarende Utvalgte ca mengder enheter er gitt under, befaring for oppmåling må gjøres i forkant av jobb. Areal Tak = 190m2 Lengde Takrenner = 50m Lengde Takfotbeslag = 50m Lengde Møne = 27m Lengde Nedløpsrør = 46m Lengde Gradsrenne = 5m

Skifte tak på hus

4790LILLESAND

Fjerne gamle takstein ,lekter og papp, legge ny papp lekter og takstein

Nytt tak og forsterking av vegg

4770HØVÅG

30 m2 stor campingvogn som vi har ribbet helt innvendig slik at alle stendere og takstoler, som er i tre, synes. Vi vil fjerne eksisterende taket og legge nytt tak uten luker. Veggene må forsterkes med stendere som tåler det nye taket. Det skal også settes inn en ny dør i veggen. Taket vil vi skal gå utenfor veggene med 20cm gesims. Campingvogna står på fast plass op en liten camping på Vesterhus i Høvåg. Det er mellom Kristiansand og Lillesand. Vi er der fra mandag 18.3 og ut hele uka og vil gjerne at de som gir tilbud kommer på befaring og avtaler tid ned oss og ser på det sammen med oss.

Bytte tak på drivhus

4770HØVÅG

Drivhus på ca 20 m2 med plastplater. Hull i taket. Ta ned gamle plater og sette nye mer solide plater på. Haster!

Garasjetak

4790LILLESAND

Hei Jeg vil fjerne gamle takstein inneholder asbest 50 år gamle gått i oppløsning hull flere steder. Jeg vil legge nytt tak. Garasje taket er ca 60 kvm

Skifte yttertak

4790LILLESAND

Jeg har en mindre enebolig i en etasje som ble oppført i 2020 og hvor byggmesteren bruke sutakplater som i ettertid viste seg å være en svært dårlig løsning. Utrolig for å spare noen tusen kroner.. Taket er ellers tekket med lekter og lister og takstein. Boligen ligger sentralt i Arendal.

Siste evalueringer
Fikse vannlekkasje, sannsynligvis fra tak

De kom raskt og fikset problemet både rimelig og effektivt.

Juni 2020
A

Aase om DALEN BYGG OG ANLEGG

Lillesand
Skifte tak, utbedre vannlekkasje

Flott utført arbeid samt god kommunikasjon i prossen dersom noe uventet kom opp. Profesjonell kvalitet på jobb. Kan absolutt anbefales.

Mai 2020
T

Thor-Stein om HOMBORSUND BYGG & VEDLIKEHOLD AS

Lillesand
Sette på plass igjen takstein

Jobben ble gjort raskt, som avtalt og med god kommunikasjon underveis. Rimelig pris og bra gjennomført! Anbefales!

Nov. 2019
H

Harald om ZH ENTREPRENØR AS

Lillesand
Jobb på taket.

Jeg er veldig fornøyd. Tekninsk Netthandel gjorde jobben til en grei pris. Kommunikasjonen var fin og de var pålitelige og effektiv.

Okt. 2019
S

Sigfrid om Teknisk Netthandel AS

Kristiansand s
reparering av flatt tak

Raskt og god service.

Juni 2019
L

Lorenas om AGDER BYGG OG REHABILITERING AS

Lillesand
Reperasjon av takstol og skifte av rør til ventil

Veldig grei å ha med å gjøre, han jobbet raskt og effektivt, og forklarte godt arbeidet som ble utført. Han svarte også utfyllende og hyggelig på råd jeg ba om .

Feb. 2019
H

Håkon Ravndal om HOMBORSUND BYGG & VEDLIKEHOLD AS

Lillesand
Skifte tak på enebolig

Hemato byttet tak på min enebolig fra 1968. Hyggelige dyktige og effektive folk , kjempefornøyd med jobben di har gjort her .

Feb. 2018
J

Jens christian om HeMaTo Eiendom AS

Lillesand
Skifte hustak

Bra utført arbeid.

Jan. 2018
M

Morten om BYGGFIRMA GLENN ARNE GITHMARK AS

Lillesand
Nytt tak og kledning møne

Meget fornøyd med oppdraget. De jobbet raskt og effektivt og startet opp og fullførte oppdraget ihht avtale. I tillegg var de rimelige. Kan trygt anbefale dem for lignende oppdrag.

Sep. 2011
S

Steinar om Agder Fasade Teknikk

Lillesand