Trenger du en taktekker på Elverum?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker på Elverum? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere på Elverum konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en taktekker på Elverum?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker på Elverum? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere på Elverum konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Taktekker-jobber på Elverum på Mittanbud

Ny takstein og noe beslag

2406ELVERUM

Ønsker å Legge ny takstein på huset mitt. Det er ny stein på ene siden, og ønsker å gjøre tilsvarend på andre siden. Usikker på undertak, men tror dette er ok. Antakelig også noe beslag som må lages over inngangspartiet.

RENOVERING TAKTEKKING ASFALT TAK

2413ELVERUM

Vi trenger tilbud på renovering av asfalt takpapp på bolig med flatt tak (ca 1,5 grad helning). Bygget i 1967 og renovert med tilbygg i 1986. Tilbygget utgjør 1/3 av takoverflaten som totalt er på ca 500 kvadratmeter. Konstruksjonen i dag utgjør rupanel undertak, asfalt, og i dag heldekkende stålplater. Pakningen på skruene har begynt å bli dårlige. Vinterene som har vært med store temperatursvingninger og ising medførte lekkasjer på noen utsatte steder. Vi vurderer å demontere takplatene og legget nytt asfalt tak over hele flaten? Vi demonterer og fjerner platetak selv. Ny taktekking ønsker vi pristilbud på. Jobben må være utført i god tid før vinteren 24/25.

Utbedre farge på tak

2407ELVERUM

Har et ståltak, taksteinsplater som har blitt bleket av solen. Noen i nærheten av Elverum som tar på seg oppdrag til utbedring av dette?

Nytt hus

2406ELVERUM

Jeg og samboer er i prosess med å kjøpe tomt hvor vi ønsker å bygge hus, men som mange andre har vi økonomiske begrensninger. Jeg prøver derfor å finne ut hvor mye det koster (grovt overslag selvfølgelig) å få bygget reisverk med tak og fasade (innvendig tar vi selv). Ideen er et L-formet hus med grunnflate på ca 110-120m2, 2 etasjer med skråtak i 2. etg, altså at man kan begrense høyden på ytterveggene dersom vi kan spare på det. Som sagt, er ute etter grovt overslag på en slik jobb (ikke inkludert rørlegger og elektriker). Håper noen kan hjelpe meg å finne ut av dette.

Nytt tak på hus bygd i 1880

2410HERNES

Huset er bygd på tømmerstokker. Laftekasse. Panel utvendig. Taket er teglstein trur je. Alt må skiftes på toppen. Og isolasjon selvfølgelig.

Vedlikehold av tak

2410HERNES

Ønsker uforpliktende befaring på jobben og et tilbud på fastpris. Dette trenger vi: Stige til feier fastmontert på taket. Snøfangere Møneblekk/toppen av taket Takrenner Vindskier og dekkbord Kontakt ved evt spørsmål/ekstra info.

Siste evalueringer
Skifte av tak

Skifte av tak. Bedriften var best på pris, hyggelig og god service, alle avtaler ble holdt, jobben ble utført med godt resultat. Veldig godt fornøyd!

Mars 2017
K

Karl August om NEVO TAK OG EIENDOM AS

Elverum
Nytt tak fra sementstein til platetak i taksteinetterligning

Vi er meget fornøyd med den utførte jobben. Den ble utført nøyaktig og plettfritt etter avtale. Frister ble nøyaktig overholdt ved at firmaet stilte ekstra mannskap for å bli ferdige i tide. De utførte ekstraservice både ved blikkarbeider og ved å male vindskier før de ble satt på plass. Jeg har selv arbeidet i over 40 år i byggebransjen og kan anbefale dette firmaet på det sterkeste.

Feb. 2016
F

Frank om NEVO TAK OG EIENDOM AS

Elverum
Bygg av to tak på eksiterende bolig

ALJAKS AS har levert solid håndtverk og vi er meget godt fornøyd med resultatet. Videre har det vært en meget ryddig og god dialog både i forkant, underveis og i etterkant av prosjektet. Prosjektet ble levert på tid iht kontrakt og ingen overraskelser når regningen kom. Oppsummert: Meget godt fornøyd.

Juli 2015
V

Vegard om ALJAKS AS

Oslo
ANBUD: UTENDØRS TAK-RENGJØRING - INKLUDERT EN TILSTANDVURDERING AV TAK - I VÅRT BORETTSLAG, ELVERUM

Vi er svært fornøyd med jobben som ble utført. Takene i borettslaget, samt takrenner og nedløp, ble rengjort til vår fulle tilfredsstillelse, og alt avfall ble fjernet i tråd med avtalen, samt at vi fikk den tilstandsvurderingen og de råd om eventuelle videre tiltak som vi hadde etterspurt. Vi takker for jobben, og ønsker lykke til med nye oppdrag.

Juli 2015
L

Lars Gustavsen - privatperson (avtroppet/avsluttet styreleder Lia brl) om ASPRUSTEN BYGG OG RENHOLD

ELVERUM
Bytte takstener på hus fra 1964 og evt undertak

Norsk Takmontasje byttet hele taket på min enebolig fra1964. Det som var viktig for meg i denne prosessen var bla. å få tips om hvordan jeg kunne bevare husets identitet med riktig type takstein og at taket skulle være ferdig til avtalt tid. Det er en pålitelig og profesjonell aktør,gir gode faglige svar på spørsmål, møter til avtalt tid og leverer innen tidsfristen,Løser utfordringer underveis. Han har dyktige og pålitelige håndverkere i staben.

Mars 2015
A

Anne Katrin om NEVO TAK OG EIENDOM AS

Elverum
Bytte av tak

Jeg er veldig fornøyd med jobben som ble gjort med å legge nytt tak på huset mitt. Alt ble gjort slik vi avtalte, og til en akseptabel pris. Anbefales

Okt. 2014
G

Grethe om STORHAMAR TAK AS

Elverum
Skifte takdekke

Gjennom Mitt anbud, valgte jeg Rena Blikkenslagerverksted til jobben. Arbeidet er nå ferdig og det ble gjennomført til min fulle tilfredshet. Jeg kan trygt anbefale firmaet for tilsvarende arbeid. Mvh Jan Berg Jansen.

Okt. 2014
J

Jan Berg om Rena Blikkenslagerverksted AS

Jømna
Legge takshingel

Fornøyd med oppdraget.

Juli 2014
O

Odd Arne om FAGFLIS ELVERUM AS BYGGMESTER IVAR BAKKE

Elverum
* Fortsatt ledig: Legge ny shingel på gammel

Jobben ble raskt og bra utført, men tok litt tid før de kom igang med jobben. Ett annet minus er att den singelen di kom med, var ikke den jeg hadde beskrevet og de gitt pris på, så prisen ble litt stiv. Men flinke karer som stod på.

Juli 2013
C

Christer om RAMONAS BYGGSERVICE DA

Elverum
Nytt Decra classic tak

Etter å ha jobbet i bygg og anleggsbransjen i mange år, mener jeg å ha godt grunnlag for å si noe om firmaet og jobben de utførte. Dette var håndverk av høy klasse. Det samme kan sies om kvalitet og til riktig pris. Meget hyggelige og flinke fagfolk, terningkast 6. Anbefales på det sterkeste!

Juni 2012
L

Lars om Rena Blikkenslagerverksted AS

Elverum
Tilbygg spisestue.

Dette ble bra! Et solig stykke arbeide er gjort i min nye og gamle stue, samt nye utvendige tak på hele huset. Kim og Lars har gjort en glimrende jobb, nøyaktige, pent arbeide, presise på jobb, virkelig til å stole på. Ryddige karer og gode til å utnytte materialene. Så gode løsninger og var også gode til å spare meg for utgifter der de kunne. Og ikke minst, til en pen pris på det totale arbeidet. Et firma som virkelig kan anbefales! Linda Huseb

Feb. 2012
L

Linda om KH BYGDESERVICE AS

Elverum