Trenger du en taktekker i Melhus?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Melhus? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Melhus konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en taktekker i Melhus?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Melhus? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Melhus konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Taktekker-jobber i Melhus på Mittanbud

Nytt tak og påbygg.

7212KORSVEGEN

Shingel, tro og opplekting rives. 18mm huntonit og 2 ganger opplekting med stein og gavelstein. Huskassen er 8,1 X 13,4 og kobbhus. På andre siden av huset skal det bygges på inngangsparti på ca 4 X 3 m. Har skrå kasser som skal gjøres flate. Nye renner på ene siden av huset. 5" liggende dobbelfals på tilbygget og 2"X6" i reisverk. Skaffer vindu og flytter ytterdøra selv. Zanda grå/antikk, ru. Luftehatt for soil tilhørende taksystemet. Tilbygget leveres ferdig isolert med plast innvendig. Isolasjonen som fjernes på taket ved riving brukes i tilbygget. Grunnarbeid på tilbygget må fikses. Isoporelement med plater på utsiden. Mulig at takjobben blir forsikringssak. Referanser kreves og vil ikke ha polakker etc på jobben.

Snekkeren og taklegging

7224MELHUS

Ønsker å bygge en veranda, ca 50 kvadrat. Trenger å bytte 5 vindu. Må bytte tak på ei trønderlån

Nytt tak

7236HOVIN I GAULDAL

Nytt yttertak Vil ha pristilbud

Trenger nytt tak.

7236HOVIN I GAULDAL

har skrudd rillatak på ca. 150m2 og 10 Ruller med Debigum (Elefanthud) som ligger klar til å brukes på taket. etter jeg har oppdaget vannlekasje etter brann og redning i kommunen har montert takstige. jeg ønsker å bruke opp materialet jeg har liggende og bytte det som må byttes etter vannskader. har dessverre ikke så mye bilder av taket, men et par ved takstigen har jeg.

Nytt tak på hytte

7234LER

Lita hytte ca 40 m2 med bølgeblikk tak som trengs byttes da underbord er råtne enkelte plasser

Skifte tak

7224MELHUS

Har fått lekkasje på taket. Nåværende tak er altaskifer fra 1990. Undertak er ranit. Ønsker å skifte til vanlige sorte takplater/ fasadeplater. Må vel skifte sløyfer og lekter også. Ikke nødvendig ned nye takrenner. Kan evnt ta av gammelt tak selv. Bygget er 1 etasje. Tilsammen ca 50 m2 med møne.

Siste evalueringer
Legging av ny shingel på gammelt shingeltak

Egip Bygg gjorde en meget bra jobb. Jeg kunne ikke være tilstede, men de kom og gjorde jobben slik avtalt. God kvalitet på arbeidet, gjennomført til avtalt tid og pris. Får min beste anbefaling!

Sep. 2019
T

Torbjørn om EGIP BYGG AS

Oslo
Legge ny takshingel på gammel shingel.

Kolbjørn Kolset,Melhus 29.mai 2019 Fikk lagt ny schingel på,totalt 200 kvm. Veldig fornøyd med arbeidet,veldig effektive og godt arbeid. Jobben gjort på 3 dager. Lett å kommunisere med underveis.Ryddet opp etter seg. Betaling når arbeidet var gjort. Kan godt anbefale dette firmaet for andre.

Mai 2019
K

Kolbjørn om TRONDHEIM BYGG OG FASADE AS

Gimse
Taktekking

Arbeidet utført som avtalt i forhold til pris og tidsbruk. Arbeidet pent og proffesjonelt utført Hyggelige og flinke folk. Kan absolutt anbefales videre. Tom Arne Gustad

Mai 2019
T

Tom Arne om EGIP BYGG AS

Melhus
Skifting av tak

Vi er så fornøyd med jobben! Han tok bort gammel skifer.på gammelt hus og la på nye taksteinsplater. Ryddig, raskt og effektivt! Vi kan virkelig anbefale Takdesign.

Feb. 2018
T

Tom Arne om TAKDESIGN AS

Melhus
Skifte av tak utvendig

Hyggelig firma. Gir detaljert prisoverslag. Jobb utøres iht. avtalt tid og periode. Mindre tillegg ble fikset fortløpende.

Sep. 2017
A

Arne Edvin om TAKDESIGN AS

Melhus
Tetting av tak

Hva snar med og gi en grei pris, kom på befaring og meget nøye forklart hva som måtte til. Kom til avtalt tid og utførte jobben sammen en lærling. Dem tok også og satt inn 4 ventiler i et anna hus i samme slengen. Topp jobb, topp service. Anbefales på det sterkeste. Følte mere han ble som en venn enn en som skulle utføre en jobb. Toppers firma

Nov. 2015
T

Torkil om STEIN HUGDAL BYGGTJENESTER AS

Melhus
Rehabilitering tak prunnet lekkasje

Denne evaluering ble gitt til CHRISTIANIA TAKTEKNIKK AS(org:911631954). Se firmabeskrivelse for mer informasjon: Her gikk det unna! En helt utrolig flott gjeng som gjorde jobben unna på 7 dager! (Trodde de ville bruke 2-3 uker) Pliktoppfyllende og nøye er mitt inntrykk etter at jobben nå er ferig! Alt avfallet etter riving av taket er fjernet! Disse vil jeg absolutt anbefale videre!

April 2015
M

Mette om CHRISTIANIA TAKTEKNIKK AS

Melhus
Omtekking av tak.

Leverte et utmerket arbeide fra befaring, anbudsforhandling til ferdig utført oppdrag. Jeg bruker gjerne firmaet ved event. nye oppdrag.

Mars 2015
P

Per Arild om TFS ENTREPRENØR AS

Gimse
Isolering og montering av tak gips i garasje

Kjempe trivelig gjeng som hadde god kunnskap. Utførte jobben til avtalt tid og pris :)

Mai 2014
F

Frode om PPG BYGG AS

Melhus
Skifte tak på hytte.

Meget godt fornøyd med jobben som ble gjort, oppdrag utført til avtalt tid, og til avtalt pris. Meget gode håndverkere, løsnings orientert.

Juli 2013
H

Hans om KARWACKI TJENESTER

Kattem
Pipebeslag ønskes

Kjapp levering og grei pris! Anbefales!

Des. 2011
H

Hans Kristian om Arne Wold

Melhus
Taktekking

Firma Stein Hugdal svarte raskt på anbudsforespørsel og pris på jobben. 230 kvm ny shingel på tak skulle legges, skifte av stålbeslag, nye takrenner og nedløp. Jobben ble startet til avtalt tid. Selv om været i Trøndelag ikke viste seg på det beste, ble jobben ferdig i løpet av en uke (hadde med seg en medhjelper). Jobben ble utført på en profesjonell måte av to topp positive mennesker som gjorde en kjempejobb. Jeg kommer til å benytte Firma Stein Hugdal ved en senere anledning dersom det er behov for det. Jeg gir ham mine beste anbefalinger;)

Sep. 2011
K

Kjersti om STEIN HUGDAL BYGGTJENESTER AS

Gimse