Trenger du en taktekker på Horten?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker på Horten? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere på Horten konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en taktekker på Horten?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker på Horten? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere på Horten konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Taktekker-jobber på Horten på Mittanbud

Bytt av tak på enebolig

3179ÅSGÅRDSTRAND

Snekker med fagbrev og er seriøs søkes til bytte av tak. Kan også bli arbeid andre steder på huset. Enebolig i Åsgårdstrand. Referanser er fint.

Reparasjon lekkasje på tak

3188HORTEN

Lokalisere og reparere lekkasje på tak. Det har oppstått i vinter, da det nå lekker inn vann i vinterhage under takutsping. Ønsker å få dette undersøkt og reparert før det oppstår råteskade.

Reparere takrenner som har løsnet

3186HORTEN

Takrennnen har løsnet og må repareres dvs settes på plass. Jeg har stige. Kort jobb

Bytte av 2 x pipebeslag og pipehatt i Åsgårdstrand.

3179ÅSGÅRDSTRAND

Har behov for bytte og utbedring av pipebeslag grunnet vanngjennomtrening. Taket er lagt med shingel. Eksisterende pipebeslag fremstår som om overgang mellom pipe og tak har dårlig overgang. Spesielt nedfall på pipebeslag gir oppsamling av vann fra takk. 1 stykk varm pipe - H: 105-130cm (pipehatt ikke inkludert) L/B: 55cm 1 stykk kald pipe - H: 50-70cm (pipehatt ikke inkludert) L/B: 50cm

Nytt belegg på taket

3188HORTEN

Enebolig i ett plan med flatt tak, byggeår 1971, ca. 165 - 170 kvm2. trenger nytt belegg på taket. Fra før er det et lag oppå det originale taket fra byggeåret.

Skifte tak

3189HORTEN

Fjerne takstein, lekter og papp. Legge Hunton undertak, lekte på nytt og legge ny takstein. Skifte vindskier og bord under gesims på gavlevegger Ny glasert takstein sort.

Siste evalueringer
Legging av ny takshingel med beslag og takrenner

Bedriften møtte til befaring til avtalt tid. Mottok et tilbud i løpet av kort tid. Startet jobben dagen etter aksept av tilbudet. Jobbet utrolig effektivt og arbeidet ble gjennomført i løpet av avtalt tid. Etter hver dag ble det ryddet rundt hytta og alt søppel ble fjernet. Jeg er svært fornøyd med arbeidet. Faktura for utført arbeid var iht tilbudet. Anbefales!

Okt. 2021
A

Arild om Tak Rehab AS

Horten
Taklegging 130m2 på Borre i Horten

Jeg fikk ca 10 bedrifter til å gi meg pris på å legge om nytt tak på 130m2. Eldaras var billigst av alle og vi ble veldig fornøyd med jobben han gjorde. Jeg har aldri opplevd mer ærlig håndverker.

Okt. 2021
T

Tor Henning om Tak Rehab AS

Borre
Ny takshingel på enebolig

Meget godt utført arbeid fra start til slutt. Holdt alle avtaler. Ikke det billigste anbudet, men seriøst firma og hyggelige folk. Kan trygt anbefales.

Sep. 2021
G

Gro Sjøblom om Buskerud Blikk & Montasje AS

Horten
Fornying av tak

Høy kvalitet på arbeidet og hyggelige arbeidere. Et firma som er veldig opptatt av at kunden skal bli fornøyd med jobben. Kan anbefales på det sterkeste.

Mai 2021
K

Kjell om PROFFE BOLIGPARTNER AS

Horten
Nytt tak på hus og garasje - takplatr

God kvalitet og meget konkurransedyktige priser.

Mars 2021
J

Jørn om TWIN EIENDOM Rune J Hansen

Åsgårdstrand
Takomlegging

Flinke folk til takomlegging.😊

Feb. 2021
I

Ingeborg om JOHANSEN TAK OG FASADE AS

Borre
Takfornying

Vi er veldig fornøyd med jobben som er gjort! Alt ble gjennomført i hht avtale, god kommunikasjon underveis og prikkfri opprydning når jobben var fullført.

Aug. 2020
B

Bitte Fosseid om PROFFE BOLIGPARTNER AS

Horten
Sette inn takvinduer

Denne jobben ble betydelig større da vi vurderte at vi også ønsket å bytte hele taket. Et grundig og godt firma gjorde både jobben med å bytte takvinduer og legge helt nytt tak for oss. Vi fikk god pris og tydelig og god informasjon hele veien, og avtaler ble holdt. Veldig hyggelige og flinke snekkere fra Loland jobbet hos oss. Vi har bedt firmaet nå levere et tilbud på bytte av kledning og vinduer på hele huset vårt siden vi var så fornøyde med firmaet! Tommel opp for Lolands!

Juli 2020
R

Ruth om Lolands Bygg Og Renovering AS

Horten
Renovering av tak, ca 132 m2

Full tillit fra første befaringsbesøk, og proff oppfølging under hele prosessen. Byttet fra shingel til takstein, med nye vindskier, israft, takrenner og nedløp,samt skiftet to takvinduer og ny pipehatt. Alt like profft utført. Kvalitet, kommunikasjon,pålitelighet og ryddighet får full score, og prisen var fullt ut akseptabel. Naboer og besøkende like imponert som oss. Ferdig innenfor tidsfristen. Må nå bytte vinduer og kledning for at det skal stå i stil med det flotte taket. Anbefaler dette firmaet på det varmeste og sterkeste, og ønsker dem lykke til videre. Mvh Åshild og Johnny Kristoffersen

Juli 2020
J

Johnny om FREITAG & PEDERSEN AS

Horten
Bytte kledning og tak på hus.

Hyggelige karer og resultatet ble toppers👍🏻

Juni 2020
O

Ole om TK BYGG & RESTAURERING AS

Horten
Skifte tak

Twin Eiendom gjennomførte arbeidet til avtalt tid og pris. Vi hadde også en god dialog når det gjaldt tillegg gjennom prosessen.

Mai 2020
H

Haakon Bendik om TWIN EIENDOM Rune J Hansen

Horten
Takpanner enebolig

Jobben ble påbegynt til avtalt tid og gjort på en effektiv måte innenfor avtalt tid. God kommunikasjon gjennom hele prosessen, samt to iherdige snekkere som sto på og jobbet i 10 dager med regn og kald vind. Kan anbefale og ville evt kontaktet E. V. Tak og Bygg for skifte av tak igjen i fremtiden.

April 2020
V

Vidar om E. V. TAK & BYGG AS

Horten