Trenger du en taktekker i Ski?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Ski? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Ski konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en taktekker i Ski?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Ski? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Ski konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Taktekker-jobber i Ski på Mittanbud

Bytte tak

1424SKI

Bytte av tak med takstein. Grunnflate på huset er ca 90 kvm. 1 tilbygg med tak inn mot huset det andre taket og et utvidet i samme retning men litt annen vinkel

Fullføre arbeid utendørs

1400SKI

Legge tak på anneks og ferdigstille anneks utendørs. Fullføre arbeid på platting rundt anneks, pluss en levegg som skal ha armeringsjern til klatreplanter. Lage en port til terrassen.

Maling og rengjøring av tak

1424SKI

Trenger å få flekket på noe maling utvendig på hus, kun kosmetisk og på noen steder der det mangler maling. Trenger også å få fjernet mose fra taket.

Legge nytt taktekke med papp

1424SKI

Hytte på Hvaler som trenger nytt tekke med papp. Ble sist lagt oppå den gamle pappen i slutten av 1980-tallet. Ønsker også nye beslag og takrenner med nedløp i stål. Taket har lav helningsgrad, så kun papp er aktuelt tekke. Taket har et areal på ca. 120 m2, taket er rektangulært, og det er 1 nedløp på ca. 4m. Lenge på takrenner er 15m. I tillegg er det en pipe og en luftekanal over tak.

Nytt tak til bod

1406SKI

Hei! Ønsker nytt tak til bod 2300x2600 mm. Både konstruksjon og belegg må erstattes. Vil gjerne ta forlengelsen av dette taket som kan være da tak over liten sykkelparkering for 4 sykler. Dette er saltak. Ønsker et tilbud på både materieller og arbeid :) Det er

Nytt tak til bod

1406SKI

Jobb- Erstatte gamelt tak i en gammel bod, med nytt tak, både konstruksjon og takbelegg. Det er saltak. Bod er ca 2300*2600 mm. Tillegg vil jeg gjerne ha et tak som går fra samme bod og er forlenget til å være et takk over sykler (4 stk ) (taket over sykler kan være i plast men kom gjerne med tilbud). Jeg vil gjerne ha et tilbud med materialer og arbeid. Jeg sender gjerne en tegning med mål.

Siste evalueringer
Utbedre rift i tak

Raskt levert!

Jan. 2020
S

Stian Tonaas om TILKOMSTTEKNIKK MOSS NOWICKI

Ski
Sjekk av tak på gitt sted(tidligere lekkasje under).

Mikael kom kl.14.30 en fredag. Jeg forventet en inspeksjon men han inspiserte taket byttet 5-7 takplater. Kom med «vettuge» faglige anbefalinger til hva som måtte gjøres videre. Veldig fornøyd med jobben.

Nov. 2019
T

Thomas-Andre om M.F TAK OG FASADE TEKNIK MIKAEL EMANUEL FREDRIKSEN

Ski
Reparasjon av lekk i tak

Bra gjennomført som avtalt, efaktura i nettbank. Supert. Bør bli litt bedre på generell kundekommunikasjon skriftlig.

Okt. 2019
K

Ken Joseph om HM BYGG PARTNER AS

SKI
Nytt tak og takrenner ca 140 m2 grunnareal

God kommunikasjon, fint tempo, fin jobb, ryddige kontrakter - men etter litt venting på takstmann for å taksere en skade som ble avdekket underveis, mistet de helt tempoet, og alt ble veldig forsinket. Istedet for 3-4 uker endte det opp med nærmere 3 måneder. Men kontrakten inneholdt dagbøter, så de ble trukket fra prisen. Så ryddig sånn sett. En takrenne viste seg etterhvert å fungere dårlig, noen måneder senere, da jeg sendte beskjed ble den fikset neste dag.

Sep. 2019
A

Asbjørn om OSLO BYGG OG RESTAURERING AS

Ski
Rehabilitering av tak

Fantastisk flinke folk! Veldig fornøyd med resultatet. Kan trygt anbefale Hubert og hans ansatte hvis noen skal rehabilitere sitt tak.

April 2019
F

Finn Aleksander om HM BYGG PARTNER AS

Ski
Bytte av tak.

Bytte av tak. Tak og Bygg Partner AS byttet taket vårt i vår. De har utført en meget god jobb. De startet opp når de skulle og jobbet lange dager. Arbeiderne var meget effektive og arbeidet holdt seg innenfor tidsestimatet. Prisen for utført arbeide er også veldig bra. Anbefales!!!

Mai 2018
R

Remy om TAK OG BYGG PARTNER AS

Moss
Nytt tak

Ekkert tak fikk jobben etter en befaring med flere andre taktekkere. De gjorde et grundig forarbeid og startet arbeidet etter avtale. God pris på arbeid og materialer. De jobbet effektivt og var ferdige etter avtalt tid. Anbefales!!

Des. 2015
R

Rolf om FLATETAK SERVICE AS

skifte ut takstein som er ødelagt

Martinsen gjorde en god jobb til avtalt pris og til avtalt tid.Benytter gjærne hans tjenester en annen gang.

Okt. 2015
J

John Arve om MARTINSEN BYGGSERVICE T MARTINS

Ski
Nytt tak

Hyggelig folk. Bra pris. Pga været og leveranse feil ble ferdigstillelse senere en avtalt. Men resultatet ble bra og de ryddet opp etter seg.

Mars 2015
E

Erik om Stein&Håndverk

Frogner
* Fortsatt ledig: Knekt betong takstein.

Skiftet enkelte knekte betongtakstein på tomannsbolig. Bestilling og gjennomførelse gikk akkurat slik man kan håpe på og ønske seg fra Englevakten bygg AS. Godt fornøyd med resultatet.

Aug. 2014
H

Hugo Christian om ENGLEVAKTEN BYGG AS

Ski
stoppe taklekkasje + reparere pipebeslag + evt tak

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble utørt. Bra kommunikasjon og ålreit pris. Et spesielt pluss for at de kom på kort varsel og tettet lekkasjen.

Jan. 2014
J

Jardar om OPPLAND TAK OG MALING JOAKIM LYSGÅRD

Ski
omlegging av tak (ca 170m2)- nye takstein

Ga et godt, meget fullstendig og detaljert anbud. Ikke billigst, men ga et solid inntrykk som avgjorde valget for oss. Arbeidet kom igang litt senere enn ønsket, og full ferdigstilling tok av forskjellige grunner lang tid ( ca 7uker), dog uten at det gikk ut over kvaliteten. Flinke folk, behagelige å forholde seg til. Vi er meget fornøyd med det endelige resultatet.

Nov. 2013
A

Arnulf om E. V. TAK & BYGG AS

Ski