Trenger du en taktekker i Moss?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Moss? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Moss konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en taktekker i Moss?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Moss? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Moss konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Taktekker-jobber i Moss på Mittanbud

Bygge tilbygg og diverse - nytt og rehabilitering

1523MOSS

Har behov for bistand fra en seriøs snekker-/tømrerleverandør. Arbeidsomfang inkluderer montasje av nytt bjelkelag (I-bjelker), konstruksjonstilpasninger, taktekking og beslagsarbeider, samt montasje av nye dører og vinduer. Det er nesten ferdig revet nå og klar for tømrer. I-bjelker er på plass innen 4 uker. Ta kontakt for videre detaljer.

Terrasse - papp med riktig fall

1532MOSS

Lagt på nye terrassebord, men opplever nå at vann blir stående fast på pappen som er under. Ønsker å få gjort det på nytt med riktig fall

Taktekking

1560LARKOLLEN

Legge nytt tak. Enten sink eller takstein

Takstein blåst av

1512MOSS

En takstein blåste i natt av hustaket. Taksteinen er øverst på skråtaket og må byttes ut (se bilder). Har ekstra takstein, tror den passer.

Tetting takpapp Refsnes 1 Borettslag

1518MOSS

Takpapp fra 1998, må tettes i 2025. Terrasene Bekkefaret 11 med 4 leiligheter og terrasene Refsnesalleen 86 med 6 leiligheter.

Bytte av shingeltak og vindskier

1570DILLING

Bytte av shingeltak og vindskier på hytta i Moss. Det er ca. 88kvm tak og 25m vindskier.

Siste evalueringer
Takrenovering

Viken Tak og Bygg AS forklarte oss bra hvordan de tenkte å utføre renovering av takket. De var profesjonelle, veldig effektivt og nøyaktig. Vi anbefaler dem og vil gjerne ta kontakt med dem igjen for andre oppdrager. Lykke til videre!

Feb. 2023
P

Patrick om Viken Tak og Bygg AS

Vinterbro
Vannlekkasje yttertak

Veldig fornøyd med god kommunikasjon underveis, fornuftig pris, effektiv og profesjonell utførelse på takrep.

Feb. 2023
I

Iren Andrea Amundsen om LINDBERG BYGGSERVICE

Larkollen
To flyttet taksteiner å sette på plass igjen

Raskt og pedagogisk om hvordan de gjør jobben.

Okt. 2022
P

Patrick om MT-Sanering AS

Vinterbro
Reparasjon av lekter til taksten, legge snøfangere

Ryddig og pålitelig. Gjorde jobben til en bra pris. Dokumenterte med bilder.

Okt. 2022
R

Roger om ØSTBYGG - JARLE STANGNES

Moss
Nytt tak på tomannsbolig

AK Bygg AS byttet tak, foret ut vegger, la ny isolasjon og ny vedlikeholdsfri panel hos oss og vår nabo (tomannsbolig) på Jeløya i Moss. Boligen fra 70-tallet fikk et solid og moderne ansiktsløft, til glede for oss selv og forbipasserende i gaten. AK fremstår som proffe, forstår oppgaven godt, kommer med gode innspill underveis og er løsningsorienterte. Resultatet ble et fresht hus vi er stolte av, gjort av håndverkere som kan greiene sine. De bruker tiden det tar for å få det ordentlig bra, og tar hensyn til både oss (med småbarn) og nabofreden. Takk for vel utført jobb!

Okt. 2022
K

Kjetil om AK BYGG AS

Moss
Møne lister

Hyggelige ,raske og effektive God kommunikasjon hele veien Prisen var heller ikke noe å klage på Det beste er at jeg går høsten i møte med tett tak ,nytt beslag på pipa og rene og tette takrenner Torill Aanerød Hermansen

Sep. 2022
T

Torill Aanerød om CITY TAK OG BLIKK V/ ANDERSEN

Moss
Blikkenslagerarbeid pipe tak

Rask tilbakemelding, pålitelig og rimelig tilbud, god kommunikasjon, effektivt og godt utført jobb, rask levering, hyggelige folk! Alt i alt veldig fornøyd !

Sep. 2022
S

Sina om OLSEN BLIKK & MONTASJE AS

Moss
Lekkasje i tak

Kom raskt i gang med arbeidet, ryddet opp og var effektive. Hjalp også til med rapport til forsikringsselskapet i etterkant. Lett å kommunisere med. Anbefales🤩

Juli 2022
C

Cecilie om AK BYGG AS

Moss
Legg nytt tak

Ryddig prosess hele veien fra tilbud til gjennomføring. Veldig fornøyd

Feb. 2022
S

Sigurd Some om E. V. TAK & BYGG AS

Moss
Takbro mellom piper

Rask og god gjennomføring av jobben til avtalt pris. Anbefales.

Feb. 2022
E

Egil om CITY TAK OG BLIKK V/ ANDERSEN

Moss
Fikse lekkasje tak

Vi er utrolig fornøyd med Viken Tak & Boligservice AS. Utrolig bra utført arbeid i forbindelse med fiksing av lekkasje på taket. De tok kontakt, befaring og gav pris på prosjektet, samt start -og sluttdato, og alt ble overholdt. De ryddet også ordentlig opp etter seg som er en ekstra stjerne i boka. Skulle ønske jeg kunne krysset av for hver eneste punkt på listen iht hva vi er fornøyde med. De utførte jobben på en utrolig bra måte. Dokumentasjon, god kommunikasjon underveis og en topp sluttrapport. Vi velger definitivt dere igjen. Takk for hjelpen! Imponerende 😊

Feb. 2022
I

Ida om Viken Tak & Boligservice AS

Moss
Montering av takstige

Chris kom og gjorde jobben på veldig kort varsel, til avtalt pris og uten problemer. Kan absolutt anbefales.

Des. 2021
L

Louise om VIKEN TAK & VEDLIKEHOLD AS

Tomasjord