Trenger du en taktekker i Sola?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Sola? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Sola konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en taktekker i Sola?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Sola? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Sola konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Taktekker-jobber i Sola på Mittanbud

Reparasjon av taklekkasje

4058TANANGER

Enebolig fra 1965, nytt tak i 1984 da huset ble bygd på til 1,5 etasje. Har fått en mindre lekkasje inne, som har kommet inn der taket møter yttervegg i 2.etasje. Ønsker anbud på befaring for å få tilbud om reparasjon.

Takstein som har falt ned.

4056TANANGER

Hei jeg har mistet 2 av mine taksteiner på huset og skulle hatt litt hjelp til å få de montert tilbake på plass, er det noen som kan hjelpe med dette ? Det hadde vært supert. Mvh, Tim Adrian

Befaring tak

4055SOLA

Eg har ett flatt tak på et påbygg på huset som nå er tekket med glassfiber som begynner å sprekke. ønsker å få en pris og anbefaling av dere ka som bør gjøres for å få dette optimalt igjen. Adressen er Sør Kolnesvegen Mvh Anthoni

Feste stigetrinn og plattform på tak/pipe

4056TANANGER

Trenger stigetrinn på tak for feier. Pga nokså høy pipe trengs også en plattform for feieren å stå på. Pristilbud ønskes.

Kartlegge og reperasjon av vannlekkasje

4055SOLA

Det er oppdaget vann i en liten bod i 2.etasje på en enebolig. Jobben går ut på å finne ut hvor vannet kommer fra og tette dette, men ønsker først en gratis befaring og prisoverslag.

Tette avløpsrør utvendig svalganger.

4050SOLA

Vi har en god del avløpsrør som er tett og noen kan være løs, dette har det blitt lekkasje av og 1 leilighet er skadet. Vi trenger å få disse staket opp og eventuellt de som er løse må da festes igjen i betongen.

Siste evalueringer
Oppussing vinduer/dører

Siden jeg planlagt noe oppussing hjemme og opprettet annonsen her i Mittanbud, Rogalands Rehabilitering og sin leder, Julius, ble den som vist mest pålitelighet og seriøste. Etter fullført jobb, kan jeg bekrefte at Rogalands Rehabilitering ble den beste valg! God kommunikasjon underveis, kvalitet på arbeidet, profesjonalitet i gjennomføring, ryddighet og pålitelighet og effektivitet! Jeg anebefaler Rogalands Rehabilitering og skal bruke dem på fremtidige jobber hjemme.

Juni 2022
D

David om ROGALANDS REHABILITERING

Sola
Skifte tak

Røgenes er et firma som jeg anbefaler. Vi fikk skiftet til nytt tak, nye takrenner og nye vindu på en kvist. Fjernet all takstein, lekter strø og papp og la på nytt. De byttet også noen dårlige takplater. De jobbet og stod på fra tidlig morgen og fikk jobben gjort. Logistikken fungerte utmerket på alle felt. Tilbudet var ryddig og greit, og vi betalte etter jobben var gjort. Savner en sluttbefaring? (Og det mangler en takhatt). Den kommer nok. Arbeidet blir registrert i boligmappen. En ting som burde vært sjekket. Når arbeidet var ferdig ble taket spylt rent. Takrennene var derfor fulle av støv og annet avfall samt noen spiker. Dette burde vært fjernet. Anbefaler likevel dette firma.

April 2022
G

Geir Arne om Byggmester Røgenes & Co AS

Sola
Legging av 2 til 3 stks takstein

Han kom til oss uten stige og lånte senere stige av naboen for å gjøre jobben

Mars 2022
M

Mantosh om Hognestad Bygg AS

Stavanger
Fest to takstein.

Rask respons, ryddig kommunikasjon og jobben utført etter avtale. Kan anbefales.

Feb. 2022
A

Andreas om Hognestad Bygg AS

Sola
Tak panner/sløys

God kommunikasjon . god jobb Kom til avtalt tid . Hyggelig personer som kunne sitt fag

Jan. 2022
b

bjørn om AAVITSLAND BYGG

Stavanger
Vannlekkasje og råtne bord på tak

God kommunikasjon, fokus på sikkerhet og opprydding etter jobben.

Sep. 2021
B

Bjørn-Andre om HOBU BYGG

Røyneberg
Ende mønepanne og 2 til med spikerslag

Alt etter avtale

Sep. 2021
B

Bjørn Kenneth om STOKLAND BYGG AS

Tjelta
Bytte papp på taket. ( 2-3 meter)

Effektivt, sikker og vel utført arbeid.

Sep. 2021
S

Shamal om HOBU BYGG

Ræge
Tak reparasjon - enebolig

Jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på arbeidet som er utført. Følgende er jobben som ble utført: 1. Rengjøring, vasking og maling av taket 2. Bytt ut hele kledelsen på den ene siden av huset 3. Riv den gamle plast takrenner og installer ny alu-renner 4, Mal hele huset og garasjen utendørs (enebolig av ca 300 kvm) 5. Rengjøring og maling av terrassen Kvaliteten på utført jobb er topp. Alt ble ryddet opp etter at jobben var gjort. De tok litt lengre tid enn forventet å fullføre jobben, men arbeidskvaliteten jeg tror er best. Jeg vil bruke ProfessionalHus sikkert igjen for andre jobber. Jeg har også anbefalt ProfessionalHus til mange av mine venner.

Nov. 2020
R

Rajesh om PROFESSIONAL HUS SERVICE PRZEMYSLAW OZARKOW

Tananger
Tetting rundt 7 takhatter

Fornøyd med prisen på arbeidet sammenlignet med andre tilbydere. Litt utfordring med gjennomføring av arbeid og kommunikasjon pga ferieavvikling, men alt ble i orden og jobben ble utført.

Nov. 2020
J

Julian Andre om Stavanger Blikk AS

Stavanger
Skifte tak

Arbeid var av en god standard og var gjennomført rask

Okt. 2020
A

Andre van om BYGGMESTER BOB AS

Røyneberg
Legging av nytt tak

Kjekke folk som er ryddig og gjør jobben gjort.

Aug. 2020
k

kjetil om HÅLAND & KLINKENBERG BYGG AS

Sola