Trenger du en taktekker på Kongsberg?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker på Kongsberg? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere på Kongsberg konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en taktekker på Kongsberg?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker på Kongsberg? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere på Kongsberg konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Taktekker-jobber på Kongsberg på Mittanbud

Skifte av tak og kledning på hytte

3618SKOLLENBORG

Skifte tak og kledning på liten (ca. 45 kvm) hytte nær Kongsberg. Hytten ble bygget i 1965 og har stående kledning og tak med shingel. Vi ønsker å skifte kledning på minimum 1 vegg, legge nytt tak (evt. malmfuru) og montere nye takrenner. Eventuelt kan det være aktuelt å også skifte kledning på alle vegger, samt å montere nye vinduer i samme stil som de gamle. Avstand til vei er ca. 700 m. Transport av materiell og utstyr på traktorvei må avtales med grunneier. Befaring kan avtales i uke 26-28 eller 32-34

Fikse tak

3617KONGSBERG

Hei! Vi har vært uheldig og krasjet med et hustak i Kongsberg. Ønsker at noen fikser det igjen. Det haster ikke veldig, men innen neste 2 uker. legger ved bilder sånn at dere får oversikt. Vi ønsker prisoverslag og faktura/kvittering på arbeidet.

Fuktskader undertak

3614KONGSBERG

Fra takstrapport: Det ble registrert vesentlige fuktskader i undertaket i området ved nedfallsgradene over inngangspartiet til boligen. Isolasjonen er generelt uryddig montert, stedvis ingen isolasjon. I de områder med manglende isolasjon har det oppstått fuktskader som følge av kondens. Kondensvannet blir liggende mellom fuktsperren og himlingsplatene. Fuktskader i undertaket må fornyes og det må utføres tiltak for å hindre tilsvarende type skader. Befaring ikke mulig før 3. juni som er inflyttingsdato.

Ny luftehatt på tak for kjøkkenventilasjon

3616KONGSBERG

- tidligere luftehatt er revet av - åpningen er per nå dekket med to takstein - trenger isolering

Snøfangere

3613KONGSBERG

Hei. Prøver å legge ut ein mindre jobb her. Skulle gjerne hatt ein pris på oppsett av tak snøfangere på deler av taket. Ønsker at dere tar ein befaring og ein anbefaling. mvh for sameiet Bjarte Lægreid

Utbedre fuktskader i garasjetak

3612KONGSBERG

Garasjen er frittstående og i kortsiden med fall/takrenne er det skader på treverket etter fukt fra i høst/vinter. Ønsker å få tilbud på enten både bytte/reperasjon av takpapp og treverk, eller kun takpappen så tar jeg bytte av treverk selv. Taket er kledd med 100cm bred takpapp i lengderetningen. Området med fukt/råte er begrenset i lengderetningen til omtrent første tverrligger, ca 70cm fra kortenden/takrenne. Innvendig bredde: ca 300cm. Ikke sikkert treverket i hele bredden må byttes. Kun "min" 1/2-del som skal utbedres, andre halvdel er nabos uten skader. Ta kontakt for flere/bedre bilder, informasjon eller befaring.

Siste evalueringer
Bytte ut , og tilpasse 8-10 takstein i gradrenner

Han kom til avtalt tid, han var effektiv, og jobben ble perfekt utført, han var meget dyktig

April 2023
S

Svein om Tak Rehab AS

Kongsberg
Rengjøring/Reperasjon/bytte av takrenner

Bra utført arbeid, til avtalt pris.

Jan. 2023
M

Mats om Buskerud Blikk & Montasje AS

Kongsberg
Utbedring reparasjoner hus tak

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet AK bygg har utført på taket :-)

Nov. 2022
S

Sylvi S. om AK BYGG AS

Kongsberg
* Fortsatt ledig: Feietrinn/Takstige til hytte

Lett å kommunisere med og kom som avtalt. Fikk bra veiledende tilbud på forhånd basert på oppgitt info. Ble enige etter befaring om en fornuftig liten justering, uten at det utløste en veldig stor ekstra kostnad. Fornøyd med gjennomført oppdrag, og fint med bilder som ble tatt underveis for dokumentasjon.

Okt. 2022
E

Even om Eikrem tak consult

NESODDEN
Oppføring av tilbygg på 25 kvm - Jondalen i Kongsberg

Etter noen meget effektive uker fra M&K Bygg sin side i sommer stod vårt tilbygg på hytta i Jondalen ferdig. Presist og profesjonelt gjennomført - alt fra støping av ringmur til ferdig resultat. Ikke en detalj vi har å utsette noe på. God kommunikasjon underveis i byggeprosessen og opplever at disse gutta legger sin stolthet i etterlatt kvalitet. Superfornøyd, og anbefales på det sterkeste :)

Aug. 2022
H

Hege om M&K BYGG AS

Kongsberg
Bytte tak

Hans er en særdeles dyktig snekker, og er meget politelig person. Også så hyggelig!

Juli 2022
O

Olaf Bjarne om Hans Gunnarson Snekkertjenester

Kongsberg
VINSKJEBORD

Kom på befaring til avtalt tid. Begynte på jobben raskt. Var grundig og nøyaktig. Utførte den raskt. Hjalp oss både før og etter at jobben var utført. Er storfornøyd og vil bruke han til flere ting vi skal gjøre.

April 2022
F

Frode om Tømrer Magnus Ulleberg

Kongsberg
Nytt tak på dobbel garasje.

Magnus utførte en veldig god jobb. Pinlig nøyaktig med alt han foretok seg. Garasjen ser helt ny ut med nytt undertak, sløyfer og rekker. Vannbord, vindski og takrenner. Ikke noe å utsette på jobben. 100% fornøyd. Alle forventninger innfridd. Pris som avtalt. Har allerede planlagt flere nye oppdrag (bytte vinduer i huset) med ham uten å gå via nye anbud. Mvh Øyvinn Andreassen , Kongsberg

April 2022
Ø

Øyvinn om Tømrer Magnus Ulleberg

Kongsberg
Tetting av lekkasje på tak i enebolig

Veldig fornøyd med denne bedriften. De hadde utmerket service og stilte opp på kort varsel, da vi hadde veldig hastverk. De virket veldig proffesjonelle og vi har ingenting å utsette på jobben. Prismessig var det også bra. Man kan oppleve mye variert på service og kundehåndtering i håndverkerbransjen, men jobber alle som disse så hadde det vært lett å være kunde.

Jan. 2022
J

Jørn Rudi om Buskerud Tak og Blikk AS

Kongsberg
Nytt dekke, nye gesimser og takrenner på to garasjer.

Rask og tydelig kommunikasjon. Grei opprydding etter arbeidet var fullført (hvilket mange andre slurver med). Ettersjekk av arbeidet om noen måneder inkludert i prisen.

Des. 2021
B

Bjørg om VIKEN TAKTEKNIKK AS

Kongsberg
Total oppussing av 50-talls bolig

Svært flink, hyggelig og fleksibel rørlegger, svarer raskt og gjør en glimrende jobb! Anbefales på det sterkeste!

Nov. 2021
D

Dler om VARDE VVS AS

Kongsberg
Bytte av blikk beslag tak

Rask og pålitelig og gjorde bra arbeid

Okt. 2021
G

Geir om Tak Rehab AS

Kongsberg