Håndverk

Trenger du hjelp til å installere peis og ovn?

Uansett hva du skal ha gjort så kan du på Mittanbud få uforpliktende tilbud fra flere dyktige installatører - helt gratis!

Legg ut jobben og motta tilbud

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante bedrifter.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Siste evalueringer

montering av peis

Paris gjorte en bra jobb

- Arben Lleshi

Montering av peis

Kjempe flinke folk. Kom til avtalt tid til avtalt pris. :) Bruker dem gjerne igjen

- Rebecca Askildsen

Bytte vedovn

Vi er veldig fornøyde! Svært raske svar/god kommunikasjon hele veien fra pristilbud, spørsmål fra oss til fullført oppdrag. Vi hentet inn tilbud fra flere steder, men ingen tilbød å gjøre jobben til like lav pris som Paris. Midt i høysesong for skifte av ildsted tok det kun én uke fra vi sa at han fikk oppdraget, til at peisen var ferdig montert hos oss. De 3 som kom til oss var hyggelige, ryddige og effektive, slik at man merket at de virkelig kan det de driver med. Og kort tid etter, maks noen få dager, hadde vi mottatt både korrekt faktura og all dokumentasjon på e-post.

- Ingrid Røed-Matz

Montere Nordpeis Stockholm lav i leilighet.

Veldig hyggelige folk. Løste problemer som oppstod på en veldig fin måte. Kan trygt anbefale disse videre.

- Jørn Hareide

Innstallering av ildsted

God og effektiv kommunikasjon hele veien. Pent utført arbeid. Veldig fornøyd og kan absolutt anbefales videre.

- Nora Isaksson

Hei, jeg har en Dovrepeis, Sense 103 som jeg ønsker å få satt opp

Veldig fornøyd med jobben, God kommunikasjon, utført etter aftalen, til aftalt pris. Kan anbefales. Absolut intet negativt å si.

- Katja Iversen

Riving av peis

Supert utført! Kom til avtalt tid, gjorde jobben effektivt og ryddet/vasket etter seg

- Rigmor Lindberg

Demontere peis og tette skorstein + murpusse hjørne

Kom alltid til tiden som ble avtalt og var veldig nøye med arbeidet. Tilgjengelig og lett å holde kontakt med per telefon. Kan anbefales

- Arild Pettersen

Samarbeid med bransjen

For din trygghet så samarbeider vi tett med bransjeorganisasjoner og sertifiseringsordninger. Godkjenninger og sertifiseringer synliggjøres på den enkelte bedrifts profilside slik at du kan gjøre et trygt valg.

Ofte stilte spørsmål om Mittanbud

Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud

Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud

Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.

Mittanbud er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.

Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.