Håndverk

Trenger du hjelp til å installere peis og ovn?

Uansett hva du skal ha gjort så kan du på Mittanbud få uforpliktende tilbud fra flere dyktige installatører - helt gratis!

Legg ut jobben og motta tilbud

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante bedrifter.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Siste evalueringer

Rive peis

Ryddig og bra jobb utført av hyggelig folk. Ingen overraskelser. Profft.

- Jens Lien

Montering - Nordpeis Praha

Meget ryddig i kommunikasjon og oppfølging. Levert avtalt arbeid både på kort varsel og iht avtale.

- Ole Marius Steinkjer

Henting, levering og montering av peisovn

Svarte raskt og var lett å kommunisere med. De var effektive og profesjonelle, fant gode løsninger og ryddet opp etter seg.

- Silva Amundsen

Levering og montering av peisovn.

Veldig fornøyd med utført arbeid. Oppdraget ble utført som avtalt, til riktig tid, kvalitet og pris. Kjell svarer raskt på melding og er veldig pålitelig. Jeg ville absolutt anbefalt han til videre oppdrag. 10/10.

- Ingrid Aas

Montere peis

Kjempeservice!

- Daniel Andersen

* Fortsatt ledig: Montering av peis

Veldig fornøyd med jobben de gjorde med å montere vedovn. Effektivt og pent resultat. Anbefales!

- Stian Solheim

Gulvsliping og helsparkle vegg

Startet rett på arbeidet, profesjonelt utført og ga gode råd. Ble ferdige på en dag med å slipe 61 kvm. Vi er veldig fornøyde, og anbefaler dem videre!

- Ida Dalslåen

Demontering og flytting av klebersteinsovn

Effektiv, hyggelig, løsningsorientert og udelt positiv kar som kan fikse det meste! Anbefales på det varmeste; definitivt mitt valg neste gang jeg trenger hjelp med praktiske greier.

- Cecilie Solstad

Samarbeid med bransjen

For din trygghet så samarbeider vi tett med bransjeorganisasjoner og sertifiseringsordninger. Godkjenninger og sertifiseringer synliggjøres på den enkelte bedrifts profilside slik at du kan gjøre et trygt valg.

Ofte stilte spørsmål om Mittanbud

Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud

Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud

Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.

Mittanbud er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.

Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.