Planlegger du å renovere kjøkkenet?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planlegger du å renovere kjøkkenet?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet kjøkkenrenovering

Montere nytt kjøkken og ta bort fliser

0655OSLO

Jeg trenger hjelp fra en dyktig håndverker til følgende oppussingsoppgaver på kjøkkenet: 1. Fjerning av fliser: • Fjerne omtrent 3 meter med fliser fra en gipsvegg. Se vedlagte bilde for detaljer om området hvor flis skal tas bort. 2. Reparasjon av vegg: • Etter fjerning av fliser må gipsveggen repareres og klargjøres for montering av nytt kjøkken. Dette inkluderer eventuelt arbeid med sparkling og pussing eller erstatte gipsplater for å sikre en jevn overflate. 3. Montering av kjøkken: • Montere et nytt kjøkken fra IKEA. Dette innebærer: • Opphenging av skap og overskap. • Montering av skuffer og dører. Vennligst ta kontakt med meg for en befaring og videre diskusjon. ENGLISH BELOW: I need help from a skilled craftsman for the following renovation tasks in my kitchen: 1. Tile Removal: • Remove approximately 3 meters of tiles from a drywall. See the attached picture for details on the area where the tiles need to be removed. 2. Wall Repair: • After the tiles are removed, the drywall needs to be repaired and prepared for the installation of a new kitchen. This includes any necessary plastering and sanding to ensure a smooth surface, or change drywall. 3. Kitchen Installation: • Install a new IKEA kitchen. This involves: • Hanging cabinets and wall cabinets. • Assembling and installing drawers and doors. Please contact me for an inspection and further discussion.

Kjøkken montering

1187OSLO

Jeg flytte hus detfor gammel kjøkken og mellom fliser ventilasjon trenger priser

Renovering av kjøkken

4312SANDNES

vi har et kjøkken vi skal totalrenovere i sommer. Vi trenger at det legges opp strøm til ventilator og platetopp, kjøleskap, oppvaskmasking og to stekeovner. I tillegg blir det 5-6 stikkontakter, lysbryter og spotter i taket. Rommet vil være helt ribbet og klar til arbeid fra slutten av uke 30 og frem til uke 32. Da må det meste av arbeidet gjøres. ønsker et uforpliktende tilbud på jobben, gjerne fastpris.

Småjobber på kjøkken og bad

0659OSLO

Vi trenger hjelp til noen småjobber på kjøkkenet og badet. - Bytte benkeplate på kjøkken (ta av gammel plate og kutte og montere ny - tre plater) - Montere ny vask og kran på kjøkkenet - Bytte baderomsinnredning (ta ned gammel og montere ny) - Bytte speil på badet - Bytte dusjsett i dusj - Etablere en ny stikkkontakt på kjøkkenet (til mikro og stekeovn)

Ferdigstilling av kjøkken

3048DRAMMEN

Har kjøpt og montert kjøkken fra Epoq. På grunn av manglende verktøy, tid og motivasjon så har vi ikke fullført de siste detaljene eller justeringene. Det som står igjen er: - montere sokkellister over overskap for å fjerne mellomrom mellom overskap og tak. - justering av skap/skuffefronter. - retting av benkeplate som ble montert dårlig. Kjøkken leverandøren ønsker ikke å bistå siden jeg monterte dette selv.

Bytte benkeplate, male og flislegge en vegg

0196OSLO

Bytting av 3 benkeplater (u-kjøkken). Male en vegg og flislegge over stekeplate.

Siste evalueringer
Nytt kjøkken

Kan absolutt anbefale Stokland. Meget god gjennomføring, ryddig kommunikasjon og profesjonalitet hele veien. 10/10

Mai 2024
R

Richard om STOKLAND

Bodø
Totalrenovering av kjøkken, inkludert nye vinduer og skyvedør

Totalrenovering av kjøkken, inkludert montering av nye vinduer og skyvedør ble utført på en utmerket måte til avtalt tid og pris. Vi satte særlig pris på god kommunikasjon under hele byggeprosessen og en løsningsorientert tilnærming. Ryddige, både i utførelsen og på det administrative planet. Vi gir Håndverkere Robinsson våre varmeste anbefalinger.

Mai 2024
t

therese om HÅNDVERKERE ROBINSSON AS

Mandal
Nødvendig rørleggerjobb for bytte av kjøkken

Alt på stell!

Mai 2024
V

Vilius om NGF RØRSERVICE AS

Trondheim
Veggmontert ventilator på kjøkken

Det er både god pris og kvalitet på arbeid og profesjonalitet. Godt levert. Anbefales på det sterkeste.

Mai 2024
J

Jadranka om KVT Solutions AS

Stavanger
Renovering av enebolig

Skandi interiør har vært bærebjelken i oppussingsprosjektet vårt, og bistått fra start til mål. Vi fikk èn fast snekker som fulgte hele prosjektet, i tillegg til faste håndverkere for de ulike delprosjektene. Kort oppsummert er vi særdeles godt fornøyd med arbeidet som ble utført, effektivitet, punktlighet og ryddig kommunikasjon underveis. De bistod med snekkerarbeidet, gipsing, sparkling og maling, skifte av vinduer, kledning, med mer. De bistod også med finarbeid som plassbygging av spile-rekkverk, gulv, listing, etc. Anbefales!

Mai 2024
A

Andreas om Skandinterior AS

Fiskarstrand
Fjerne og legge ny fug kjøkken

God kommunikasjon, utførte jobben til avtalt tid og pris.

Mai 2024
J

Jeanette om Gabrusenoks Services

Oslo
Renovering av kjøkken

Treno bygg v/Andreas har levert et gjennomgående solid arbeid. Kommunikasjonen underveis har gått knirkefritt og gjort at vi har hatt senkede skuldre gjennom hele prosjektet. De har vært punktlige, effektive, løsningsorienterte og ikke minst veldig hyggelige. Ingenting å utsette på pris. Kan absolutt anbefales!

Mai 2024
C

Cecilie om Treno Bygg og Anlegg AS

Bønes
Totalrenovere kjøkken - endringer på rørsystemer

Veldig fornøyd med hele prosessen. Rask til å gi tilbud. Rørleggeren kom med råd underveis til valg løsninger. God kommunikasjon og ikke minst pris som avtalt.

Mai 2024
J

Joanna om RØR OG VEDLIKEHOLD AS

Skedsmokorset
Montering av nye kjøkkenfronter

Jan er en super hyggelig kar, pålitelig og presis som gjorde en fantastisk jobb! Strålende fornøyd med ny monterte kjøkkenfronter. Anbefaler Jan på det sterkeste.

Mai 2024
C

Claudia om Aja Bygg & Håndverkertjenester AS

Oslo
Looking forward to renovate my kitchen. Removal of false wall and make open kitchen

Good professional

Mai 2024
R

Ranjan Kumar om TOTALE TJENESTER AS

Stavanger
Rørlegger for flytting av kjøkken ut i stue

Proffe folk! enkle å kommunisere med, effektivt arbeid av høy kvalitet og svært pålitelige til riktig penge!: ) Vil absolutt anbefale!

Mai 2024
W

William om THORBJØRNSEN RØR AS

Oslo
Ferdigstille hybelkjøkken

Alt ble gjort som avtalt til avtalt pris, god kommunikasjon før og underveis. Anbefales

Mai 2024
S

Sverre om ULTIMATEBYGG AS

Oslo