Kjøkkenrenovering i Harstad

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjøkkenrenovering i Harstad

REN BYGG MURAWSKA

Hi! We are new on Mittanbud. We are a Family run home renovation and extension company with approximately 20 years of experience and can show our references. We are driven by a constant commitment to excel in all that we do and deliver the best results at an affordable price. Read more about us here: https://www.renbygg.no/ Please let us know if you have any questions or need help. Best regards. Ewa Murawska Telefon: 925 09 133 Web: www.renbygg.no

April 2023

Jeg skal rive og montere et lite kjøkken

"Fantastisk håndverk! Veldig nøye. Raske og pålitelige håndverkere som også gir råd og tips om hva som er best og lønner seg, eller ikke. Jeg har brukt de ved to forskjellige jobber, og kan trygt anbefale dette firmaet."
T
Tina
Lundenes
REN BYGG MURAWSKA

DW SNEKKERSERVICE AS

4.8 (29)

Juni 2021

Platelegge vegger, male og montere kjøkken

"Pålitelige, hyggelige og dyktige folk. Raske tilbakemeldinger ved spørsmål. Veldig fornøyd med jobben."
A
Ann Kristin
Harstad
DW SNEKKERSERVICE AS

GWR TEAM

Vi setter kvalitet, hurtighet ,- og gir deg en god pris på alle typer arbeid. Vi har kunden hele veien i hovedfokus.

April 2021

Bytte vinduer + altandør

"Byttet 3 vinduer og en altandør + totalrenoverte og bygget om kjøkken. Jobben fantastisk flott utført, til avtalt tid og avtalt pris. GWR Team, TAKK FOR FLOTT JOBB. Anbefales."
L
Leif
Harstad
GWR TEAM
Siste registrerte jobber

Reparasjon av kjøkkenvifte

9404HARSTAD

Vi har en kjøkkenvifte som det lekker fett fra. Jeg har forsøkt å rengjøre ventilatoren, men det hjelper ikke. Tror viften må tas ned og det må avklares hva som er feil.

Jeg skal rive og montere et lite kjøkken

9420LUNDENES

Jeg skal rive og montere et lite kjøkken i en enebolig i Lundenes men og skal skifte 9 vinduer

Renovere kjøkken

9409HARSTAD

Ønsker tilbud på renovering av kjøkken. Har fått levert Epoq-kjøkken som ligger klart til montering. Det gamle kjøkkenet må rives, og det skal installeres nytt skjult el.anlegg. Så må rive sponplater og sette opp nye. Vil også skifte gulvet. Se lenke for tegninger: https://drive.google.com/file/d/139SR643lfTIZVWQvs_xZ5LJ-zQusYg9o/view?usp=share_link Kjøkkenet er 11 kvm stort. Har avtale med elektriker for det elektriske arbeidet som skal gjøres.

Kjøkken.

9408HARSTAD

Legge nytt tak i kjøkken. montere plater på vegg. Sette opp Nova kjøkken. Kjøkkenet er ferdig montert

Ekstra kjøkkenbenk og oppbevaring

9407HARSTAD

Kjøkkenet mitt er lite og det er 1-2 meter (har ikke målt men hadde plass til et lite kjøleskap og fryseskap der) med plass mellom kjøkkenbenken og veggen. Skulle fått forlenget kjøkkenbenken pluss fått mere oppbevaring der. Skap med hyller og underskap

Montere kjøkkeninnredning

9409HARSTAD

Hei. Jeg trenger hjelp til å montere en kjøkkeninnredning fra Kvik. Har også behov for å ordne i stand en lettvegg med nye plater, og klargjøre den til oppheng av kjøkkenskap. Er også interessert i pris på montering av vannlås og montering av flere kurser og stikkontakter.