Kjøkkenrenovering - Ringebu

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Bytte kjøkkenplate i laminat

2634FÅVANG

Kjøkkenplate må byttes pga svimerke etter stekepanne. Finnes denne typen fortsatt? Det er IKEA plate fra 2013. Hvis ikke må vi bytte på hele kjøkkenet.

Oppussing og renovering av kjøkken.

2630RINGEBU

Rive en vegg mellom spisestue og kjøkken, for å få en åpen løsning. Legge nytt gulv og tak i delen hvor veggen rives, samt veggflater og lister. Montere og sette opp ny kjøkkeninnredning.

• Vi ønsker tilbud på jobb utført på hytta vår på Ringebu i mai måned

2630RINGEBU

• Rivning av gammelt kjøkken • Nytt gulv i kjøkkendelen - det er sannsynligvis råte i gulvet (stubbloftet) tror vi. Legge nytt noenlunde likt gulv (gran)+ lakke. Det går fint å skjøte uten at det blir så veldig stygt. • Oppsetting av nytt IKEA-kjøkken - omtrent samme løsning som i dag. Dvs. at kjøleskap, oppvaskmaskin, vifte og komfyr skal stå på samme sted som i dag. • Elektrikerarbeid: Det må rives og legges opp nytt på kjøkken. Usikker på om vi trenger en ny kurs. Strøm kom lenge etter at hytta ble bygget, så det er ikke skjult anlegg • Litt smått "rørleggerarbeid", tilkobling kran og oppvaskmaskin på kjøkkenet. • Muligens noe småmaling etter "sår" fra det gamle kjøkkenet • Fliser mellom over og underskap Vi har vært i kontakt med Lillehammer Brønnboring for å få vannet lagt rett inn. I dag har vi vann til vegg. Dette vil bli gjort i enten forkant av arbeidet eller parallelt. Vi skal også grave opp der hvor avløpet ligger i dag for å legge større dimensjonerte avløpsrør fra kjøkken og bad (to forskjellige) + legge varmekabel i avløpsrør ned til gråvannskum som allerede er der. Vi må ha varmekabler fordi rørene på avløpet tetter seg veldig ofte på vinteren i dag, og det skyldes visstnok at avløpsrørene er for tynne og at de mangler varmekabel. Muligens noe elektriker/rørleggerarbeid her også. Det er mulig å bo i et anneks på hytta mens arbeidet utføres. Kjøkken leveres fra IKEA 30. april. Referanser ønskes og kun seriøse henvendelser. Eventuell befaring kan foretas i helger etter avtale.

* Fortsatt ledig: Diverse oppussing

2630RINGEBU

Rive gammelt kjøkken inkl en lettvegg, bygge opp nytt inkl montere kjøkkeninnredning.

Ferdigstilling av nytt kjøkken, gulvlegging

2634FÅVANG

Rive eksisterende kjøkkeninnredning, male tak, legge på og male miljøstrie, male vinduer, legge golv, flislegge over kjøkkenbenk, montere nytt Ikea-kjøkken. Male tak og legge laminat i stue og gang.

2630RINGEBU

Siste evalueringer
• Vi ønsker tilbud på jobb utført på hytta vår på Ringebu i mai måned

Flott utført jobb. Nøyaktig og etterrettelig. Vi er veldig fornøyd med jobben Per gjorde. Kan anbefale han på det varmeste.

Sep. 2018
U

Unni om Per Ånsløkken

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud