Planlegger du å renovere kjøkken i Nannestad?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken i Nannestad. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planlegger du å renovere kjøkken i Nannestad?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken i Nannestad. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet kjøkkenrenovering i Nannestad

Oppussing av kjøkken og bad

2032MAURA

Skal totalrenovere både kjøkkenet og badet i huset og lurte på om dere kommer på gratis befaring så vi kan snakke litt om muligheter. Mvh Jonas

Oppussing av kjøkken

2030NANNESTAD

Vi ønsker snekkerbefaring i forhold til nytt kjøkken som skal bygges. Kjøkkenet har en vegg til en gang som skal rives. Her må det sjekkes om bæring. Det skal også byttes dør og vinduer. Prosjektet er også søknadspliktig til kommunen Det blir også behov for elektriker og rørlegger.

Bytte kjøkkenbenk

2030NANNESTAD

Hei Jeg skal bytte kjøkkenbenk , har i dag med bobbel oppvaskkum skal sette inn en ny heltre eik benkeplate og må da ha hjelp av rørlegger får og fjerne og sette opp ny enkel svart oppvaskkum og blandebatteri med stoppekran for oppvaskmaskin og sånn slange /dusjslange du drar ut av krana. Jeg har den nye heltrebenkeplate i eik.( må skjeres ut for koketopp og oppvaskkum ) og oppvaskkum og blandebatteri

Erstatte vannlåssystemet eller rørene på kjøkkenet

2032MAURA

Siden det slikker vann fra rørene under oppvaskbenk og vannet renner sakte, vil jeg gjerne bytte vannlåssystemet eller rørene og vil gjerne vite prisen for arbeidet eller total pris for produkt og arbeid? Jeg vil også evt bytte kjøkkenbenk og oppvaskbenk.

Vedlikehold kjøkkeninnredning mm

2030NANNESTAD

Trenger noen som kan utføre flere vedlikeholdsoppgaver. Største oppgaven er å reparere en skapdør på kjøkken samt lakkere hele innredningen. Noe ombygging kan bli aktuelt. Feste eksisterende lealaust rekkverk til innvendig trapp. Skifte ut en do. Ønsker veldig gjerne en person som kan ta på seg alle disse oppgavene.

Gjør ferdig montering av kjøkkenet

2032MAURA

Vi monterte kjøkkenet men mangler dekksider, benkeplate skal festes, sette opp fliser av laminat, monteres håndtak, ei dør med hengsler på skapet og en skuff, monteres ventilator og kanskje noen andre småting.

Siste evalueringer
Rette vegger, gulv og tak

Valgt på HRL Bygg etter å ha hatt flere på befaring. Idag angrer jeg ikke på valget. Utrolig effektiv, leverer kvalitet og løsninger som imponerer. Hos oss har han rettet vegger, tak og gulv. Flyttet lem og trapp til kjeller, samt montert kjøkken. Møtte til tiden, jobbet jevnt hele dagen. God kommunikasjon, og ingen overraskelser da fakturaen kom. Anbefales på det sterkeste, og vi vil bruke han til prosjekter i fremtiden. Stiller gjerne som referanse hvis det er ønskelig.

Aug. 2020
A

Andreas om HRL BYGG AS

Maura
Pusse opp kjøkkenet

Flinke fålk, anbefaler på det sterkeste. De er effektive, ryddige, renslig og utfører jobben på best mulig måte innen avtalt tid. De har i tillegg kastet all gammel materiale etter riving av kjøkkenet og i tillegg tatt nedvask etter oppussingen var over uten noe kostnader, de er de absolutt beste håndverkerene vi har hatt på de 10. Årene vi har hatt oppussing og ikke minst sørvisinstilte menesker. Terningkast 6+++👍

April 2020
A

Antoaneta Danailova om MONTØR PERFEKT AS

Maura
Sette opp veggplater over kjøkkenbenk

Markus som jeg har hatt dialog med har vært ryddig, både i kommunikasjonen og i arbeidet. De har også vært pålitelige. Jeg kommer til å bruke de igjen og kan anbefale de videre.

Feb. 2019
A

Atif om Hus & Hyttekompaniet AS

Oslo