Kjøkkenrenovering i Hareid

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjøkkenrenovering i Hareid

CTC Torvik

5.0 (3)

Montering / Reparasjonar

Sep. 2020

Montering av kjøkken benkeplate og sokkel

"Kjøkkenjobb (påbygg og skifting av benkeplater). Pålitelig, punktlig og god kommunikasjon."
A
Arvid Peter
CTC Torvik
Siste registrerte jobber

Oppussing bolig

6060HAREID

Pristilbud på montering kjøkkeninnredning, badromsinnredning, flislegging og mer. Ønsker referanser og fastpris. Om jeg ikke svarer på tlf, send Sms.

Ny kjøkkenbenk

6060HAREID

Måle opp og montere

Montering av kjøkken benkeplate og sokkel

6060HAREID

Demontering av gammel benkeplate og montering/tilpasning av nye kjøkkenbenkeplater og sokkel.

Oppussing av kjøkken

6060HAREID

Riving av en delevegg legg nye gipsplater på vegg Legging av nytt tak Montering av kjøkken (ikkje flatpakket) Evt. legging av golv

* Fortsatt ledig: Fornyelse/utviding av kjøkken. (tilbygg)

6060HAREID

Eksisterende innredning skal skiftes og det skal utvides med 15-17m2. Dagens kjøkken er i dag et rektangel på ca 9m2 og med innredning på begge langsider. Ytterveggen imellom innredningene skal tas ut og gi adgang til tilbygg som ligger på et nivå ca 0,5m lavere. Tak konstruksjon har 18 grader vinkel kledd med shingel. Denne skal videreføres ut over tilbygg slik at innvendig himling blir skrå. Gulv i tilbygg skal være i betong med varmekabler og keramiske fliser. Tilbygget skal ha to evt tre vinduer i samme størrelse 110x120. 1 eks vindu skal gjenbrukes og det skal settes inn skyvedør mot altan.

Søker kjøkken

6060HAREID

Vi har ett helt nyoppusset rom som skal bli kjøkken.Vi har et stramt budsjett og prøver å finne en løsning som passer til oss. Etter å ha lett lenge på nett etter ett billig og bra kjøkken så prøver vi nå å legge jobben ut på anbud . Håper vi på denne måten kan få ett tilbud som er billig og bra og hos et firma som er seriøst. Legger ved ett bilde av hvordan vi kunne tenke oss å ha kjøkkenet.