Planlegger du å renovere kjøkken i Eidsvoll?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken i Eidsvoll. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planlegger du å renovere kjøkken i Eidsvoll?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken i Eidsvoll. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet kjøkkenrenovering i Eidsvoll

Snekker til renovering av kjøkken

2070RÅHOLT

Riving, isolering om behov, nytt gulv, vegger og tak. Flytting av inngang til rommet.

Kjøkkenrenovering/ Nytt kjøkken

2070RÅHOLT

Hei, siden vi har et gammelt kjøkken fra 2002 ,og er ganske skadet her og der på fronter og kjøkkenplater, lurer vi på om det er mulig å renovere eller lage nytt. Vi er åpent for tips og anbefalinger. Kjøkken er 2,3 m på den ene siden og 3,16 m på den andre. Vi bor på Råholt i Eidsvoll kommune

Bytte ut hvitevarer...

2073BØN

Ønsker tilbud på bytte ut hvitevarer og å sette inn nye.

Totalrenovering Råholt

2070RÅHOLT

Hei. Gjelder enebolig på ca 180 Kvm. Montering av kjøkkenøy, rørlegging og elektro til det. Spot lys i hele boligen. Legge gulv, gips på vegger og tak. Endre flis på 2 bad og en WC, og endre fra vanlig toalett til hengende. Mulig endre kledning på bolig også. Kreves både elektrikker og rørlegger.

Bygge opp kjøkken gulv/vegg etter råteskader

2074EIDSVOLL VERK

Hei . Jeg har et kjøkken med en potetkjeller under seg. ( luke i gulvet ) ved vask på kjøkken fant jeg en gammel råteskade som lukter og har mistet all bæreevne pga bærebjelkene er knekt. Gulvet er skeivt og jeg tror at svill i vegg ved kjøkkenvask også må erstattes pga råte. Det jeg ønsker er en utbedring av dette. Som vil si at jeg må rive kjøkkenet ( noe jeg evt gjør klart selv ) og trenge da hjelp til resten av rive/utskifting . Rette gulvet, fikse vegger/tak klart slik at ny kjøkkeninnredning kan plasseres. Luken i gulvet vil jeg at også skiftes og blir ny og fin . Kanskje bytte varmtvannsbereder samtidig siden den står der nede. Og selvfølgelig plombere vann til vask kjøkken pga riving. Men lettest er vel en befaring slik at jeg kan få en pris og en tid på når oppdrag kan utføres.

Rørlegger ved oppussing av kjøkken og bad

2070RÅHOLT

Vi pusser opp et hus og trenger hjelp med følgende: - koble vann til oppvaskmaskin og kran i kjøkken - koble vann til oppvaskmaskin i et annet kjøkken i samme hus - koble vann til servantskap i bad og toalettstol Alt er mer eller mindre ferdig montert så vi ønsker kun hjelp med vanntilkoblingen. Ta kontakt hvis dere trenger mer info for å gi et prisforslag. Vi ønsker at dette helst gjøres en gang mellom 12 og 14 juli. Huset finnes i Råholt. -Jonathan

Siste evalueringer
Totalrenovering av enebolig

Veldig fornøyd med jobben de har gjort med å totalrenovere huset mitt!

Nov. 2020
M

Marielle N. om Pz Service AS

Eidsvoll
Tegning planlegging og ombygging av stue, kjøkken og bad i enebolig.

Angermo AS har utført renovasjon av baderom for oss. Vi er fornøyd med både kvalitet på arbeid, kommuniksjon, gjennomføringen. Alt ble gjort som avtalt. God kommunikasjon under veis gjorde at det ikke var misforståelser. Hyggelige og pålitelige mennesker. Vi kan gi dem våre beste anbefalinger.

Des. 2019
J

Jens Birk om BYGGSERVICE1 AS

Eidsvoll verk
Oppussing av kjøkken og stue.

Vi hadde et veldig bra samarbeid med Denis. Han er veldig imøtekommende og løsningsorientert. Jobben var ryddig og profesjonelt utført av dyktige håndtverkere som gjør som avtalt og vi endte opp med et nydelig nytt kjøkken i tillegg til nytt elektrisk anlegg, stue, gang og nytt soverom! Vil bruke dem igjen på andre oppussingsoppdrag!

Juni 2019
K

Kristine Cherie om BYGGSERVICE FROGNER AS

Eidsvoll verk
Sette inn nytt Ikeakjøkken i eldre leilighet

Meget fornøyd med pent utført arbeid til prisen som ble avtalt på forhånd.

Nov. 2018
R

Reidun om NUREK TEAM MALERTJENESTER

Eidsvoll
Oppussing diverse Minnesund

Marek har utført flere oppdrag for oss. Plassbygde hyller i trappegang. Reparasjon av garderobedør. Nytt bjelkelag til stuegulv. Ny stor terrasse med rekkverk og store trapper. Montering og utforing av innerdør. Legge ny himling i rom. Alle jobber ble raskt og presist utført og resultatet ble utmerket. Marek er rimelig, punktlig, effektiv, fleksibel og hyggelig. Marek anbefales på det sterkeste.

Okt. 2015
E

Elin Maria om MLW HÅNDVERKERSERVICE MAREK WOLICKI

Minnesund
Oppussing av hus, kjøkken,bad, nytt gulv og nytt tak

Svært fornøyd med utført jobb. Pent utført til avtalt tid og pris. Anbefales:)

Mars 2015
T

Tamir Abu om INEMAR BYGG AS

Eidsvoll
Installering av nytt kjøkken

Vi kontaktet DEBYGG for installering av nytt kjøkken og det påfølgende elektriske arbeidet. Allerede 2 dager etter var de i gang, og den 3 dagen var de ferdige med kjøkkenet. De var profesjonelle og dyktige, og så løsninger etterhvert som eventuelle problemer dukket opp. Resultatet ble veldig bra. Jeg vil anbefale DEBYGG på det sterkeste til alle som trenger hjelp fra et bra firma med gode priser :-D

Mai 2013
Y

Yvonne om DEBYGG AS

Eidsvoll