Planlegger du å renovere kjøkken på Lillehammer?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken på Lillehammer. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planlegger du å renovere kjøkken på Lillehammer?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken på Lillehammer. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet kjøkkenrenovering på Lillehammer

Pusse opp kjøkken

2615LILLEHAMMER

Kjøkkenmontering: Det skal monteres nytt kjøkken fra Epok. Det er 6 overskap, 1 høyskap/kjøleskap og 7 underskap (med integrert oppvaskmasking og stekeovn). Det er stor høyde under taket med skråtak, og det er ønskelig å bygge inn skapene slik at det er en flate helt opp til taket. Det er foreslått fra kjøkkenlevereandør å gjøre dette med gipsplater, men her mottas det gjerne andre gode forslag til hvordan det kan gjøres på penest måte. Ventilasjon: Det er behov for å gjøre små endringer på tilknytning til ventilasjon, da ventilasjonen i dag går gjennom skapet. Det er ønskelig at det lages nytt inntak til hovedventilasjon et hakk høyere slik at det går over skapene. I tillegg skal ventilasjonen flyttes "et hakk" bort fra der det er i dag. Elektriker: I forbindelse med oppussingen vil det være behov for nytt sikringsskap, og trolig opplegg av ny kurs(er) til kjøkkenet. Det vil også være snakk om sette opp nye stikkontakter, og flytte bryter til lys. Rørlegger: Oppkobling til vann/avløp skal beholdes der det er i dag. Det vil være behov for rørlegger for oppkobling av ny vask og oppvaskmaskin. Gammelt kjøkken river vi ut selv. Arbeidet ønskes gjort i siste halvdel av august, eventuelt i løpet av september.

Totalrenovere kjøkken på Lillehammer

2618LILLEHAMMER

Hei. Kjøkkenet vårt fra 80-tallet skal renoveres. Vi har komplette skrog fra IKEA stående, og vår plan var at en møbelsnekker skulle montere og lage fronter i bjørk. Vi må bytte snekker på grunn av sykdom, og lurer på om du vil legge inn anbud på jobben. Jobben innebærer også å snekre sokler, listverk, tregulv og montere ny skyvedør. Vi kan rive ut det gamle selv. Forslag til frontmateriale: https://www.nordusdecospan.com/en/collection/snow-birch/

Rive gammelt kjøkken og sette opp nytt kjøkken

2611LILLEHAMMER

Lite kjøkken (ca.10m2) på Lillehammer. Ytterveggen med stort vindu må isoleres på nytt og paneleres(ca.4m2 vegg). Det gamle kjøkkenet må rives og nytt IKEA kjøkken skal settes opp. Flislegging med enkle,hvite fliser i vaske- og kokesonen. Arbeidet må skje i 2.uka i juli -24.

Oppussing av gang og kjøkken

2614LILLEHAMMER

Kjøkken (ca 10 m2): - Nytt vindue - Nytt tak, gulv og vegg. Åpning av en vegg og sette igjen en åpning (tidligere dør) - Div. elektrikerarbeid og vann/avløp - Evt. montering av kjøkken Gang (ca 15 m2): - Ny dør - Nytt gulv, vegg og tak - Gulv med gulvvarme - Evt tilleggsisolasjon vegg - Ny innvendig dør

Renovering av kjøkken

2614LILLEHAMMER

Hei! Jeg planlegger å bytte ut kjøkkenet, og ønsker i den forbindelse å utvide døråpning, legge nye gulv og bytte vinduer. Vil trenge både snekker og rørleggertjenester. Kjøkkenet blir levert i begynnelsen av juni.

Benkeplate kjøkken

2608LILLEHAMMER

Har behov for bistand til å kappe og montere benkeplate på kjøkken. Benkeplate er kjøpt hos IKEA. Først må gammel benkeplate demonteres, dette inkludert demontering av koketopp. Videre må ny benkeplate kappes til, festes og koketoppen må monteres på. Det skal også kappes til og monteres en benkeplate på enden av kjøkkenet, fra benkeplate og ned i gulv ved oppvaskmaskin. Se vedlagte bilder. Har ikke verktøy til å kappe eller montere benkeplater.

Siste evalueringer
Spraymaling av kjøkkeninnredning

Spraymaling av kjøkkenfronter, malt dekksider, sokkel, vegger og listverk. Veldig punktlige og overholder tidsplanen, bra kvalitet og er meget fornøyd med kommunikasjon og gjennomføring. Jeg deler gjerne min erfaring med andre, kontakt meg gjerne for utdyping av jobben:-) Anbefales!

Nov. 2020
H

Henning om VALDRES BYGG OG TJENESTER CRISTINA RADU MERJAN

Lillehammer
Rive kjøkken, legge nytt gulv, sette opp nytt kjøkken

Kjøkken ble satt revet og satt opp igjen på rekordtid! Ingen tvil om at jeg velger Polmax bygg neste gang også. Ryddige, blide, pålitelige, raske og klare med løsninger når ikke alt var med i leveringen fa firmaet som leverte kjøkkenet. Veldig flinke, kan anbefales på det varmeste!

Juli 2019
L

Liv om POLMAX BYGG AS

Lillehammer
Erfaren kjøkkenmontør

Hyggelig, pliktoppfyllende og faglig flink

Juli 2017
C

Christer om Helgerud Gård

Hamar
Renovering kjøkken

Dette er en snekker jeg vil anbefale på det sterkeste. Han er utrolig dyktig i faget sitt, veldig presis og ordentlig. Har totalrenovert kjøkkenet og jeg er kjempefornøyd med resultatet. Skulle jeg ha behov for snekker igjen, så ville jeg helt klart benyttet meg av Vedesbygg :-)

Juli 2016
M

Maj om VEDESBYGG AS

Lillehammer