Kjøkkenrenovering i Øyer

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Montere benkeplate og felle inn platetopp

2636ØYER

Vi skal bytte benkeplate (reklamasjon) og er på utkikk etter en håndverker som kan montere ny benkeplate (IKEA) og kutte ut hull til platetopp. Vi ønsker også å felle inn platetoppen slik at denne ligger flatt med benkeplaten. Benkeplaten ligger klar til montering og oppdraget kan utføres så snart som mulig.

Renovering av 2.etasjen på boligen min

2636ØYER

Vi trenger noen som kan hjelpe meg med å gjøre om litt hos meg, åpning til andre etasjen, male og bytting av dører. Kontakt meg om du kan ta deg denne jobben

* Fortsatt ledig: Bytte av benkeplate på kjøkken

2636ØYER

Ønsker tilbud på bytte av benkeplate på kjøkken i leilighet på Pellestova

* Fortsatt ledig: Nytt blandebatteri og ny kjøkkenvask og slipe kjøkkenbenk, nytt toalett

2636ØYER

Fornyer et gammelt kjøkken fra 1994 og trenger å få pusset/slipt ned heltre benkeplate på ca 3,6 meter og fjerne eksisterende vask og sette inn en større vask (benken må da skjæres litt til (dvs. større åpning til ny vask). Trenger også et nytt blandebatteri/armatur til kjøkken. Jeg har kjøpt inn en sort vask, trenger sort blandebatteri/armatur av høy type(så man kan sette bøtte under i vasken). Toalett på bad må fikses da sisterne stadig henger seg opp og står og suser. Trenger å bli fikset evt. nytt toalett (gulvtoalett).

Fornye kjøkkenet

2636ØYER

Trenger Fagfolk til å fornye kjøkken ,bytte ut alle dører ,bytte ut vask ,montere plate rundt vasken

Oppussing eldre bolig, 2 etg

2635TRETTEN

Eldre hus i laftekasse trenger en del jobb for å komme opp på dagens standard. Nytt kjøkken, flytte et par vegger som antagelig er bærende, nye gulv, varme i gulv, bad, isolering mellom kjeller og 1 etg, etterisolering utvendig, ny kledning og bytte av vinduer. Teknisk er huset bra å bo i, men henger langt etter dagens standard. Huset er opprinnelig fra 1923 med diverse oppdateringer oppover årene.