Planlegger du å renovere kjøkken i Moss?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken i Moss. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Planlegger du å renovere kjøkken i Moss?

Uansett om du skal i gang med en totalrenovering eller overflateoppussing av kjøkken i Moss. Du finner riktig håndverksbedrift på Mittanbud for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet kjøkkenrenovering i Moss

Bytte gammel kjøkken benkeplate

1515MOSS

- Fjerne gamle kjøkkenplate - Kappe til nye benkeplate, inklusiv hull til vask og kran - Montere ny kjøkkenbenkeplate inklusiv vasken og kran

Trenger hjelp til oppussing av kjøkken!

1523MOSS

Jeg skal pusse opp kjøkkenet mitt og trenger følgende fagfolk: Elektriker: For å installere nye elektriske punkter og belysning. Rørlegger: For å koble opp nye rør og installere kjøkkenvask. Snekker: For demontering av det gamle kjøkkenet, montering av nye kjøkkenet, oppussing av veggene, og generelt snekkerarbeid. Arbeidet ønskes påbegynt så snart som mulig.

Rive ned gamle plater og legge på nye

1580RYGGE

Ønsker å bytte veggplater på kjøkkenet. De er festet på gipsvegg, så det kan hende veggen blir litt ødelagt og må repareres. Kanskje varmepistol gjør det lettere å ta dem av. Etter det, vil jeg ha på nye plater. Eneste er at noen må skjæres ut for å få plass til eksisterende stikkontakter, se bilde. Legger til bilder for å vise type plater. Disse er ikke lagt av oss, så jeg vet ikke hvordan de har blitt festet eller hva slags bindemiddel de har brukt.

Montere kjøkkenbenk, vifte, vask og armatur

1560LARKOLLEN

Vi skal fornye kjøkkenet og har kjøpt inn: - kjøkkenbenk 2 lengder - kjøkkenvifte - vask - armatur Vi trenger hjelp med: - skjære og tilpasse kjøkkenbenk til vask og induksjonstopp - montere kjøkkenbenk, vask og armatur - montere kjøkkenvifte over induksjonstopp - fuge og ferdigstille

Oppussing kjøkken.

1535MOSS

Ønsker å skifte eller endre kjøkkenfronter, fjerne og sette opp flere veggskap og hyller. Fjerne ventilator og sette opp ny. Tidligere eier har bygd en boks over ventilator for å skjule hull i vegg. Mulig veggen må repareres. Legge fliser på deler av vegg. Vurderer også å bygge bokhylle rundt inngangsparti til kjøkken.

Pusseopp og tilbygg og nytt kledning

1513MOSS

Pusse opp stue og kjøkken og nytt kledning

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: Montering av kjøkkenventilator og hette

VR Hus Bygg var meget pålitelige og effektive, samt enkle å kommunisere med. Veldig fornøyd med samarbeidet, de utøvde profesjonalitet og ryddighet, og kom med flere gode forslag til løsninger. Vil benytte de igjen, uten tvil.

Jan. 2019
A

Adam om VR HUS BYGG AS

Moss
Lakkering av kjøkkenfronter

Fantastisk resultat! Vi har fått et «nytt» kjøkken. Profft utført, fantastisk service, punktlige, nøyaktige, gode på å komme med forslag. Malte deler på stedet som ikke kunne fraktes til verkstedet, raskt og effektivt. Vi anbefaler disse på det sterkeste og vil bruke disse igjen.

Juni 2018
J

Janne om RK MALERSERVICE ROAR OTTESEN

Moss
Totalrenovering av kjøkken

Total renovering av kjøkken. Veldig fornøyd. Pent utført arbeid til avtalt pris og effektivt jobbet.

Des. 2017
l

lindis om JANS BYGGESERVICE & SØNN AS

Moss
Rehabilitering av bad og kjøkken mm

De har pusset opp hele kjelleren og 1.etg. i vår tomannsbolig. De la bl. a. varme i golvet, byttet vindu, nye gulv både kjeller og 1. etg, renovert to peissteder, nye vegger, revet kjøkken og montert nytt inkludert det elektriske med godkjenning. Vi hadde en god dialog underveis, og vi fikk nyttige innspill til løsninger. Vi fikk et prisoverlag før oppstart som samsvarte med sluttpris. Vi er veldig fornøyde og kan anbefale de på det varmeste.

Juli 2017
E

Elisabeth Irene Karlsen om SCAN-BYGG LUCAS KEMNITZ

Moss
Ekstrem oppussing, nytt kjøkken, nye gulv, vegger, noe tak

Anbefales på det sterkeste! Effektive, positive, løsningsorientert, punktlige, nøyaktige! Superfornøyd! Tommel opp!!!

Juni 2017
L

Linde Renee om NORSK BYGGMONTASJE JØRN LANGSHOLT

Moss
oppussing av kjøkken

Fulgte avtaler, var opptatt av å gjøre en god jobb. Bra samarbeid og var ryddige i avtaler og opprydding. Hyggelige personer. Manglet noe ekspertise på det elektriske.

Okt. 2016
M

Mette Kristine om MATIAS TEAM AS

Moss
Utbygging, Oppussing bad, toalettrom, kjøkken og stue

Sandberg og Co AS fikk oppdraget med å totalrenovere vårt bad ( høy standard). Vi ble svært godt fornøyd med sluttresultatet og de var ferdige 1 uke før avtalt tid! Stor takk til Sandberg og gjengen for et utrolig flott bad! Anbefales på det varmeste!

Mars 2016
M

Morten om SANDBERG & CO AS

Moss
Fikse tak og vegger på kjøkken

Meget bra jobba. Fleksibel og god service. Best på pris sammenlignet med de andre tilbyderne. Det er fjerde gangen jeg bruker Jans byggeservice.

Mars 2016
N

Njål om JANS BYGGESERVICE & SØNN AS

Moss
Elektrisk og varmekabler på kjøkken

Bra arbeid utført av dyktig montør, til en god pris

April 2014
S

Stian om MOSS ELEKTRO AS

Moss
Kjøkken

Knuts Håndverkstjenester utførte malerarbeider på bad og soverom. Arbeidet ble gjort bra og effektivt.

Feb. 2014
M

Marte om KNUTS HÅNDVERKSTJENESTER

Moss
Oppussing av kjøkken

Jobben ble gjort bra og håndtverkerne kom alltid når de skulle. Jeg er veldig fornøyd med sluttresultatet.

Mars 2012
K

Katja Susan om JANS BYGGESERVICE & SØNN AS

Moss