Kjøkkenrenovering i Sandnes

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjøkkenrenovering i Sandnes

JOHNNY BYGG USVAT

4.6 (42)

Johnny Bygg Usvat is an established company that provides carpentry and joinery services at great prices. From building renovations, to carpentry and bedroom fitting services, painting , we provide it all. We serve customers within a 60-km radius of Rogaland. Get in touch with us for further information. Carpentry is vital to almost every facet of the construction industry.We develop innovative and attractive projects for the benefit and comfort of our customers. We build solid, lasting, and ...

Se mer
Jan. 2023

* Fortsatt ledig: Bytte Kjøkkenbenk

"God kommunikasjon med raskt og godt utført arbeid til en grei pris. Kan abefales."
G
Gabriel
Sandnes
JOHNNY BYGG USVAT

Ne.sa. Bygg AS

Ne.sa. Bygg AS er et nyetablert foretak som i hovedsak tar i oppdrag i byggebransjen. Vi har 5 års erfaring fra tidligere byggeprosjekter, i tillegg samarbeider vi på våre prosjekter med andre leverandører. Vi tar alt fra renovering og oppussing til tilbygg og malejobber. Vårt hovedfokus er selvfølgelig at kundene våres blir fornøyde, samtidig jobber vi effektivt for å kunne gi en god løsning med høy kvalitet til våre kunder. Ta gjerne kontakt med oss for dine byggebehov!

Aug. 2022

renovating kitchen

"Veldig proff og effektiv gjennomføring til en god pris. Anbefales!"
M
Mike
Sandnes
Ne.sa. Bygg AS

POL BYGG AS

VI SKAPER EN UNIK TOTALENTREPRENØR I Rogaland"Vi bygger med kvalitet. Derfor skal kvalitet ivaretas i alle faser i prosjektene, fra planlegging og prosjektering til ferdig bygg. Teoretisk kunnskap, faglig stolthet, løsningsorientering og stort engasjement er svart elementer i vår forretningsidé."[Les mindre](http://www.finn.no/bedrift/min/polbygg-jaroslaw-dudek-19374592#)

Mai 2022

Oppussing / renovasjon av kjøkken

"Mine beste anbefalinger! God kvalitet og pris. Lett å avtale og kommunisere med."
M
Mai
Bergen
POL BYGG AS

TOTALE TJENESTER AS

Pålitelig lokalt firma som setter vekt på fornøyde kunder og gode tilbakemeldinger.Tar oppdrag innen finsnekker og innvendig oppussing.Hovedvekt på kjøkkenmontering med over 20 års erfaring.Lang erfaring med Ikea, Epoc, Kvik, Norema og Drømmekjøkken. Kan også ta andre kjøkken på forespørsmål.Monterer garderober og møbler på vaskerom/bad.River innvendig og fjerner avfallDriver også med TAKFORNYING via samarbeidspartner/kjede.Takvask, impregnering, Takmaling, spyling/vask av gårdsrom.

Mai 2019

Utfresing til platetopp

"Vi var veldig fornøyd!"
E
Erik
Stavanger
TOTALE TJENESTER AS

Myhre Montering

Myhre Montering er et enmannsforetak drevet av meg Thomas Myhre. Har tidligere drevet som bonde på Østlandet samtidig som jeg snekret og monterte kjøkken. Har nå startet opp igjen med montering av kjøkken og eventuelt andre oppdrag innen oppussing. Jeg er veldig opptatt av detaljer og mitt mål er at du som kunde skal ville bruke meg til neste jobb også. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat! Se @Myhremontering på Instagram for bilder av jobber jeg tidligere har utført.

Nov. 2021

Bytte benkeplate på kjøkken

"Thomas Myhre kan jeg varmt anbefale videre til alle og en hver! En jovial kar med øye for detalj og et stjerneeksempel for utførelse av arbeid. Bytte av benkeplate, servant og blandebatteri på kjøkkenet vårt gikk som en drøm og vipps så fikk vi et he..."Se mer
C
Carina
Sandnes
Myhre Montering

BADEROMSPESIALISTEN AS

Baderomspesialisten A/s Etablert 1995 5 ansatte 1 Rørleggermester 2 Rørlegger med fagbrev 1 Murer med fagbrev 1 Tømmrer med fagbrev EGEN BUTIKK MED 250 M2 BADEROMSUTSTILLING. Er totallevrandør på bad ,vi leverer alt. Vi bygger ca 30 bad pr år. Vi har egen butikk/ utstilling med fliser og baderomsutstyr I butikken er det bygget opp komplette bad med rennende vann i dusjer og badekar Åpningstider er Man- Ons 0700-1600 Torsdag 0700-1600? Etter kl 16 tar vi mont kunder etter avtale F...

Se mer
Sep. 2021

Bad å kjøkken

"Rune å gjengen utførte en meget bra jobb. De hadde 3 uker på seg, til å rive å bygge opp igjen bad. de gjorde en kjempejobb."
F
Frode
Sandnes
BADEROMSPESIALISTEN AS

KRISTIANSEN GROUP AS

Din lokale forhandler av solskjerming i Asker, Bærum og Oslo Vest!Liten, lokal familiebedrift hvor vi alle 3 montører er tømrere.Vi leverer og monterer alt av solskjerming, og er best på kvalitet og service.Vi er stolte forhandlere av norske Royal Solskjerming med base i Haugesund. Vi forhandler også screens fra tyske Heroal, som sikrer deg overlegen tysk kvalitet, kombinert med moderne og minimalistisk design.Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig prat!

Jan. 2019

Montering av kjøkken veggplater

"Anbefales på det sterkeste. Meget flink og veldig ryddig. Topp kvalitet!"
E
Espen
Sandnes

EVANGELO DAMOULIS

4.0 (6)

Teknisk kontur.Bad, fliser, gipsplater, maling, betong. Vi har mange års erfaring med maling, gipsplater, fliser og vi bestemte oss å åpne vår firma og hjelpe dere som trenger hjelp med ditt hus eller leilighet. Jeg kommer på synfaring og ser på jobb som skal utføres, diskuterer pris og tid. Garanterer best kvalitet og pris.

Des. 2020

Skifte kjøkkenplater og baderomsplater ++

"Vi brukte firmaet til oppsett baderomsplater, sparkling og maling. Vi var fornøyd med arbeidet med sparkling og maling. Litt mangelfull fokus på dekning av flater og rydding underveis. Fornøyd med resultatet."
S
Stein
Sandnes
EVANGELO DAMOULIS

EL-IT INSTALLASJON AS

Vi er 12 dyktige elektrikere som ønsker å være den foretrukne elektrikeren til våre kunder. Vi utfører alt innen elektriske installasjoner og vedlikehold av elektriske anlegg, det være seg vanlig elektriske installasjoner, automatisering og tele/data. Les mer om vårt svært gode tilbud på ombygning av sikringsskap i hus.

Juni 2020

Renovering av kjøkken og stue

"Vi har foretatt en større renovasjon av 2 stuer, kjøkken og gang. Arbeidet ble levert av Elite bygg i samarbeid med El&IT installasjon. Jobben har vært gjennomført med høy presisjon, god dialog og innenfor rammene som ble avtalt. Hele jobben ble utf..."Se mer
C
Cecilie Torp
Sandnes
EL-IT INSTALLASJON AS

Sandnes Vvs AS

Sandnes VVS legger vekt på alltid å komme til avtalt tid Vi er et autorisert rørleggerfirma som utfører alt innen nyanlegg, reparasjoner, modernisering, varmeanlegg og utskiftning av varmtvannsberedere. Sandnes VVS ble etablert i 1982, og har i dag 5 rørleggere i daglig drift. Vi påtar oss små og store oppdrag i hele Rogaland, og vi jobber mot både privat og næring.

Des. 2019

Kjøkkenvask/oppvaskmaskin

"Veldig bra kommunikasjon og pålitelige. Arbeidet ble utført etter forskriftene, anbefaler Sandnes vvs på det sterkeste, kommer til å bruke dem igjen"
E
Edvard
Sandnes
Sandnes Vvs AS

G Varholm Byggservice

3.7 (3)

Har jobbet innen faget i over 15 år.Skiftet kledning, tak innvendig, flyttet, bygget og revet vegger.Bygget garasje og innredet etter behov.Montert flere kjøkken og garderober.Transportert utstyr og hjulpet til med flytting.Er en bedrift som er opptatt av et godt resultat der kvalitet er fokus.

Nov. 2019

Foliering av kjøkken

"Fullførte jobben til avtalt pris."
E
Eyvind
Hommersåk
G Varholm Byggservice
Siste registrerte jobber

Montere tillegg på kjøkkenet, Ikea.

4329SANDNES

Montere høyt skap, to skuffeseksjoner 40 cm, fryseskap, benkeplate. Trenger også tilbud på Garderobeskap montering, må åpne en vegg for montering 😊. Reidun Strand, sandvikbakken 28, 4329 Sandnes.

I want to exchange the workbench on my kitchen

4318SANDNES

I want to exchange the benchtop to a new one bought from Ikea. the work needs to include removing the old bench, preparing the new one (cutting... ) and mounting it.

replaced old flooring with new in kitchen

4307SANDNES

Hi please find attached the report from the insurance company. I would like to carried out eh work to fix the issue.

Rehabilitering av bad og kjøkken

4327SANDNES

Kjeller: Kjelleren skal ha egen VVB og rør i rør system til både bad og kjøkken. Monter VVB Monter rør i rør fordelerskap. Monter/fordel vann og avløp til bad og kjøkken. 1 etasje: I første etasje skal monteres nytt kjøkken og må tilkobles vann fra fordelerskap i 2 etasje samt forlenge/tilkoble avløp ca 3 m fra første etasje ved side av. På badet skal monteres fordelerskap som kobles til den 2 VVB. 2 VVB skal forsyne med vann både første og andre etasje . Vannet fra 2 VVB går videre til fordelerskap i bad første etasje og fordelerskap bad i 2 etasje. 2 etasje: Monter fordelerskap og tilkoble vann fra VVB i kjelleren. Tilkoble/videreføre vann fra 2 etasje fordelerskapet til kjøkken i 1 etasje. Øø

Nedfelling av ventilasjonskanal

4317SANDNES

Ønsker å felle ned eksisterende ventilasjonskanal med 10cm for å gjøre plass til takintegrert ventilator. Lengde (183cm) og bredde (58cm) på kanalen skal være som før. Det må også lages en ramme i lekter som ventilatoren monteres inn i. Disse kan monteres i eksisterende rammeverk. Nye gipsplater må tilpasses og monteres.

Flytte kjøkkenskaper

4313SANDNES

3 år gammelt Ikea kjøkken er montert 2-3 cm for lavt. Ønsker å flytte benkeskap og høyskap til riktig høyde og få tilpasset foringer rundt, samt sokler. Overskap blir stående slik de er, skal ikke flyttes. Mulig at det må byttes noen gulvbord(Korkvinyl) da det er en glipe før sokkel.